Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS katılım koşulları nedir, kaç yılda bir yapılır?

4 yıl için geçerliyse galiba sınav 4 yılda bir yapılacak değil mi

2018 e kpss tahmini kaçla kapatır ?

Arkadaşlar

2018 e kpss tahmini kaçla kapatır ?

Ekpss açılan kadro sayısına bakılırsa puan olarak 90 dan aşağıya düşmez gibi normal memurluk..

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Sınav Takvimi aciklandi ve bna yalancı diye ithamda bulunan siz umarim usenmeyip bakmissinizdir gayet de dogru yazmisim sinav nisan, başvuru Şubat-mart diye ben kafadan yazmamistim ama siz kafadan millete catmaya yer ariyosunuz anlamadan dinlemeden ne yazdiginin farkinda olmadan bunu anladım bi yazdigima bide sinav takvimine bidaha bakin olur mu .. hayatımda kavgadan nefret ederim ama sizede cevap vermeden edemiycem ..

Yöneticilerde kusura bakmasin cok sinir olmuştum. . Saygilarimla

acı gerçek

siz sınav takvimi açıklandı diye paylaşım yaptınız sizin yaptıgınız tahmin olabilir ama gerçek gibi paylaştınız

şu an dogru ösym takvimi açıkladı ona bişey demiyoruz

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Allahin askina ilk beş yorumu düzgün oku gerekirse gözlük tak bida oku oda olmadi anlayan birine okut olur mu anlamanda problem var çünkü .. "Sınav takvimi" dye bi kelime gecmismi iyice bi bak olurmu arkadaşım kesinnnnnnnnn 1 2 3 4 5 6 nisan yada 7 8 9 10 subat Mart diye kesin bir tarih var mı yok mu o yorumda iyice incele genelleme mi yapilmis kesinlik mi soz konusu iyce karar ver .. bide attığım linke bidaha bak en son bi daha konus bana olur mu ? Dediklerimi yaptigin halde yok gene ayni düşüncelerdeyim dyosan okul hayatına tekrar basla bi yerde bi eksiklik olmus belliki bnden bu kadar hadi iyi akşamlar ..

@BulutBaydar

2018 EKPSS ne zaman yapılacak?
Nisan 2018'de Saat:10:00'da 81 İlde yapılacaktır.

EKPSS ve Kura başvuruları ne zaman yapılacak?
-EKPSS(Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans) başvuruları Şubat - Mart 2018

Kura(İlkokul, İlköğretim ve Ortaokul) başvuruları Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bak bn yardimci oluvereyim nisan 2018 Mayıs 2018 Şubat Mart 2018 yaziyo bak bilgisayardan anlayan biri o cümlelerin kopyala yapıştır olduğunu cok net kestirebilir okuduğunu anlayan biride genelleme yapıldığını cok iyi anlayabilir .. saygılar. .

tahmin yaptın sen ösym takvimi açıklamadan seninki gerçek bilgi degil senin dedigini herkez biliyor 3,aşagı 5 yukarı
neyin peşindesin hala tartışıyosun benle.. ben çok iyi anlıyorum sen hiç merak etme
ösym açıkladı şimdi takvimi sorun yok

senin yazdıgın kesin bilgi degildi onu söylemek istedim

Bende kesin demedim zaten tahmini idi linki süs olsun dye yazmadik oraya .. nyse hii o dediginizden deyip susuyom cevap vermeyin uzamasin bu kadar basit .. iyi akşamlar bida cvb yazmam merak etme. .

Aile sosyal politikalar müdürlüğüne onay için başvurular başlayınca mı gidilecek yoksa tarihler belirlendi şimdi de gidebilir miyiz

evet önlisans 85 aşağı alan ilk atamada imkansız atanamaz, 2500 kadro ilk defa sınava gireceklere verilen oran haksızlıktır... hepimize geçmiş olsun

Skolyoz23 Ciddi misin ya? Biraz yüksek görünüyor, yalnız bu puan Ankara, İstanbul(gerçi düşünmüyorum), İzmir gibi şehirler için mi yoksa nüfus olarak küçük şehirler için mi? Bir de sınavda çıkacak konuları nereden öğrenebilirim? Ders ders konu konu bilsek zaten zaman az ıvır zıvır ile uğraşmasak.

hocam normalde geçen yıllardaki gibi olsa 72 ile atanırdık ama şimdi çok kötü alım yapıyorlar ilk defa böyle kötü alım şans yok

merhaba hocam ben de yuzde 80 rapor var. 2018 deki kpssye gireceğim. bunun için sadece rapor yeterli oluyor mu bilginiz var m

Ekpss ozel koşullar-nitelik kodları vb. bilgiler ne zaman belgelendiriliyor?

Arkadaşlar Merhaba bnm uzun zamandir aklima takılan bir soru var atanan veya konuya hakim olan arkadaşların bilgisini paylasmasini rica ediyorum sorum şu

Tercih klavuzunda yer alan Kodlarda mesela 6506 : b sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak 6225 : Meb den onaylı bilgisayar isletmeni sertifikası sahibi olmak vs gbi kodlar varya bu belgelere sahibim ben bunu atandiginizda evraklarla beraber gösteriyor musunuz yoksa ÖSYM deki bilgilerimiz arasina bunların varlığını bunlara sahip oldugumuzu ekleme falan mi yaptırıyoruz mesela bilgisayar sertifikasini ÖSYM deki bilgiler arasina eklettirmek falan gerekiyor mu ÖSYM ye ..

cevaplar icin şimdiden teşekkür ederim

Bu bilgileri ösym ye ekletmek gerekmiyor .Ama bu nitelikleri isteyen bir yeri kazandığın vakit hepsini belgelemen gerekiyor...

merhaba arkadaslar subat ayındakı basvuruya ben calıstıgım için bi baskası tarafından basvuru yapılabılırmı bilgilendirirseniz sevinirim.

kage44

Başvuru şahsen yapılıyor resim falan çekiliyor

arkadaslar % 40 rapor aldım hasekıden ekpss ıcın ılk defa basvuru yapıcam nasıl yol ızlmeme gerekıyor ne yapmam gerkıyor osym nasıl bır basvuru yapmalıyım

raporunu psikiyatriden alanlara sınavda ne kadar süre veriliyor 60-80?

Arkadaşlar konular yazılıyor işte Cümlede anlam 3 soru Anlatım bozukluğu 1 soru gibi bunlar ne kadar doğru bilgi ? Eğer gerçekten soru dağılımı konular için böyle olacaksa buna göre çalışayım :)

Ekpss

Arkadaşlar ekpss ye liseden girecem elkt teknisyeniyim bölum acılıyormu birde 33net yapsam 7si matematik kaç puan alırım

evet kadro açılıyor ama çok az maalesef ben teknisyeniyim atama bekliyorum...

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere bu ilk atamalarda evli olup olmamak bir fark yaratıyor mu?

İyi akşamlar arkadaşlar %42 vergi indirimi
raporum var.Bu raporla ekpss ye başvuru yapabilirmiyim.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Hayırlı kandiller hepinize sağlıklı huzurlu başarılı bir ömür duası ile... edebiyat öğretmeni adayıyım yıllardır aklımda ama daha once hic ekpss'ye giremedim bu sene girmek istiyorum kafana takılanlar var yardımcı olur musunuz

- psikiatr raporuyla öğretmen olaniniz var mi olabiliyor mu hangi psikiatr gasraliklar ogretmen olmak icin engel degil? (anksiyete travma sonrası depresyon..vs)

- edebiyat ogretmenligi icin ekpss'de kpss de oldugu gibi alan sınavı(oabt) var mı

-ekpss başvuru icin yaş sınırı kaç?

-onumuzdeki 5 ayda nasıl hangi kaynaklardan calisirsak verimli olur

-Edebiyat ogretmenligi taban puani kac bu sene kac kisi alacak..vs bilen var mi ya da bunlari nereden ogrenebilirim
Teşekkürler

Merhaba yeni yasaya göre puanlar 4 yıl geçerli olacak fakat sınavlar hala 2 yılda bir mi olacak yoksa bir değişiklik var mı?

Üst Alt