Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, haziran ayinda 500 ogretmen alimindan sonra Subat veya mart 2019da bir alim daha olur mu? Benim puanim bir turlu yukselmiyor malesef

hocam tahmin ettim bizim branş sıkıntılı ekpss bu ilk girişim ama daha önce kpss defalarca girip atanamayanlardanım elimden geleni yapıyorum ama geç başladım çalışmaya umarım iyi bir puan alırım @kbnly

Son düzenleme:
Inşaat teknolojisi öğretmenleri burada mi? Sayımız kaç acaba?

Arkadaslar, benim raporumda istihdam bolumu degerlendirilmedi diye isaretlenmis. Atanirsam bu durum problem yaratir mi? Yeniden rapoe isterler mi?
yakups hocam sizin bu konuda bi fikriniz var mi?

tip1merve

Türkiyenin her yerinde öğretmenlik yapabilir ibaresi istiyorlarmış özel olarak. yani bunu araştırdım bimerden yazdım banan bu söylendi. evet bence sizden yeni rapor istenecektir. malesef...ama tc nin her yerinde öğretmenlik yapabilir ibaresi varsa gerekmez bence. yani belki istihdam işaretli olsa gene gerekemzdi ama sizdekinde ...çünkü bende istihdam işaretli ve konuştuğum çoğu kşi bana yeni rapor çıkarman gerekebilir diyor , dur bi atanalım da

yakups

hocam bu dediğiniz heyet raporu mu yoksa aile hekimi vs den alınan rapor mudur?

ahmet22

Biz atanırken yoktu bu rapor son atamalarda istiyorlarmış.Ancak aile hekiminden alınmaz.Heyet raporudur muhtemelen.Tam bilmiyorum.

İlköğretim matematik öğretmenliği kaç kişi var acaba.İlk alımda yerleşebilmek için kaç puan yapmak gerekir tahminen

Merhabalar naptınız ne oldunuz :) :) çalışıyor musunuz napıyorsuuz sayın öğretmenler :)

valla ben çalışmıyorum normalde ya bi işi tam yapmak istiyorum yada hiç yapmam , mezuniyetten sonra yaşam koşulları hep ters gittiğinden bende hiç çalışmıyorum sınava. yani ders çalışma koşulları yok bizim evde hiç ondan çalışsam da zaten en kötü matematikçi ben olcam fikriyle yaklaşıyorum, biliyorum çünkü diğer arkadaslarımı, hepsi çok çalışkandır kesin eminim :) kısmetse atanırız ama ..

sizler neler yapıyorsunuzz?

İlköğretim matematik öğretmenliği kaç kişi var acaba.İlk alımda yerleşebilmek için kaç puan yapmak gerekir tahminen

hakan hocam sanıyorum bu branşa çok kontenjan ayrılmıyor öyle biliyorum yani..

Heyetten alınıyor ama engelli raporu değil. Çalışmasında sıkıntı yoktur raporu.

Salla benim istihdam işaretli ama yeniden isteseler yinede çıkartırım....kaldiki benim raporum yeni...

Merhaba arkadaslar ben ilk defa ekpss ye girecem ilahiyat mezunuyum formasyonum var benim merak ettiğim din kültürü öğretmenlik için ortalama almam gereken puan ne kadar gerekli bana bilgisi olan arkadasşlarimdan özellikle fikirlerini söylemelerini istiyorum ayrıca 2017 de 20 kontenjan verildi bu az degil mi rakiplerim azsa iyi sayilir aslinda ama cok sa bu az sayilir bununla beraber benim kurani kerim ogreticiligi hocasi olma sansim ve ya imam hatip olma sansim nedir bunlar ogretmenlik sayilmiyorsa hangi bolume girer

Can_Ömer

merhaba ,

hocam sizin zaten normal kpss ile alım çok düşük puanla oluyordu bildiğim 60-65 falan ...p121 puanıyla ...

yani şu haliyle ekpss ile normal kpss ye göre daha zor ztanırsınız bile denebilir belki yüksek zannımca

Hocam coğrafya atanma oranınız önceki yıllara oranla nasıldı şimdiden teşekkürler

ahmet22

Şimdi benim bu bilgilerden anladığım kadarı ile LİSE MATEMATİK hepsi atanmış. Acaba kaç kişi bekliyor şu an ?

Ben de Lise matematikten gireceğim. Acaba il bazlı atamaları öğrenebilir miyim .

Werze

hımm sizi hatırlıyorum kesin benden daha iyi durumdasınızdır onu biliyorum :) çünkü ben hiç çalışmıyorum

hocam vallla ben emin değilim çünkü bi arkadas lise matta taban puan vardı diyorud ve yüksekti onun dediğine göre

ahmet22

Estağfirullah hocam. Özel bir okulda çalışıyorum. YKS yaklaştı çocuklara daha fazla vakit ayırıyoruz şu an ben de fazla çalışmıyorum. Tek artım ev ile okul arası 1 saat metro, otobüs derken telefondan tarih, vatandaşlık çalışıyorum işte. Türkçe yapamıyorum. Türkçe yapabilirsem atanırım diye umut ediyorum :) bakalım hakkımızda hayırlısı. İnşallah atama bekleyen herkes atanır. :)

Werze

hımm olsun ben hiç bakmıyorum zaten kpss konuları sıkıcı çok sıkıcı bide ben tezliyim tıp fakültesinde haftada 5 gün 9-5 laboratuvarda oluyorum, allah aşkına şu profilinizdeki sevimli çocuk kim ? içimde ukte kalmıştı soracam diye :) :)

Estağfirullah hocam. . İnşallah atama bekleyen herkes atanır. :)

amin diyelim buna bu arada

Ah Hocam ah keşke yüksek zanniz gibi olsa sizin dediginiz 4-5 yıl önceydi o zaman gercekten kolaydi 80 ee dayandi nerdeyse bir dee normal kpss de 80 almak cok zor çünkü egitim bilimleri de dahil ve bu benim icin cok zor o yuzden tek secenegim ekpss onunla ilgili bilginize ihtiyacim var ne durumda en son kontenjanlar az mi cok mu rakipler fazla mi bi de kur an ogreticili ve ya imam hait ve ya muezzin ama oncelik ogretmenlik hocam

ahmet22

2012 yılında Facebook kapak resmi uygulamasına geçmişti. ilk kapak profili olarak bunu yapmıştım. O zamanlar facede bir gruptan bulmuştum ve çok hoşuma gitmişti. :) Çok tatlı duruyordu.
Bekarım Ahmet hocam. İnşallah bir gün evlenir O'nun gibi tatlı bir çocuğa sahip olurum :)

Can_Ömer
valla bilmiyorum ama dediğin gibi 4-5 yıl önce ben dahil gıpta ile bakıyorduk dinkab ve ilahiyata...
paylaştığım linke baktınız mı kaç kişi kontenjan ayrılmış bi bakın önceden

Werze
evettt benim de çok hoşuma gitti stres alıyor bu resimdeki tatlı çocuk . bende bekarım hocam ama evlenir miyim bilmiyırum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt