Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 falan oluyor benim de denemelerde

hocam bu deneme dediğiniz hangi yayın , orda yer alan konuların biçoğu çıkmıyorsa ???

yani ben yargının almıştım , arkadasın biri çıktı sen yargının konularına hazıranıyorsun o zaman ösym nin değilde yargının sınavına gireceksin dedi :) :) :)

bende zaten okuldan zaman kalmıyor boşluyorum valla kısmetse olur...dizi adı gibi oldu ama.

ahmet22

Kitap seç sitesinden sipariş edin.yedi iklim olur.sakın akıllı adam ı almayın.bazıları tarihte 10 inkılap 3 diğerlerinden olması gerekiyorken 5ten fazla osmanlı tarihi sormuş denemelerde bu güvenilir kaynak olmadığını gösterir.en son olarak 2012 ömss lisans sorularına baktım.böyle sorarlarsa 70 üstü gelir.internettte 2016 genel kültür sorularını buldum onlara da bir bakın.bence 2012 ömss sorularını bir çzün yaklaşık puanınız o olur.

kbenly hocam akıllı adamı neden önermiyorsunuz? çoğu kişi akıllı adam'ı beğenmiyor gerçekten bu arada.

kbenly

valla ben hiç çalışmıyorum ama yinede içimden bi his atanabileceğimi söylüyor. yalnız nedense atanıp da gidemessem felan diyorum çünkü öğretmenlik zor bi takıntı var bende "ya bana öğrenciler iftira atarsa diye (sarkıntılık etti şeklinde veya taciz etti" diye bunların bildiğim kadarıyla bir kamera görüntüsü vs gibi bi kanıta ihtiyacı yok suçun kesinleşmesi için , şahitlerin var olması kısaca dedikodular yeterli ...

allah biliyor ya düz memurluk olsa öğretmenlik yerine çok isterdim . bir dedkoduyla başıma bişey gelirse artık öleyim daha iyi..

arkadaşlar ingilizce öğretmenliği için kadro açılıyor mu????Açılıyorsa kaç ile atanırız...

selmano hocam kadro tabi ki açılıyor.20 falandı 500 alımda.ama bu sizi üzmesin.zaten fazla müracat yok.taban puanlar muamma....

kbenly hocam ben de baktım 2016 da 30 2017 28 adet alınmışş...hani bizim bölüm zaten her ilde yok bir de engelli öğretmen adayı az olsa gerek diye düşündüm...kaldı ki ben matematik yapamıyorumm...EKPSS de atanan bir öğretmen arkadaşım vardı o bana dün söyledi..kontenjan açıklandıktan sonra dedi çok fazla ingilizce girmiyor hocam dedi ondan sordum

kbenly hocam ben de baktım 2016 da 30 2017 28 adet alınmışş...hani bizim bölüm zaten her ilde yok bir de engelli öğretmen adayı az olsa gerek diye düşündüm...kaldı ki ben matematik yapamıyorumm...EKPSS de atanan bir öğretmen arkadaşım vardı o bana dün söyledi..kontenjan açıklandıktan sonra dedi çok fazla ingilizce girmiyor hocam dedi ondan sordum

Olabilir hocam..

peki tercih döneminde onu görebilirmiyiz hocam????atıyoyorum bransinızdaki sıralamanızı???????

inş atanır kendi mesleklerimizi yaparız artık hocammmm

selmano Şu ana kadar forumlardan, facebook ve whatsapp gruplarindan toplam 8 ingilizce ogretmeni saydim. Siz ve ben dahil

Çok saçma değil mi üç tane
Hocam tercih sayısı çok da önemli değil.Şöyle ki:Sizin branşınızdan 50 kişi alacak olsalar siz de branşınızda 49.olsanız atanacaksınız demektir.Tercihten kasıt zaten il tercihi.Eğer 1.tercihiniz sizin branş tarafından yoğun olarak tercih edilmemişse 1.tercihinize atanırsınız.En kötü 3.tercihinize atanırsınız.Yani yeter ki kontenjanın içinde olun her turlu atanırsınız.Tabii ben atanırken öyleydi.Son atamalarda tercih sayısı artmış da alabilir onu bilmiyorum.

EKPSS öğretmenlik başvuruları artmış mıdır?

Arkadaşlar malum çakılı öğretmenlik ve mülakat geldi.Atanamayanlar EKPSS ile engelli öğretmen olarak atanmak için heyet raporu peşine düşer mi?Ben 10 senedir tedavi görüyorum.İyi çalışıyorum sınava.Sizce ciddi artış olur mu?Bu arada torpil takviyeli rapor alanlar da eminim çıkacaktır.Hakkımıza girecekler olacaktır.Siz ne düşünüyorsunuz?

Anladim merve hocam ins herkes atanir...tesekkur ederim yakup hocam bilgileriniz icin

Kbenly dogru soyluyorsun kardesim maalesef yapan yapiyor..mBizim de kulaklarimiza geliyor...

selmano çok üzüldüm hocam.baksanıza kulağınıza kadar gelmiş böyle şeyler.haksızlık ediyorlar.

Maalesef hocam....Hani doktorlarin boyle seylere aracilik etmesi cok daha uzucu benim bulundugum ilde saglik calisanlari ve bazi doktorlar ihracta edilmis bu yuzden....Kul hakkina girilmemesi lazim adam tek ayagi dizden itibaren yok yuzde 30 35 aliyor...adam iki ayaginda ve sirtinda demir var 15 20 alior...bakiyorsun hanfendi ekpss ye girecek astimdan 40 aliyor....hani hakkina girmek istemiyorum belki sft oyle cikmistir...ama hani bunlar kulaga gelenler sadece....umarim olmaz boyle seyler kbenly hocam...Benim elimde kendi tanisi vardi agir osas uyku labaratuvar sonucum belli uykuda basinc 76 ya kadar dusmus AHI 30.8 cikmis hayatim mahvolmus vaziyette gece olsun istemiyorum...uyku bana zehir olmus..gel gorki doktor aslinda sinirdasin 10 mu versem diyor....hocam labaratuvar tanima agir osas yazmissiniz dedim...bunun da 35 puan oldugu soyleniyor dedim..bana demez mi ahi 30 a kadar 10 puan 30 ve ustu 35 puan...hocam matematigim azcik olsa 30.8 ustu olmali dedim...oylece zar zor kil payi ile 35 deyip verdi ama bana 9 dogurttu))) sonra arastirma hastahanesine gittim...Ahi olmus 61 Cpap denilen cihazi omur boyu kullanmak zorundasin dedi....

Az kalip hakkimi vermeyecekti hocam...kaldiki bu apne yuzunden hipertansiyon olmusum...kalp ritim bozuklugu arastirmadaki doktor bana hocam siz agir obskrutuf uyku apnesisiniz ve omur boyu cpap kullanmak zorundasiniz dedi...

Ayrica ben de dogustan dkc var kbenly hocam...2 cm de kisalik ordan ben hic 20 bile alamadim en fazla 18 verdiler..dusunun 2015 yilinda bir il 5 verdi itiraz ettim baska il 12 verdi onada itiraz ettim hakem 18 verdi...askerlik curuk verdiler o donemde komutanim beni askere gondermeniz lazim cunku doktora gore ben sadece yuzde 5 engelliyim dedigim ani asla unutamam)))

selmano hocam bende bipolar b. var.hayati mahveden hastalık.40 oranında aldım.çift görme de var.ondan alamadım.hanmefendi inanmadı.üzüldüm ne diyeyim.millete torpille verirler.gerçek hastaya. vermezler.

Maalesef kbenly ben aylarca hastaligimin tetkiki icin bulundugum bolgede hastahane hastane gezdim...halada ust solunum yolundaki varis sebebini ve tedavisini bulamadilar..tanidiklarina rapor cikarma islemini zaten hic sorma hocam midemi bulaniyor bunlari duyunce maalesef ulkemizde bunlar oluyor...

Bu arada ben dede panik atak var hocam ama kuruldu anksiyete biz kimseye oran vermiyoruz dediler...

Gectigimiz yazin kurul icin gittigim doktor dedi hocam ilac kullanmama ragmen biz anksiyeteye puan vermiyoz dedi

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza biyoloji öğretmeniyim bizim branşla ilgili bilgisi olan atanan yada sınava girecek olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt