Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=sans-serif]recai87 arkadasım formasyon belgesının altında belge no var onu yaz arkadaslar yalnız ben üniversiteye başlangıc tarihini bulamadım diplomada yok nerden bakacaz[/FONT]

Diploma no yazıyor o mu oluyor hocam . Başlangıç tarihi transkripte vardır hocam

recai formasyon belgesınde belge no var onu yazacan

Belge No diye bişey yok İşte diploma no var .. kaç rakamli bu

gursa hocam osym aday islemleri.sisteminde.egitim bilgileri kismina girin orsa bilgileri yökten getir gibi bi ifade var orayi tiklayinca.univeristeye giris tarihim ekrana geldi

Milli eğitimde onay yaptıran var mi . Ben yeni geldim bize emir gelmedi daha diyorlar

Izmirde yaptim arkadaslar yaklasik 10 dk suruyor diploma aslina baktilar engelli raporu.aslina baktilar bide bunlarin fotokopilerini aldilar.bunun disinda.fotograf tariyorlar sisteme.kimlikten de oluyormus ama.benim yanimda fotograf vardi.ekpsa sonuc belgesini aldilar.ikinci basvuruyu takip edin dediler.bukadar

arkadaşlar. ben de il milli eğitime bugün onaylattım. oradaki bu işleri yapan kişiye göre 2014'de de böyle 250-300 kişi alınacağı açıklanmış sonradan başvuruya göre yaklaşık 600 kişi alınmış. bunu yakup hocaya da sormak lazım. biz bence yine de 250 rakamına kesin gözüyle bakmayalım alımlar yapılırken sayı artabiliyormuş

gecen sene ikinci atama 300 kişi diye acıldı ama başvurulardan sonra herkesi atadılar , ama calışmalar vardı bu yönde kamu oyu baskısı oluşturuldu ceşitli platformlarda

Arkadaşlar herkes cumhurbaşkanlığına yaz ve bimer adreslerinden verilen sayının cok düşük olduğuna dair sıkıntısını iletsin ne kadar çok mesaj giderse o kadar etkili oluruz

mea37

Bende yolladim dönüş yapildi değerlendirmeye alındığına dair

Hocalarim formasyon belgesini sayisi bolumune formasyon sertifika numarasini yazdim dogru mu acaba

Arkadaşlar kolejde calisiyorum kamu kurumu sayilmiyor degil mi yanlis degilim

Hocam benim konuyla fazla alakam yok ama sormak istedim ben onlisans engelli 80 puan aldım onlisans sıralama 663.antalyada yaşıyorum ve antalya çevresini yazsam şansım olur mu.yada bu puanla şansım olur mu.Teşekkürler.

bu sene anladığım kadarıyla ekpss lisansa ve öğretmenliğe girenlerin sayısı bazı sahtekarlık yapanlar ve haksızlık oluşturanlar yüzünden artmış. 2016 lisansa girenlerin sayısı 2014e göre yaklaşık %50 artmış. bu olacak iş değil. bu raporları nasıl düzenletip de nasıl alıyorsunuz bir anlatın. daha yeni öğretmenliğe kayıt yaptırırken kulak misafiri olarak duydum. sadece birkaç aylık raporu sırf bu sınava girebilmek için tam zamanına denk getirerek almışlar. bunun gibi daha nice ne sahtekarlıklar yapıldı acaba? bu dürüstçe burada bulunanlara büyük haksızlık

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim bir sorunum var. Bende tercih için siteye giriyorum ama bana çıktı vermiyor.Tercih de bir taneden fazla yapamıyorum.Bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.Herkese bol şanslar....

sevilay2

Formu doldurup onayladıktan sonra direkt ctrl p yapıp sayfayı yazdır de o şekilde çıktı alabilirsin. O tercih sadece başvurunu onaylayacağın milli eğitim şube tercihi arkadaşım o yüzden oturduğun ili seçmen gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt