Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten ben de anlayamıyorum onu geçen seneden kalan öğretmen adayı yok ama bu sene 1000 -1500e yakın engelli öğretmen sınava girdi deniliyor bu sayı nasıl bu kadar arttı...
Arkadaşlar milli eğitimdeki görevli memur başvuran herkesi alırlar önceki senelerde olduğu gibi dedi. Başvuracak öğretmen sayısına göre artış yaparlar ya da hepsini alırlar dedi.
Merhaba arkadaslar ben de fen ve teknoloji ögretmenligi mezunuyum.Crohn hastasıyım bu hafta heyete girdim, haftaya raporum cıkacak.Ekpss ye girmek için rapor dısında ne yapmam gerekiyor, ögretmenlikten atamalar da oluyor mu?Bu sınavla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
zuhal91 gecmis olsun zuhal hocam.ekpss 2 yilda bir yapiliyor.raporunuz cikarsa 2018 e kpss ye girebilirsiniz.ozaman zaten duyuru yapiliyor istenen belgeler vs ordan takip edersiniz.ama onemli plan tabiki rporun yuzde 40 ve uzeri olmasidir
Teşekkür ederim, sagolun. 2017 de de olacak falan gibi duydum da öyle bir ihtimal de var degil mi? Bİ de ögretmen olarak atanmak icin girdigimizde de egitim sınavı var mı? Fazla oluyor belki ama netten baktım cok emin bilgiler bulamadım acıkcası o yüzden soruyorum.
zuhal91 sinav 2 yilda bir yapiliyor ancak ne olur bilinmez tabi.ogretmenlik icin egitim ve alan sinavi yok.herkes ayni sinava giriyor.60 soru toplam genel yetenek 30 genel kultur 30 soru.aldiginiz puani ogretmenlik atamasi ve memur atamasinda kullanabiliyosunuz.ogretmen alimlari ayri yapiliyor meb tarafindan.2014 yilinda tum ogretmen adaylarini atadilar.2016 ilk alim suanda 250 kisi.basvurular basladi.2016 ekpss ye giren arkadaslar bu atamaya basvuruyorlar suanda
Yılmaz, 250 engelli öğretmen alımı yapılacağının anımsatılması üzerine de bu sayının da artırılacağını, muhtemelen 400-500'e çıkaracaklarını belirtti. memurlar nette var arkadaşlar inşallah bütün arkadaşlarımız atanır.
250kişi alınacağı zaman 82 diyorlardı 500 oldu yine 82 diyorsunuz!!! lütfen mevcut bilgileri takip edip kendimizi güncelleyip konuşalım arkadaşlar. diğer arkadaşların umudunu kırmayalım.. face grubundaki sıralamaları gözönüne alırsak ve bu konuda bilgi sahibi olan hocalarımızında söylediklerini değerlendirirsek ortalama 75 puandan bahsediliyor..inşallah bu puan beklenenlerden çok daha fazla iner ve tüm arkadaşlarımız atanır.
arkadaşlar engelli öğretmen atamasının haziran ayının ortalarına alınmasıyla pedagojik formasyon almakta olan birçok engelli öğretmen adayı mağdur olmuştur. geçmiş dönemlerde hep eylül ayından sonra alım yapılmakta ve alım sayısı 250 den çok daha fazla idi . ve hiç bir engelli öğretmen adayı açıkta kalmadı. sesimizi duyurmalıyız arkadaşlar birlik olmalıyız. ben final sınavlarına girdikten sonra bazı girişimlerde bulunacağım konu açacağım sizde vereceğim yönergeleri takip ederseniz hepimiz atanırız. ben hepimizin atanmasından yanayım.