Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candy16

Ben de, bunu umuyorum. Çünkü @yakups arkadaşın dediğine göre öğretmen alımları 6000 kişilik kadroya dahil değil. Bu durumda; atanan öğretmen sayısı yüksek olursa, geriye kalan lisans mezunlarının şansı yükselir. Lisans mezunu bir engelli olarak dileğim öğretmen alımlarının yüksek olması. Bu, hem biz memur olmak isteyen lisans mezunları hem de öğretmen olmak isteyen kardeşlerimiz için çok iyi olur.

yakups hocam benim rahatsızlığım sağ kalcada protez var diğer kalcada kirecleme var ve skolyoz var öğretmen olur raporunda sorun çıkar mi sizce

Kesinlikle çok iyi olur kardeşim.. Biz engelli lisans mezunu insanlar zaten binbir zorlukla ayaktayız dik durup çabalıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz bu çabamıza karşılık elimizden tutulmasına ihtiyacımız var.. Evet aciz degiliz ancak normal bireylerin mücadele ettigi toplumda şükrettigimiz hallerimizle normal bireyler gibi mücadele etmekteyiz ve bu durum tüm engelli kardeşlerim için takdire şayan bir durum...Bizlerin bu azmine karşılık hakettigimiz şans bizlere verilmeli..Hepimizle gurur duyuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hocam kaç öğretmenin olduğunu hiç mi öğrenme sansimiz yok ya çok stresli

Biz il tercihini bu tarihler arasindami yapariz yoksa once belge muhurletme isimi var

Arkadaslar face de bir sıralama yaptik. 500 kisilik bir siralama.eger oraya katilip puanlarinizi yazarsaniz dahaa saglikli bilgilere ulasabiliriz

Sinava giren 1200 ogretmen oldugu aciklanmis.suana kadar 500 kisi puanini yazdi ve bir siralama olusturuldu..ne kadar cok kisiye ulasip puan bilgilerine erisebilirsek hersey netlesecek ve ogretmnler arasinda kacinci sirada oldugumuzu gorebilecegiz

Hocam 1200 olarak açıklayan kim yani kesin bilgi ogretmenler 1200 diyebilirmiyiz. Sizin puaniniz kaç ve o puanla 500 kişi arasında kaca geliyorsunuz hocam

250 engelli öğretmen alımı yapılıyor. Memurlar.net de gördüm. 14-17 haziran arası tercih var.Rabbim yardımcınız olsun hersey gönlünüzce olsun öğretmen arkadaşlar...

malasef acıklama yapılmadan önce etkinliklere katılım cok azdı , engelli ögretme alımlarında sayının daha yüksek olması icin sosyal medya üzerinden etkinlikler yapıldı ama etkili olmadı bundan hepimiz sorumluyuz , ben ögretmen olarak atanmış olmama ragmen katılıdım fakat cogu arkadaşımız sessiz kaldı biraz armut piş agzıma düş gibi oldu , eger etkili olabilseydik bu sayı 250 degil 1000 olsaydı o zaman lisanstan 1000 ögretmen diğer arkadaşların önünden cekilmiş olacaktı

best

Bas bas bağırdık gelin diye kimse gelmedi :( kendi halimizde 250-300 kişi uğraş verip durduk. Sonuç ortada...

yakups hocam ben kamu yönetimi mezunuyum formasyon alıp adalet öğretmeni oldum şimdi atamada ben 2. Öncelik mi 1. Öncelik miyim ...

edebali Yapılan tüm çabalara bende katıldım arkadaşım.
Dün sayıyı ögrenince Sayın vekilimiz Bennur Hanıma tweet attım durumu bildirdim
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı sitesine girip "Cumhurbaşkanına Yazın"linkinden durumumuzu ilettim.
Dün buradan arkadaşlar örgütlenelim diye kendimi paraladım ama kimse oralı olmadı bende bireysel olarak çabaladım...evet çabalarım çünkü ben o sınava KEMOTERAPİ sırasında öle dirile girdim ve bu sonuç inanın beni çok üzdü...ve herbirimizin türlü agır hallerde oldugunuda biliyorum, ayakta olmaya ve mücadele etmeye devam edecegim Allaha dua ediyorum ve elimden geleni yapıyorum inşallah olacak.

İbo12345 Hocam bildiğim kadarıyla ikinci öncelikli oluyorsunuz.Ama yine de tam emin değilim yanıltmayayım sizi.

İibf mezunu olanlardan maliye iktisat işletme ikinci öncelik diyor ama kamu yoneti ile ilgili hiç bi sey bulamadım yakups hocam inşallah ikinci öncelik değildir

250 kişiden tahmini kayseri fen bilgisi kontenjanı ne olur yada alım az kayseri açılırmı

yakups hocam cevaplarsanız çok iyi olur

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız 147yi aradıklarını ve bunun değerlendirmeye alındığını söyledi. arayabildiğimiz kadar bizletde arayıp isteğimizi iletelim.

abb

Hocam branş kontenjanı il kontenjanı yok.250 kişi alacak ilk 250 atanacak.Yani ilk 250'de 1 fen bilgisi öğretmeni varsa da atanacak,100 fen bilgisi öğretmeni varsa da atanacak.Siz ilk 250'de varsanız Kayseri'ye kesin atanırsınız.

Hocam merhaba. Çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Puanınız kaçtı? Ben de yazdım her yere. Binnur hanıma da watsaptan yazdım. Bir cevap gelmedi ama inanıyorum ki bu sayı artacak

Öğretmenlik sıralaması ile ilgili sayısal veriler nerde olabilir? Yada böyle bir veri paylaşımı var mı?

hocam ben şimdi anlamadım. diyelim ki ilk 250 nin hepsi fen bilgisi öğretmeni. 250 tane fen bilgisi öğretmeni mi atayacaklar? o kadar ihtiyaç var mı? bir de diğer branşlar ne yapacak o zaman. mesela ben sınıf öğretmenliği mezunuyum. bir de meb'in web sitesinde tercihler internet üzerinden yapılacak yazıyor. bunları ayrıca bir yere onaylatcak mıyız ve hangi belgeler gerekli? bunları kendi ilimdeki milli eğitim müdürlüğüne de sordum. telefona bakan ilgili kişinin engelli öğretmen alınacağından dahi haberi yok. ayrıca hocam bir soru daha: öiretmen olarak atandıktan sonra stajyer öğretmenlik ve bunu geçme bir engelli için zor olur mu? mesela engelinle ilgili bir rahatsızlık çıktığında müsamahalı davranırlar mı?

Arkadaşlar 147 bende aradım talebinizi dilekçe olarak iletiyorlar. Kontenjan artirildi denmese de daha önce olduğu gibi başvuran herkesi atayacagiz tarzı bir açıklama gelebilir diye düşünüyorum.

arkadaşlar e_devlet şifrenizi kullanarak cumhurbaşkanına yazdım..her yolu deniyorum lütfen sizlerde deneyin

mehker Hocam 250 kişinin branşı önemli değil.İlk 250'nin branşı neyse o branşta atama yapılacak.250 kişininn hepsinin aynı branş olma ihtimali milyonda bir.Taş çatlasın 30-40'ı aynı branştan olur.Tercih yaptıktan sonra [FONT=&quot] lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi, pedagojik formasyon ve 2016 EKPSS sonuç belgesi ile engelli sağlık kurulu raporu İl Milli Eğitim'e götürülüp onaylatmak gerekir.[/FONT]Bu yapılmazsa tercih geçersiz sayılır.Stajerliği geçmek zor değil.Müsamaha durumu karşılaşacağınız müdür,müdür yardımcısıyla alakalı.Ancak çok sıkıntı çıkarmazlar.Gerektiğinde rapor hakkınız var zaten.Zorlandığınız zamanlarda rapor alabilirsiniz.Bu geniş bir konu.Atandıktan sonra gerisi kolay merak etmeyin.

chemistry911

Çok teşekkür ederim hocam
Sınav tedavimin ortasına geldi malum agır bir tedavi sınavda nasıl oturdugumu bilemedim, rahatsızlandım dolayısıyla çok yüksek degil puanım (74.377)
Dün gece kontenjan sayısını okuyunca Cumhurbaşkanlığı sitesine girip "Cumhurbaşkanına yazın"linkinden durmumuzu anlattım ve 1500 kontenjana ihtiyacımız oldugunu yazdım, önce iltildigine dair bir cevap aldım. Bu gün ögle saatlerinde ise başvurumun okundugunu, ilgili birime yönlendirildigini ve bana tekrar dönüş saglayacaklarını yazan bir cevap daha aldım!!!
Degerli hocalarım lütfen sizde Cumhurbaşkanlıgı sitesinden basvuru yapın okuyorlar ve geridönüş saglıyorlar, bu birseyler yapabilecekleri anlamına geliyor!!
Lütfen sizlerde yazın ve acele edin zaman az!!!

Yazdım hocam. Ama siz ne yazdıysanız bana mesaj olarak atın tekrar yazayım. İnşallah alımı arttıracaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt