Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah tüm engelli hocalarımız atanır ve bu sorun böylece ortadan kalkar..

Hocam face deki ogretmenlik puan grubuna göre kaç kişinin puanı var ve 400. Kişinin puanı aşağı yukarı kaça geliyor bilen arkadaşlarımız varsa cevaplarsa sevinirim

Arkadaslar ikinci başvuru ile ilgili bir gelisme var mı? Meb in ana sayfasında yayınlanır mi?

başvurular büyük ihtimalle bugün başlar diye düşünüyorum.

arkadaslar 2. asama aciliyo fakat tercihlere tiklanmiyo.sistem daha acmadi galiba illeri.10 tercih gorunuyo bi de benim sayfamda.tercih sayisi mi arttirildi ki?

Alaninizla ilgili kontenjan yoktur yaziyor

Yine mi hayal kırıklığı ????

Hocam zaten kontenjana göre değil sıralamaya göre atama olmayacak mı? Bence henüz tam işleme girmedi sayfa.

İnşallah boyledir inşallah yoksa üzüntüden deliye doncem

Hocam bu linkten 1. Aşama cikiyor ya. Bolumunuz neydi hocam

Alanınızla ilgili kontenjan yoktur diyor neden böyle ya herkesin mi böyle?

Bende de öyle yazıyor başka öyle yazan var mı

hocam simdi de 1. asama diyo biraz once 2. asama diye cikiyodu. sayfa aciliyodu 10 tercih hakki goruluyodu. sistemde bi sıkıntı var..

Benimde oyle oldu ilk acilista 10 tercih ve kontenjan yok dedi ama ikinci asama yaziyordu simdi 1. Asama diyor

aceleye gerek yok bee...
hepimiz atanalım da varsın geç olsun.

Beklemek çok sıkıcı bayrama kalmadan herşey hayırlısıyla sonuçlanır inşallah .

Ben aradım mebi su an bi bilgi yok dediler

Sizde arayın isterseniz

Arkadaşlar sakin olun acele etmeyin henüz sistem falan açılmamış açılınca meb ikgm adresinden duyuru yapılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt