Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS katılım koşulları nedir, kaç yılda bir yapılır?

Önlisans için normal kpss başvuru cnm orta öğretim başvuru yani lise içini söylücem sana ben birazdan 🙏☺️
Betül Aras engelin nedir cnm geçmiş olsun buarada neden kodlama yapamıyorsun göz rahatsızlıpın mı var 😔😞

Arkadaşlar hem kpss hem de ekpss'ye girebilirsiniz. Alanınız ne olursa olsun imkanınız varsa girin.

Evt arkadaşlar sadece başvuru tarihleri önemli kaçırmamak fakat önlisans normal kpss ve ekpss 2 yılda bir oluyor ortaöğtetimde başvuru tarihi farklı ve sınav tarihleri sadece

2020 ekpss ye psikolog olarak girecek kimler var forumda az çok sayımız belli olsun diye kendilerini belli edebilirler mi?

tapasya birşey demek istiyorum acaba kpss girmek mi iyi yoksa ekpss sınavındaki girmek iyi yani hangisi daha avantaj li benim engelim ağır duyuyorum isitme cihaz takınca iyi duyuyorum sence hangi sine başvuru yapsam iyi olur

asiman1905 cnm bnm öncelikle geçmiş olsun ☺️🙏sen ne mezunusun cnm lisans önlisans mı lise mi öncelikle ekpss gitmelisin ataması daha kolay genelde bu yönde normal kpss biraz daha zor ama bnce ama insan çalışınca hepsini yapar ☺️🙏ama önceliğin ekpss olsun bölüm ne mezunusun ataması oluyor mu o bölümün bunlarda önemli birde kontenjan açılması tabi.. Ama ikisine de girebilirsin sıkıntı yok Ataman hangisi olacaksa puanın hangisinde yüksekse ondan atama olur ama önceliğin ekpss tatlım.. ☺️🙏

tapasya ben lise mezunuyum kpss 15 eylül başvuru başlıyor diyorlar ekpss şuan başvuru var mi yok mu belli değil engelli atama az oluyor diye biliyorum

Ösym takip et cnm bnm olunca hemn başvuru yap ekpss de normaldende girsen mezun çok ya ortaöğtetimden puanları yüksek tutuyorlar norml kpss 90 görmen lazım asiman1905

Normalde de engelli kpss de puanları yüksek cnm o yüzden puanını yukarıda tutmb lazım sen derslerini çalış ikisinde girebilirsin ama engelli kpss daha bi tık kolay geldi bana ama puanlar önemli ve kontenjan açmaları

tapasya kpss başvuru belli ekpss başvuru beklerken kpss başvurusunu kaçırmiyim diye dedim :) benim bir arkadaş var daha onca kpss girdi atandı şimdi gardiyan lik yapıyor

Canm bnm normal kpss yede başvuru yap şansını dene bn puanlar yüksek diye dedim onada başvur ikisimdednde şansını dene cnm bnm arkadaşın kaç puanla atndı peki be engelli miydi arkadaşında asiman1905

tapasya kaç puanla atandı bilmiyorum yok benim arkadaş engelli değil oda lise mezunuydu siz daha önce sınava girdiniz mi

Bu arada benim adım adem

2018 ekpss ve normal kpss son atama puanları yazın ortaöğtetim diye oradan görebilirsiniz ösym de de vardır siz meslek lisesi mi yoksa Anadolu den mi düz lise mezunusunuz peki memnun oldum bn sizi bayan sandım k bkmayın özür dilerim ☺️🙏gardiyanlım puanları 75 falan alıyor ama kilo boy sabıka kaydı şartları aranıyor diye biliyorum
asiman1905

Bn girdim daha önce ama sağlığım iyi olmadığı için tercih yapmadım şimdi yeniden hazırlanıyorum☺️🙏

tapasya o yüzden isim mi dedim sorun değil ben açıktan okudum yeni bitirdim düz lise bazı yerlerde şartları var tabi

Bende memun oldum

Şansını deneseydin belki aranırdın bu arada sizin saglik sorunuz nedir

asiman1905 bnm BİPOLAR teşekkür ederim düz lisede 90 ve üstü almn lazım normal kpss de gir onda e kpss de biraz daha düşüktür ama ikisinide gir ☺️🙏

tapasya geçmiş olsun ekpss sınavına az kalmis galiba bu arada benim emek lime 3 sene kaldı emekli olduktan sonra ekpss girme şansım var mi

Bu arada kusura bakmayın çok soru sordum

Emekli olduktan sonra ekpss girilir mi bunu bilmiyorum inanın hayırlı olsun 🙏buarada ertelendi sınav ösym duyuru yaptı ekpss ertelendi yine.. asiman1905 olsun bildikten sonra cevaplarım sorun değil ☺️🙏

Teşekkür ederim allah razı olsun ☺️🙏

tapasya cevapların için tskler böyle giderse ekpss sınav olmayacak çünkü vaka artiyor

Maalesef çünkü insanlarımız çok temkinli değil hayırlısı olsun hakkımızda ne demk elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım rica ederim ☺️🙏🙏 asiman1905

Hayır başvurmadan yükle bnce E devletten hemn temin et evt hes kodu başvururken isteniliyor ama sen şimdiden temin et e devletten asiman1905

Başvuruduğumda normal kpss için istemişti ösym sitesinden sanırm o virüs için istiyorlar bulmaları kolay olsun diye sonuçta o sınava çık insan giriyor asiman1905

Başvuru yaptığın zaman ösym den uyarı verecek hes kodu istecek senden kardeşim o yüzden başvuru yapmadan oluştur bitane e devletten temin edebilirsin
asiman1905

tapasya Merhaba EKPSS ye Daha önce hiç basvurmadim yeni yüzde 45 engelli raporu aldim lisans mezunuyum başvuru şansım varmı acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle çok geçmiş olsun aysen eris tabikide var cnm ne mezunusun peki ☺️🙏 biliyorsun ekpss ertelendi cnm geç başvuru alınacak tekrardan tabi kesin süreyi bilen yok şuan ösym takip etmelisin sınava heyecan yapma öncelikle ve bol bol soru çözmelisin raporunu işlet birde cnm bnm ☺️🙏

Üst Alt