Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten normal genel sıralama yapılsa çok rahat giriyorum bransta sınırlı kişi alininca skinti oluyor hani demek istediğim branslarda 1 2 oynama olabilir mi acaba

Bazı arkadaşlar yardımcı olmak yerine sadece provokasyon yapmak için yazıyor gibi Allah herkesin gönlüne göre versin herkesin emeğinin karşılığını versin 80 puanlarla diken ustunde oturanlar varken 60la atanabilecek insanların şanslarindan versin.

Evet hocam maalesef kimse tek sınav üzerinden 80 kusurle dışarıda kalıp 60 70 lerle atanmanin adaletli olduğunu söyleyemez söyleyen kendi inanmaz başta zaten . Alan sınavı yok bişey yok herkese aynı soru yoneltiliyor herkes engelli durumda skintilari var herkesin kendine göre .85 lerle dışarıda kalacağız kontenjan az ve alanimiz yüksek puanlarla dolu olduğu için . Bizde aynısını diyoruz herkes atansin. Bizim tepkimiz buna adalet diyenlere . Sadece tek tür sınav ile alım yapılan yere 60 la atanıp 80 ile kalan oluyorsa bu hiç adalet değildir ...

Maalesef hocam tabiri caizse herkes kendi koyununu güttüğüne bakıyor. Oysa dune kadar alım artsın diye uğraşıyorduk ve o zaman da amacımız herkesin atanmasiydi ama bugün goruyorum ki lütfen etkinliklere destek olun alımı arttiralim diyen arkadaşlarin bizlere bir ohh olsun demedigi kaldı. Tabi sözüm meclisten dışarı bunu yapanlar kendilerini biliyor zaten. Bundan sonra tek diyebileceğimiz hakkımızda hayırlısı olsun.

tartışmalar tamam yersiz ve polemik olma dışında hiç bir şeye yaramıyor.
arkadaşlar, bu öğretmenlik atamasında atanamayanlar eğer ki memur değillerse memurluk atamalarına katılsınlar. bu bir şanstır, daha sonra 2018 de inşallah öğretmenliğe de terfi edersiniz.

Evet hocam Hayırlısı olsun inşallah başka diyecek bişey yok

arkadaşlar.öğretmenlik başvuru tarihleri için 27-30 haziran arası yazmışlar ama 30 haziran yani bugünde dahil mi bu süreye? bir de saat kaça kadar?

Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanacak ve nereden ilan edilecek bir bilgisi olan var mı?

besten sonra acıklanır . daha önce beklemeyin bence

Ve puanlar tavanda az tutulan kontenjan sonrası atanamaya herkese geçmiş olsun, açıkçası çok üzgünüm.

Aynen puanlar fena uçmuş.sosyal bilgilerden Hakkari, şırnak çıkan kimler kaç puanla gitti acaba.

edebiyat kars bile 85 ile kapatmis yazik ya

Oyun içinde kural değişirmi evet, Sınav öncesi atama durumu eskisi gibi olsun son dakika Branj ataması yapıyorsun bunu önceden söyleseler,

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar atanmış biri olarak sesinize ses katmak için buradayım Sn. Hocalarım benim de kardeşim var atanamadı. Daha önce yazdığım gibi son dakika kural değişikliği hiç iyi olmadı!

çok adaletli bir alım oldu !!! sağolsunlar... 85 ile zor atanıp 63 le oynaya oynana atandık

Aynen herkesi almaları gerekirdi kimse geride kalmamalıydı.herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar.inşallah şubatta hepiniz atanırsınız.

Normal memurluk yazsak tekrar ogretmenlik sansi ne zaman gelir bu isin kurali nasil oluyo

arkadaşlar. ne oldu ya? hiç kimse birşey yazmıyor. atandınız mı atanmadınız mı? 498 kişinin atandığı söyleniyor bu gerçekten doğru mu? hiçkimse bir şey yazmayınca moraller bozuk olabileceğinden bundan şüphe etmeye başladım. bu sene puanlar kendi branşım adına konuşursam sınıf öğretmenliğinde inanılmaz derecede uçmuş! halbuki en çok kontenjan sınıf öğretmenliğine ayrılmıştı. giresun'un taban puanı 90 desem size herşeyi anlatır sanırım. normal kpss ile alım puanları bile bundan çok daha düşük. sizinde bildiğiniz üzere normal kpss ile karşılaştırırsak ekpss'de genel yetenek çok daha kolay,genel kültür daha zordu. yani aynı kapıya çıkıyor. hiç bir avantajı olmayacaksa neden yapıyorlar bu ekpss sınavını?, bunuda anlamak zor. neyse! Ama atanmayan arkadaşlar şunu unutmayın:atama sayfasında engelli öğretmen "ilk" atama sonuçları diye özellikle belirtmiş. yani burdan bundan sonra da atamalar olacak anlamı çıkıyor

İlk atamadan kasıt, öğretmenliğe ilkkez atananlar demek istediler diye biliyorum.

olsun. her türlü şeyi söylemek istemiş olabilirler. asla bilinemez.başta genel sıralamaya göre alım yapılacağı açıklandıktan sonra birden branşa göre alım yapılması, her türlü sürprizimize hazırlıklı olun demektir

arkadaşlar burada eveleyip geveleyeceğinize açtığım konuya destek olsanız sesimizi daha net duyarlar ! bencil olmayın . ben her engelli öğretmen adayının atanması için uğraşıyorum destek verin.

mehker

ikinci atamayı da branşa göre yaparlarsa yine puanlarda düşme olmaz hocam. bundan sonra yine böyle yaparlarsa kpss den atanmak daha kolay olacaktır . Allah büyük inşallah bütün herkes atanır

2. atamada da formasyonu bitenler gelecek onlarda da punlari cok yuksek olan var...3. atamada olursa tabi (!) belki nasip ancak o zamana gider herkes insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt