Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım yakups hocam teşekkürler demekki bu atamaya yetişemicem üzüldüm formasyonun bitişine az bir süre kalınca daha üzücü oluyor

inşALLAH buradaki engelli kontrenjanından giren engelli öğretmenler engellilere saygıyla yaklaşan öğrenciler yetiştirebilir ...

Öğretmen alimlarinda ilk kaç öğretmen alımı yapılır ?ikinci merak ettiğim bransimda kacinci sırada olduğumu nasıl öğrenebilirim

yakups

Hocam atama önceliği diye bir seyden bahsediliyor acaba bu durumla ilgili bilginiz var mı?

Ysmn9766

Atama önceliği şu demek:Eğitim fakültesi mezunları ve formasyon almış fen-edebiyat mezunlarının atama önceliği vardır.Bunlardan boşluk kalırsa ve Meb isterse formasyonu olan diğer fakülte mezunlarından atama yapılabilir.

yakups teşekkürler hocam ben engel durumuyla mı ilgili acaba diye düşünmüştüm.

ağustos ayında normal kpss ile öğretmen ataması olmayacakmış bakan açıkladı.bu engelli öğretmen alımına nasıl yansır sizce

nnk1981
Hocam bizi etkilemez haziranda tercihler oalcak

recai87
Hocam ösym branş siralamasi aciklasa.bile ogretmenler arasinda kacinci olduğunuzu bilmezsiniz bütün branşlar i toplarsak ancak öğreniriz

Hocam eğer haziranda öğretmenlik alımları olursa puan olarak kaca kadar düşer acaba fikri olan arkadaş var mı ?

Engelli öğretmen adaylarının bugünkü Ankara çıkartması ile ilgili yapmış olduğu çalışmaların detayları da belli oldu. Edinilen bilgilere göre engelli öğretmen adaylarının Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile bugün yaptığı görüşmelerin çok olumlu bir havada içerisinde geçtiği, temel taleplerinden birisi olan engelli öğretmen atamalarının engelli memur atamalarından önce yapılması hususunda bulunduğumuz ay içerisinde (haziran) bir açıklamanın yapılacağı ve kesinlikle engelli memur alımlarından önce engelli öğretmen alımlarının yapılacağı bilgisi alınmıştır.

Böylelikle gerek lisans mezunu engelli memur adaylarının gerek ise engelli öğretmen adaylarının kafalarında "acaba hangi atama önce olacak?" sorusunun yanıtı da bulunmuş oldu..

Ben rapora yeni başvuruda bulundum bu yüzden ekpss ye giremedim normal kpss ye girdim aldığım raporları başvuruda buluna biliyormuyum ogretmenlik mezunuyum simdiden cevaplarınız için tesekkur ederim

Bayan gny@ Ekpss ile yapılacak olan engelli öğretmen atamasına başvurmak için Ekpss'ye girmiş olmanız gerekir.Kpss puanıyla diğer tüm adaylar gibi yalnızca kpss ile yapılan öğretmen atamasına başvurabilirsiniz.Yani 2 sene sonra yapılacak olan Ekpss'ye girmeniz gerekecek.

Bayan gny@

Hayir basvuramazsiniz 2018 ekpss.ye.başvuru yaparsiniz Ekpss ye girmek isterseniz.fakat alacaginiz.yüzde 40 vr üstü rapor normak.kpss de ise yaramaz

Tesekkurler bilgileriniz için yardımınız için çok tesekkur ederim :)

Haziranda atama olursa göreve ne zaman başlanılıyor.eğitim oğretimin başında kpssyle atananlarla beraber mi başlanılıyor

Bipolar hastalığı olanlar öğretmen olarak atanabilirler mi buna özellikle cevap istiyorum lütfen!

@yakups
Cevaplarınızı bekliyorum hocam bana yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar, Milli eğtim bakanı açıklama yaptı agustos ögretmen ataması olmayacak diye şubatta alım yapılacak dedi, bu durum engelli ögretmen ataması nasıl olur sizce??

ii günler ben 2016 ekpss den 84 puan aldım öğretmenlik için başvuru yapacağım genel sıralamam883 ilk atamada atanırmıyım

bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum branş fen bilgisi

--------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Başvuru tarihleri hakkında bilgisi olan var mı? Sizce kontenjanlarda bir artma olmuş mudur arkadaşlar? Puanlar kaça kadar iner acaba...

fen bilgisinde alim olmazmi temel brans sonucta

bransimin olup olmadigi konusunu nasil ogrenebilirim

@bilişim@ Haziranda atanırsanız en geç 3 hafta içinde göreve başlarsınız.Tabi bu göreve başlama maaşın işlemesi,sigortanın işlemesi anlamında.Fiili olarak tabii ki okul açıldığında başlarsınız.Biz atanırken hiçbir öğretmenden beni engelimden dolayı elediler lafını duymadım.O dönem engel türü duygusal-sosyal olan birçok kişi atandı.Hiçbir sorun olmadı.Yani puanı yettiği halde hastalığı uygun olmadığı için atanamayan olsa mutlaka kulağımıza gelirdi diye düşünüyorum.Yine de Meb'in işi belli olmaz.Her atamada farklı davranıyor.
@abb Çok büyük ihtimal atanırsınız.Hatta %99 diyebilirim.Sıranızı bilemeyiz ama 200'ü geçeceğini sanmıyorum.Yani benim tahminim ilk 200'desinizdir.Fen Bilgisi branşında kesinlikle sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız puanım ziyan olacak diye gerçekten çok üzülüyordum

Arkadaslar akşam twiterda engelli öğretmen ataması için çalışma var. Destek olun lütfen bir an evvel artık bitsin bu stres bu yük. Lütfen katılın arkadaslar

Arkadaslar 21-22.00 arası lütfen katılın hep beraber bitsin artık bu stres

Merhaba ben ekpssden 81 aldım. branşım lise matematik öğretmenliği. ilk atamada atanma ihtimalim nedir merak ediyorum

DİKKAT!!!
Saat 21:00 itibariyle #EngelliOgretmenlerAtamaBekliyor diyoruz ve hmzaydg 'ya gönderiyorz. LÜTFEN HEP BERABER KATILALIM....

merhaba ben ekpssden 81 aldım. branşım lise matematik öğretmenliği. ilk atamada yerleşme ihtimalim nedir merak ediyorum. rabbim hiç kimsenin emeğini boşa vermesin. umarım hepimiz atanırız.

Cok tesekkur ederim yakup said bu puanla kayseri olma ihtimali nedir cevaplarsaniz cok sevinirim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt