Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS katılım koşulları nedir, kaç yılda bir yapılır?

Sınavın 4 yıl geçerli olması için henüz yeni bir yasa veya yönetmelik değişikliği yapılmadı.

Merhaba arkadaşlar benim raporumda kullanım amacı "2022 sayili kanundan yararlanabilir+özürlü aylığı alabilir" yazıyor. Sınava başvurmak için %40 olmasi yeterli dimi? Raporu ne için aldığimizin bi önemi yok dimi?

merhaba benim yüzde 44 raporum var 2 yıllık bende ekpss ye girermiyim orta okul mezunuyum yeni kayıt yapacam neler gerekiyor ortaokul kuraylamı cekiliyor yoksa sınavamı giriyor

merhaba benim bir kız kardeşim var onunda yüzde 52 raporu var oda ekpss ye girermi duyma ve konuşma engelli

başvurular daha başlamadı. sen kura ile girersin ortaokul mezunuysan. kardeşin de girebilir sınava. lise veya üniversite mezunuysa ek süre verirler ona sınavda.

merhaba benim yüzde 44 raporum var 2 yıllık bende ekpss ye girermiyim orta okul mezunuyum yeni kayıt yapacam neler gerekiyor

kardeşim hiç okul okumamış

teşekkür ederim

Kuraya ise ilkokul/ortaokul/ilköğretim/özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu veya bu okullardan yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir.

Bu şartları taşıması gerekiyor kardeşinin kuraya katılabilmesi için.

Merhaba hayırlı günler edebiyat öğretmeni adayıyım engellerim var rapor alsam engelli ögretmen kadrosu var mı ekpss ye girebilir miyim ögretmenlik sinavı lisans sınavından farklı mı ?

SELAM arkadaşlar bu kuralar nerede yapılıyor bulundugun ildemi acaba

d0st engelli raporu alırsan Ekpss'ye girersin. iyi bir puan alırsan da Edebiyat öğretmeni olarak atanırsın.öğretmenlik için ayrı sınav yok. 60 soru.herkes aynı sınava giriyor.memurluk için de öğretmenlik için de aynı sınav.
yakup65 yok bulunduğun ilde olmaz. merkezi bi yerde ösym tarafından yapılıyor. hatta zamanında Tayyip Erdoğan başbakanken kura çekimi başlangıcını kendi yapmıştı.

anrlka0101

Teşekkürler şu sorularıma da bilen bildiğini yazarsa çok mutlu olurum dua ederim arkadaslar:
* hangi kaynaktan başlamamı önerirsiniz ben ilk defa ekpss'ye hazirlanacağim lisans düzeyinde alanim türk dili ve edebiyati
Yargi yediiklim data.... kitaplarını inceleyenler de değerlebdirmelerini yazarsa çok güzel olur

Geçmiş yıllarda çıkmış sorular satılmıyor mu nereden ulaşabilirim elinde olanlar paylaşabilir mi lütfen

EKPSS Lisans düzeyli olanlar sınava ne zaman katılıyor?

kolay gelsin. ekpss lisans düzeyi yılda kaç defa oluyor.

furkan t1 2018 için başvuru yapmamışsanız, bundan sonra 4 yıla çıkarıldı. 2022 yılına kadar beklemeniz gerekecek.

E kpss kaç yılda bir olacak artık arkadaşlar

E kpss 4 yıla çıkarıldığı söyleniyor bu durumda arkadaşlar e kpss nasıl olacak yani bu yıl sınava girenler 4 yıl bekleyecek mi

hayır sınav yine 2 yılda bir yapılacak aldığın puan 4 yıl geçerli olacak tabii bir değişiklik olmazsa

Ekpps Sınavı Her senemi Yoksa 2 Yılda Bir mi ?

Merhabalar ben Bir şey Merak ediyorum.

Ekpss sınavları Her senemi Oluyor ?

Yoksa çift rakamlardamı

Örnek 2016 2018 2020 - 2022 Gibi ?

2020 de Olacak bir dahaki sınav. Yani 2senede 1 oluyor. Son değişikliğe göre puanında 4 yıl geçerli oluyor.(Hangisi yüksekse o kabul ediliyor )

Şuan lisans mezunu değilim mezun olma senem 2021 -

2022 de olur mu sizce

%44 engelli raporum var yeni aldım bu süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan bilgi verebilirse sevinirim arkadaşlar

Teşekkürler arkadaşlar

Merhaba ben açıkdan liseyi yeni bitirdim.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Bana yol gösterirseniz sevinirm. ℅64 engelim var.

Ünv gitmek istiyormusunuz Betül Aras

Ekpss lise mezunu yani orta öğretim olarak gireceksiniz bu yıl eper başvuru yaptıysanız

Peki bu yıl ekpss başvuru yaptınız mı

Bu sene eper ekpss başvuru yaptıysanız lise yani orta öğretim olarak sınava gireceksiniz iyi bi puan almanız gerekecek ve başvuru yapmadıysanız eper geç başvuru olacakta bu ayın sonunda ama henüz açıklama gelmedi ösym takip edin atabırsanız inşallah atarsınız ünv açıktan okuyabilirsiniz yadaikşnvi öğretim olarak bir örnek tabi bu çalıştığınız kurumun durumuna bağlı bu.

Betül Aras

Kayıtlar şubat-mart ayı arasınsaydı. Bunay geç başvuru oldu sanırım. Neden takipte kalmadınız?

Üst Alt