Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EKPSS atamalarında bu sene getirilen branş bazlı kontenjan sınırı büyük bir adaletsizlik yaratmakta.
Ekpss sınavında ÖABT (alan sinavi) niteliğinde hicbir branş alan sorusu çözmedi ve herkes ortak bir sınava tabi tutuldu fakat atama konusunda branşlara sınırlama getirtildi aynı sınav içinde farklı sıralamalar oluşturuldu....Bu nedenle bazı branşlarda arkadaşlarımız 80 puanla atanamazken bazılarında puan sırası 60lara kadar indi
Bu büyük bir adaletsizliktir sınav sonuçlarının adil sıralamasına gölge düşürmektedir...
Lütfen atama rakamlarına gösterdiğimiz kamuoyu tepkisi ve baskılar neticesinde 500 rakamını elde ettiğimiz gibi bu konuda da cumhurbaşkanlığı bimer meb ve mv.leri vs. ulaşabildiğimiz yerlere mesaj atalım arayalim ve bu sorunu dile getirelim henüz geç olmadan SESIMIZI DUYURALIM....

Uvercinka hocam aynen Rabbim büyük hayırlısı olsun inşallah

Mea hocam kesinlikle katılıyorum. Alan sınavı olmamis aynı sorularin soruldugu bi ortamda branş ayırmak kesinlikle adil değil . He alan sınavı olurdu ayirirlardi o zaman tamam ama şimdi bu şekilde hiç hoş bi durum hiç adaletli bi atama olmayacak kim ne derse desin ...

500 kişilik kontenjan dolmazsa ek atama olur mu acaba söylenilen her bölümden giren olmayabilir diye düşünüyorum

arkadaşlar istanbulda patlama olmuş 32 kişi hayatını kaybetmiş kendimiz için dua ederken onların ailelerinede sabır dileyelim. zor günlerden geçiyoruz...

imona Facebookta sizin branşta bir liste gördüm.67-85 arası 15 kişi var o listede.Yani geneli 70'li puanlarda.

imona Facebookta sizin branşta bir liste gördüm.67-85 arası 15 kişi var o listede.Yani geneli 70'li puanlarda.
Teşekkür ederim hocam. Ben bu kadar iyi bir tablo beklemiyorum. Ortalama 75 lerde yigilma olur diye düşünüyorum en iyi ihtimalle. O gruplara girmeyen daha çok insan vardır. Kontenjan 15 görselde.

arkadaşlar, öğretmenlik olmazsa memurluk yazın. zaten lisanstan bu yıl ortalama 1500-2000 alım olacak. illa da öğretmen olmak istiyorum derseniz 2018 de yeni bir sınav daha olacak. maddi durumunuz iyi ise 2. atamayı bekleyin ama eğer o zaman kontenjanlar daha da düşerse işte o büyük sıkıntı. iyi düşünelim burası türkiye her an her şey olabilir. :)

Arkadaşlar kolay gelsin aranızda tercih yapamayan varmı sistem tamamen bozulmuş.Sizin bir fikriniz varmı eğer varsa lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum.

sevilay2 hocam ben de yapamadim.dun 16.00 dan beri kapali sistem.nufus bilgileriniz getirilemedi diye uyari veriyor

Atanmak memur olmak guvence haklısınız bir çoğumuz yaşadığı rahatsizlik nedeniyle devlet kadrosunda yer almak istiyoruz fakat 5 sene öğretmenlik okuyup herhangi bir memur olarak gorev almak kolay olmasa gerek ben bu durumda emeklerime üzülüyorum hepinizin dusuncesine saygi duyarim hocalarim bu benim fikrimdir yanlis anlasilmasin

bio88 bende gazi eğitim mezunuyum ama şu an memurum. ekmek aslanın boşaltım sisteminde iken yapacak bir şey yok :) sadece beklemek ve sabretmek gerekli...
sevilay2 nnk1981 arkadaşlar bende de öyle bir problem göründü fakat sonra yeniden girdim ve tercihlerimi güncelledim. sizde ara sıra yeniden deneseniz iyi olur.

ekpss atamalarında bu sene getirilen branş bazlı kontenjan sınırı büyük bir adaletsizlik yaratmakta.
Ekpss sınavında öabt (alan sinavi) niteliğinde hicbir branş alan sorusu çözmedi ve herkes ortak bir sınava tabi tutuldu fakat atama konusunda branşlara sınırlama getirtildi aynı sınav içinde farklı sıralamalar oluşturuldu....bu nedenle bazı branşlarda arkadaşlarımız 80 puanla atanamazken bazılarında puan sırası 60lara kadar indi
bu büyük bir adaletsizliktir sınav sonuçlarının adil sıralamasına gölge düşürmektedir...
Lütfen atama rakamlarına gösterdiğimiz kamuoyu tepkisi ve baskılar neticesinde 500 rakamını elde ettiğimiz gibi bu konuda da cumhurbaşkanlığı bimer meb ve mv.leri vs. Ulaşabildiğimiz yerlere mesaj atalım arayalim ve bu sorunu dile getirelim henüz geç olmadan sesımızı duyuralım....
adaletsizlık yok....asıl brans olmasaydı adaletsizlık olurdu...bir müzik öğretmeni neden bir matematikci ile yarıs içinde olsun...siz kendinizi kurnaz zannediyorsunuz sanırım...burada herkes engellidir...brans olması gayet iyidir..

EKPSS atamalarında bu sene getirilen branş bazlı kontenjan sınırı büyük bir adaletsizlik yaratmakta.
Ekpss sınavında ÖABT (alan sinavi) niteliğinde hicbir branş alan sorusu çözmedi ve herkes ortak bir sınava tabi tutuldu fakat atama konusunda branşlara sınırlama getirtildi aynı sınav içinde farklı sıralamalar oluşturuldu....Bu nedenle bazı branşlarda arkadaşlarımız 80 puanla atanamazken bazılarında puan sırası 60lara kadar indi
Bu büyük bir adaletsizliktir sınav sonuçlarının adil sıralamasına gölge düşürmektedir...
Lütfen atama rakamlarına gösterdiğimiz kamuoyu tepkisi ve baskılar neticesinde 500 rakamını elde ettiğimiz gibi bu konuda da cumhurbaşkanlığı bimer meb ve mv.leri vs. ulaşabildiğimiz yerlere mesaj atalım arayalim ve bu sorunu dile getirelim henüz geç olmadan SESIMIZI DUYURALIM....

EGER KENDİNE GUVENİYORSAN KENDİ ALANINDAKİ KİŞİLERLE YARIS İÇİNE GİRMELİSİN...HAK YERİNİ BULMUSTUR...ALLAH HERKESİN GÖNLUNE GÖRE VERSİN.....

RUMEYSAAAAA hocam ben adalet ogretmeniyim tabi atanıp atanmak kısmet işi ama bana ikinci öncelik demiştiniz ama ben birinci öncelikmişim meb'in sayfasında koskacaman yazıyor . O gün moralimi yerle bir etmistiniz. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz iste bilmem dava acmislarda şöyle boylede lütfen biliyorsanız konuşun...

Alan sınav ile kimseye kendi alanına dair tek bir soru sorulmazken herkes aynı sınava tabi tutulurken branşlara göre sıralama ve sınırlama getirmek haksizliktir
80puanla a branşında atanmayan engelli bir ogretmenin 60puanla b branşında atanan engelli öğretmenimizden ne farkı vardir da aynı sınavı aynı soruları çözmesine rağmen puanı işe yaramamaktadır hayallerine kavusamamaktadir tek sucu o branşı secmek midir ?
Bu durumu siz vicdanınıza anlatabiliyorsanız söyleyecek pek söz yok...

RUMEYSAAAAA hocam müzik öğretmeni alanda matematik yapmayacak zaten. bölümü neyse alanda da onu yapacak. mea37 hocama da katılıyorum . edebiyat tarih sıralamaları uçmuş durumda. ama diğer bölümler 60 lara kadar inmiş. alan sınavına girseydik eğer bu adaletli olurdu. ama bu adaletli değil. umarım bütün emek verenler atanır...

RUMEYSAAAAA hocam ben adalet ogretmeniyim tabi atanıp atanmak kısmet işi ama bana ikinci öncelik demiştiniz ama ben birinci öncelikmişim meb'in sayfasında koskacaman yazıyor . O gün moralimi yerle bir etmistiniz. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz iste bilmem dava acmislarda şöyle boylede lütfen biliyorsanız konuşun...

arkadasım bana mezunıyet bılgılerını tam olarak verdiğini zannetmiyorum...işletme gıbı bölümler ıkıncı onceliktır...bilmesem konusmam...uslubuna dikkat et...ayrıca ben sizin branşından degılım ve paranızı ben vermiyorum...7 kontejanın içine girermiyim diye onu dusunup dua edin bence...egıtımcı olacaksan bu sekilde sözler yakısmıyor...Allah gönlüne göre versin herkesinn

RUMEYSAAAAA hocam müzik öğretmeni alanda matematik yapmayacak zaten. bölümü neyse alanda da onu yapacak. mea37 hocama da katılıyorum . edebiyat tarih sıralamaları uçmuş durumda. ama diğer bölümler 60 lara kadar inmiş. alan sınavına girseydik eğer bu adaletli olurdu. ama bu adaletli değil. umarım bütün emek verenler atanır...
bu sınav engelli sınavıdır..herkes engellidir..alan sınavı olsaydı evet herkes alanından girecekti...100 edebiyat 100 turkçe 100 matematıkci bu sınavda ön sıralarda diyelim...peki diğer branştakiler ne olacak...herkes kendini düşünüyor...bence cok adaletli oldu kaldı ki bu sekilde olmasaydı hukuki yollara basvurulcaktı zaten....kontenjanlar tabiki az....fakat herkesin atanması yönündeki mücadele dışındaki konusmalrınız var....o zaman normal kpss yoluyla atanmaya basvuracaktın...asıl adaletsizlık branş olmasaydı olurdu....diyorumki ALLAh herkesin gönlüne göre versin...

inşallah herkesi atarlar da sorun ortadan kalkar
insallah hocam....temenimiz o yönde....ben tüm engelli kardesimlerimin atanmasını isterim...Allahım yardımcı olsun...

RUMEYSAAAAA .
Ben eğitim bilgilerimi de tam vermiştim ama siz yanılmışım demek yerine lafı çevirmeye çalışıyorsuniz .neyse sizinle fazla muhattap olmak istemiyorum siz önce kendi uslubunuza bakin .

arkadasım bana mezunıyet bılgılerını tam olarak verdiğini zannetmiyorum...işletme gıbı bölümler ıkıncı onceliktır...bilmesem konusmam...uslubuna dikkat et...ayrıca ben sizin branşından degılım ve paranızı ben vermiyorum...7 kontejanın içine girermiyim diye onu dusunup dua edin bence...egıtımcı olacaksan bu sekilde sözler yakısmıyor...Allah gönlüne göre versin herkesinn

bu sınav engelli sınavıdır..herkes engellidir..alan sınavı olsaydı evet herkes alanından girecekti...100 edebiyat 100 turkçe 100 matematıkci bu sınavda ön sıralarda diyelim...peki diğer branştakiler ne olacak...herkes kendini düşünüyor...bence cok adaletli oldu kaldı ki bu sekilde olmasaydı hukuki yollara basvurulcaktı zaten....kontenjanlar tabiki az....fakat herkesin atanması yönündeki mücadele dışındaki konusmalrınız var....o zaman normal kpss yoluyla atanmaya basvuracaktın...asıl adaletsizlık branş olmasaydı olurdu....diyorumki ALLAh herkesin gönlüne göre versin...

insallah hocam....temenimiz o yönde....ben tüm engelli kardesimlerimin atanmasını isterim...Allahım yardımcı olsun...
80 alıp da atanamayacak olan bir iki yıl çalışıp emek veriyor 60 alıp öylesine giren arkadaşlar(çalışan arkadaşları tenzih ediyorum) atanıyor bu mu sizin için adaletli olan .öyle bir mücadelem yok keşke herkesi atasalar... herşeyin hayırlısı... umarım bütün engelli arkadaşlarım atanır.
RUMEYSAAAAA bu arada sizi tanımıyorum beni muhattap alırken sen diye hitap etmeyin...

Ben icimdekini soyliyim mi canlar hic bos yere kirmayin birbirinizi icimdeki ses diyor ki hepimiz atanicaz inşallah oyle olur da hic birimiz uzulmeyiz

bio88 bende gazi eğitim mezunuyum ama şu an memurum. ekmek aslanın boşaltım sisteminde iken yapacak bir şey yok :) sadece beklemek ve sabretmek gerekli...
sevilay2 nnk1981 arkadaşlar bende de öyle bir problem göründü fakat sonra yeniden girdim ve tercihlerimi güncelledim. sizde ara sıra yeniden deneseniz iyi olur.

Hocacim dedim ya benim fikrim bu kimse alinmasin benim tercihim bu şekilde sizinki bu sekilde saygi duyarim ☺

Haklısınız hocam. Sinirler tabi ki gerildi. Ama acisini birbirimizden cikarmamiz doğru değil.

şunu merak ediyorum. engelli 500 öğretmenin tamamı atanacak mı, yoksa diyelim ki bazı branşların kontenjanı boş kaldı, böyle olunca tabii haliyle 500'den az öğretmen atanma ihtimali doğar. 500 kadronun tamamına öğretmenlerin atanması için bence branşa göre alım yapıldıktan sonra birde sayıyı 500'e tamamlamak için branşa bakılmaksızın genel sıralamaya göre de atama yapılmalı. bu arada 2014'de bütün engelli öğretmenlerin atamasının yapıldığı söyleniyor. yine öğretmenler bu şekilde atanırsa burada öğretmenler birbiriyle kavga etmek zorunda kalmaz

RUMEYSAAAAA .
Ben eğitim bilgilerimi de tam vermiştim ama siz yanılmışım demek yerine lafı çevirmeye çalışıyorsuniz .neyse sizinle fazla muhattap olmak istemiyorum siz önce kendi uslubunuza bakin .
bana degıl yakup hocaya yazdınız....ben sizinle direk muhatap olmadım bile...sizi tanımam etmem...ben oraya yazılanlara kendi görüşümü yazdım...lafı ceviren ve başlatan sizsiniz..hocam atanın beni alakadar etmezki...asıl ben sizinle muhatap olmadıgım halde hala benim adımı etiketleyip yazmaktasınız....gidin sorununuz meble hallediniz..sizin muhatabınız ben degılım byeee

80 alıp da atanamayacak olan bir iki yıl çalışıp emek veriyor 60 alıp öylesine giren arkadaşlar(çalışan arkadaşları tenzih ediyorum) atanıyor bu mu sizin için adaletli olan .öyle bir mücadelem yok keşke herkesi atasalar... herşeyin hayırlısı... umarım bütün engelli arkadaşlarım atanır.
RUMEYSAAAAA bu arada sizi tanımıyorum beni muhattap alırken sen diye hitap etmeyin...

ben o sırada en üsttlerde yer alıyorum puanım ve sıralamam çok ıyıdır...puan ustunlugu olsa dahi yerleşmekteyım allahın izniyle...ben gerideki arkadaşımlarını dusunuyorum...amacım herkesin atanmasıdır...o sınavdaki sorular cok zor degıldı...asıl zor olan normal kpss sınavıdır...SEN DİYE HİTAP DA ETMEDİM...SİZİN BRANSINIZDAN DEGILIM GIBI CUMLELERİ YAZDIM....BIR DAHA OKUYABİLİRİSN...BEN DE SİZİ TANIMIYORUM...MADEMKİ KENDİNİZE GUVENİYORSUNUZ BAKIN HALA SUNUZ DİYORUM.......OZAMAN KENDİ BRANŞINDAKİ KİŞİLERLE YARIS İÇİNDE OLACAKSINIZ....EGER Kİ KARSI DAVA AÇILIRSA EMİN OL SAYICA COK FAZLA OLAN BRANŞ ARKADAŞLARIMA BENDE DESTEK VERMEYE HAZIRIM...BEN TEKRAR BELİRTEYİM BURADAKİ HERKES ENGELLİDİR VE TÜM ARKADAŞLARIMIN ATANMASINI CANI GÖNÜLDEN ISTERİM.....BİR DAHA DA BENİ ETİKETLEYİP YAZMAYINIZ....MUHATABINIZ BEN DEGILIM...İNSALLAH HERKES ATANIR.....ALLAHA EMANET OLUNUZ

şunu merak ediyorum. engelli 500 öğretmenin tamamı atanacak mı, yoksa diyelim ki bazı branşların kontenjanı boş kaldı, böyle olunca tabii haliyle 500'den az öğretmen atanma ihtimali doğar. 500 kadronun tamamına öğretmenlerin atanması için bence branşa göre alım yapıldıktan sonra birde sayıyı 500'e tamamlamak için branşa bakılmaksızın genel sıralamaya göre de atama yapılmalı. bu arada 2014'de bütün engelli öğretmenlerin atamasının yapıldığı söyleniyor. yine öğretmenler bu şekilde atanırsa burada öğretmenler birbiriyle kavga etmek zorunda kalmaz

BEN İNANIYORUMKİ SUBATTA İNSALLAH HERKES ATANACAK...Bazı arkadaşlarım reel ve sanalda cok emek verdi...hala da tweet etkinliklerinde emek vermektedir...insallah herkes atanır...rabbimize dua edelim...

bazılarının ögretmen olacak olması düşündürüyor beni yorumlara bakınca

tamam [mentıon=94979]rumeysaaaaa[/mentıon] hocam siz haklısınız... Allaha emanet.

ben haklı olmaya calışmıyorum..dürüstlükten fitnecilikten kıskanclıktan uzak bir meslekte calısmayı rabbim hepimize nasip etsin....sizde allaha emnet olunuzzzzzzzzzz

Arkadaşlar basvurulardan sonra verilen olası kontenjanlardan başvurulara göre daha fazla alma ihtimalleri olabilir mi acaba bi umut ?

recai87 kontenjan 250'den 500'e çıkarılmıştı şu aşamada yükseleceğini sanmıyorum ancak ikinci atamada da bir 500 - 1000 arası kadro açabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt