Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu evraklar sadece il milli eğitim mudurluklerine mi onaylatiyoruz yoksa ilçe milli eğitim de onaylar mi

İbo12345 Tam emin değilim ama sadece il milli eğitim onaylıyor diye biliyorum.İlçeden gelenler görmüştüm ben başvuru yaparken.

Atama gerçekleşmezse ikinci atamada yeniden evrak teslimi gerekli mi arkadaşlar?

Yakups hocam face de ki son durumu görebiliyor musunuz şu an tam kaç kişi yazdı puanini acaba . Gelir mi gelmez mi bu puanla sürekli bi hesap ...

recai87 Hocam baktım ama 500 küsür kişiden sonra düzenleme yapmamışlar.Sizin puanınız iyi merak etmeyin.Çok büyük bir sürpriz olmazsa atanacağınızı düşünüyorum.Sizi anlıyorum beklemek zor ama sabredin 3 hafta sonra belli olur ve hayırlısıyla atanırsınız inşallah.

RUMEYSAAAAA arkadaşım alo 147 meb i aradım birinci onceliksiniz ve eğitim fakültesi mezunu öğrencisi ile aynı hakka sahipsiniz dedi

arkadaşlar. neden 2014'de 400 öğretmen alınmışken bu sene 250 öğretmen alınıyor. bunu meb'e veya kimse ilgili bakanlığa soran oldumu aranızda? engelli öğretmenler için de kamu da %4 kadro veriliyor. bu kadronun tamamı dolması lazım değil mi? kadro sayısı artması gerekirken azalıyor. bunun sebebini ve gelecekte ne olacağını bilen varsa yazın lütfen. ben sadece kendimin değil diğer öğretmenlerin de atanmasını istiyorum ama çok az öğretmen alınıyor

@RUMEYSAAAAA arkadaşım alo 147 meb i aradım birinci onceliksiniz ve eğitim fakültesi mezunu öğrencisi ile aynı hakka sahipsiniz dedi

ben boş yere konusmam arkadasım....face sayfada bıle sizin gıbı bir sürü mezun cok var...kaldıki gecen sene bıle alınmamış...oradaki bırcok arkadaş bakanlıga gıttı..isterseniz bakın..
@İbo12345 basvurunu yap sonra atama olursa buraya yazarsın...hayırlısı olsun..

bıraz daha ıncelemeni tavsiye derim ve facedeki bazı arkadaşların yazısı yazıyorum..hocam 1. öncelık fef ve egitim mezunları digerleri formasyon da alsa 2. öncelık karısıklık yapmayın formasyonun öncelık ıle alakası yok fef de formasyon alır egıtım de alır formasyon öğretmenlık ıcın öncelık ksımı ıle alakası yok.hocam söyle yıldızlılarda zaten öncelık durumu normal egıtım ve fef de yıldız yok ana dersler yani 1 yıldız 2. öncelıkmıs 2 yıldız da 3. öncelıkmiş hayır hocam tek yıldız formasyon alınca 1. öncelık olmuyo 1. öncelık demek yanlıs zaten burda ıfade hatası var normal dersler fef ve egitim mezunları yani asıl ataması yapılacak olanlar yıldızlılar ise ayrıca öğretmenlık tanınanlar 2. ve 3. hak dıye gıdıyor
Beğen · Yanıtla · 1 Haziran, 17:00....................burada arkadaşlar hep konusuyor...takip ediniz isterseniz...

Hocam o zaman adalet ogretmenliginde kim hangi bölüm birinci öncelik bi söyler misiniz ... İktisat işletme maliye bölümlerini deseniz doğru onlar ikinci öncelik ...

İbo12345

ben milletin konusmasını örnek alınız diye size yazmadım..biraz inceleyin diye yazdım.ben o dediğiniz bölümü inceleme me gerek yok ben egitim mezunuyum zaten...ayrıca o millet dediğiniz kişiler inceleyip yorum yapmışlar...onların elinde resmi olarak bir sürü belge var...ayrıca ben sadece sordugunuz soruya cevap verdım..ister birinci olun ikinci olun beni alakadar etmez....uslubunuz yanlış.bakanlıga giden arkadaşlar var birebir görüşmeler yapılmış...gönül ister herkes atansın...olmayınca olmuyor iste...daha fazla uzatmaya gerek yok....ALLAhım herkese hayırlı kapılar acsın...

Hocam bizim bölümü bizden çok takip ediyorsunuz galiba . Neyse dediğiniz gibi hayırlısı olsun hayırlı akşamlar ...

İbo12345

hayır o bölümde arkadaşlarım var birde face sayfasında yazan cok oldu hocam...gidip bakabilirisniz.resmi evraklarla konusuyorlar...oradan dikkatimi cekti...yoksa herkes girsin atansın...ben asla kimseyi kıskanmam...sadece gerceklerı yazdım...yalan yok bende....ALLAh herkesin gönlüne göre versin...

Merhabalar bende yazdim cizdim en son dayanamadim buraya geldim

Kamu yönetimi mezunları formasyon alınca adalet öğretmeni olmaya hak kazanırlar ve atamalarda 1. Önceliklidirler. İşletme, iktisat, maliye mezunları ise formasyon alarak muhasebe ve finansman ile pazarlama ve perakende öğretmeni olmaya hak kazanırlar maalesef işletme, iktisat ve maliye mezunları öğretmen atamalarında 2. Önceliklidirler. Bu bilgi kesin bilgidir. Meb ttk kararını incelerseniz bu bilgiyi sizde görmüş olursunuz.

Arkadaşlar Facebook kullanmıyorum o yüzden puanimi gruba ulaştıramadm. Bahsedilen grupta olan arkadaş varsa puanimi iletebilir mi?

başvuruyu yapıp bütün işlemleri tamamlayan arkadaşlar varsa yazabilirmi aşamaları

M.E.B.
bu adresten yapacağız galibaa

üvercinka

evet arkadaşım o sayfadan zaten yönergeleri takip et formu doldur ve tamamla sonra o sayfanın çıktısını alıp diploma formasyon belgesi sınav sonuç belgen ve sağlık raporunla il milli eğitime gidip teslim edeceksin

arkadaşlar facebook da gruba üye olan varsa admine mesaj atabilir mi grubu herkese açık yapsın bizler de puanlarımızı yazalım daha doğru bir sıralama oluşsun...
yahut şuan son durum nedir 250. kişi yaklaşık kaç puanda gözüküyor bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar formasyon belge sayısı diye bi yer var oraya neyi yazıyoruz bilen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt