Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memo61 Sistemde bir sıkıntı olmalı.Başka arkadaşlardan da duydum.Düzeltirler ilerleyen saatlerde.

yakups hocam kusura bakma cok rahatsiz ettik.engel durumu atamalarinda adayligin kalkmasina gerek yok ozaman

yanlis kisiye attiniz sanirim hocam.benim sorum bu degildi.yogunluktan basinizi dondurduk kusura bakmayin.yardimlariniz icin tesekkurle yakups

yakups hocam benim branş lise matematik ve sadece 10il görünüyor. Bunların arasında adıyaman yok. Daha önce atanan arkadaşlar her ili yazabildiklerini söylemişlerdi. Şimdi ben sadece görünen 10 ilimi yapacağım

yakups hocam brans siralamamizi ogrenebilegimiz bi yer yok mu ya da bi sistem ?
yakups hocam brans siralamamizi ogrenebilegimiz bi yer yok mu ya da bi sistem ?

memo61 Hocam hayır yok.Bundan sonra tercih yapacaksınız ve cuma günü sonucun açıklanmasını bekleyeceksiniz.Allah yardımcınız olsun.

Yakups hocam 19 lise mat kaca kadar düşer en kötü ihtimalle bi fikriniz var mı gectigimiz senelerdeki giren sayılarına bağlı olarak

Hocam kontenjan ve yer dayatması çok saçma önceki alımlarda herkes kendi iline ilk tercihine atanmıştı.engelli kişi ankara da ama batmana atandı ne yapacak bu kişiler.

recai87 Hocam inanın branş kontenjanı olduğu için tahmin bile edemiyorum.Geçmiş sınavla kıyas yapmak imkansız çünkü branş kontenjanı yoktu.Ama şu veriye siz kendiniz yorum yapabilirsiniz.2014 ilk atamada 400 kişi içinde 29 kişi lise matematikçiymiş.Taban puan da 71.
volki40 Hocam boş okul yoksa o ile öğretmen atamanın kimseye faydası yok.Eğer iller bu mantıkla belirlenmişse Meb haklı yapacak bir şey yok.Kriter başkaysa bilemem.

Hocam çok teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayırlısı olur.keşke her engelli kardeşimiz kendi iline atansaydı.

Hocam kontenjan ve yer dayatması çok saçma önceki alımlarda herkes kendi iline ilk tercihine atanmıştı.engelli kişi ankara da ama batmana atandı ne yapacak bu kişiler.

Hocam ankaradayim Siirt van cikmis ve ben diabetliyim varin siz dusunun durumu ve benim gibi neler vardir kimbilir

yakups Hocam engellilere bir defaya mahsus tayin hakkı verildi.Hatta geçenlerde mahkeme bu bir defa ifadesini de kaldırdı.Şubat ve ağustosta özür grubu tayinleri yapılıyor. HOCAM ATAMADAKİ ARKADAŞLAR BU MADDE ÖĞRETMENLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL ONLAR SADECE ÖZÜR GRUBUNDAN YARARLANIYORLAR DİYE İFADE KULLANDILAR.BU DOĞRU MU BİLĞİNİZ VAR MI

volki40 Şubat ve ağustosta özür grubu atamaları yapılıyor işte.Bu atamada engellilere bir defaya mahsus verilen yer değişikliğinden faydalanıyorsunuz.Ne dediklerini tam anlamadım??

Merhaba arkadaşlar tüm tercihleri doldurmamız mı gerekiyor.
Tek tercih yapıyorum ama sistem kabul etmiyor.Nereden yardım alabilirim.
Yardımcı olabilir misiniz.Teşekkürler

YXL Bu sorunu sanırım herkes yaşıyor.Sistemde bir bozukluk olmalı.

Hocam bizim bir defaya mahsus atama hakkı öğretmenler için yok diyorlar.yani öğretmen sadece özür durumu tayini isterler diyor atama şubesi

Tercih işlemini yapan var mı arkadaşlar kaydet dediğimde hata veriyor

volki40 Hocam ben ağustostaki özür grubu tayinlerinde engellilere bir defaya mahsus tayin hakkından yararlanıp memleketime geldim.Tayin döneminde tercih yaparken orada şıklar çıkıyor.Eş durumunundan tayin isteyecekler eş durumunu işaretliyor.Babasının hastalığından dolayı tayin isteyecekelr sağlık durumunu işaretliyor.Biz ise engelliliğe bağlı yer değişikliğini işaretliyoruz.Adamların ne demek istediğini hala anlamadım.

hocalarim tercihi tamamlayan var mi.kaydet dedikten sonra onayliyor musun diye bi ifade var.evet dedim.sonra ayni sayfaya dondu.bi hata yok demi.cikip yeniden siteye girdigimde illerim secilmis olarak cikiyo.

arkadaşlar 30 kişi kontejan açmışlar 24 il görünüyo hangi ile kaç tane atanacak belli değil kuralı ne bunun neye göre illere atıyacaklar doğuyu yazmamız şansımızı artırırmı bilgisi olan varmı?

hocam tercih yaptıktan sonra tekrar milli eğitim il müdürlüğüne onaylatmaya götürecek miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt