Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam lise mat 85.42 .nedir sizce şansım .Manisa izmir dışında bana uzak yerler var

@recai87 Hocam başka branş olsa rahat atanırsınız derdim ama lise matematikçiler genelde yüksek puan alıyorlar.Bu yüzden çok kesin konuşamıyorum.Yine de iyi bir puan atanabileceğinizi düşünüyorum.Atanırsanız da Manisa olur gibi geliyor.Çok sorun olmayacaksa başka şehirler de yazın.Özür tayinlerinde sizin branştan açık olur tayin olabilirsiniz belli süre sonra.

Evet hocam bu branş olarak ayırmalari ve 19 kontenjan vermeleri bizim için kötü oldu

yakup hocam benim 85 puan ile sınıf öğretmenliği eskişehir olur mu sizce?

yakups hocam simdi siz bizim icin de staj var dediniz.oyleyse atandik diyelim kendi ilimizde subata kadar staj yapabiliyoruz sanirim.siz subatta tayin isteyebilirsiniz dediniz ozaman baska ile cikarsa hic gitmeme durumumuz olabiliyor bu ihtimale gore yanlis mi dusundum

nnk1981 Evet hocam aynen öyle.
bilişim@ Eğer merkezde boş okul yoksa ilçeye verebilirler.Ancak öyle bir durum olursa engelinizi gerekçe gösterin insaflı bir müdüre denk gelirseniz bir çare bulur il merkezinde kalabilirsiniz.
mehker Hocam Eskişehir açıksa size olur muhtemelen.Ancak Eskişehir merkez sınıf öğretmenliği açısından biraz sıkıntılı.Yani boş okul olmayabilir.İlçeye verebilirler.

Yakups hocam bi sorum olacaktı. Şimdi 2014 ekpss ye göre yapılan öğretmen alimlarinda bütün öğretmenler atandı dendi. E bu ne demek oluyor şimdi ogretmenlige tercih edecek olanlarin yeni mezun olacaklar olması . E haziran ayında yapıldığı için formasyon alanlardan yetisemeyenler var öyleyse daha az başvuru olmasi gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum

recai87 Hocam mantıken öyle olması gerekirdi.Ancak o kadar çok kişi formasyon almış ki sayı 1000'i aşmış maalesef.

yakups hocam peki 500 öğretmen alındığına göre memurluk taban puanı kacla kapatır temmuzdaki alımda?

Leo34

2014 ilk atamada 73 e kadar inmiş.Hem bu sene daha fazla kişi alıyorlar hem de 500 öğretmen sıralamadan çekildi.İnme ihtimali var.En kötü yine 74 falan olur diye düşünüyorum.

yakups hocam 84 puan ile Türk dili ve edebiyatı tercihler 1.Balıkesir 2.İstanbul atanma şansım nedir sizce
edebiyatta puanlar kaça kadar düşebilir ? teşekkür ederim

mea37 Sizin branşta da puanlar yüksek oluyor genelde.Ama yine de atanabileceğinizi düşünüyorum.Atanırsanız da İstanbul'da yeterince açık vardır oraya atanabilirsiniz.Balıkesir'i bilemem ama.

Yakup Hoca iyi akşamlar yine sizi rahatsız ediyorum. Ben rehber öğretmenim. Puanım düşük. Bu aldığım puanla atanmam biraz zor. Çünkü herkesi görüyorum puanları yüksek.Acaba ben atanmamam halinde tercih dışı atanmayı istiyorum'u kabul mu ediyim yoksa şubat atamasınımı bekliyim sizce? siz ne diyorsunuz? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ya anlamadığım neden Branj olarak atama yapıyorlar bu gerçekten ii olmadı yukarıdan aşağıya alınması çok daha iyi olurdu

yakups hocam gercekten gecerli basvurusayisi 1000 i gecik mi 800 falan diyolarlardi.

Umarım bu alınan 500 öğretmen o söz verilen 6000 kişilik kontenjana dahil değildir.

yakups

hocam farkındamısınız ama adamlar türkçeden 20 kişi alıyor uygulama değişti şimdi diyebilirmiyiz türkçeden 50 kişi alınacak

sf

Benim sayfamda istanbul görünmüyor branşlarda ilgili mi az sayıda ik var

Arkadaslar tekrar il mem de onaylatmamiz gerekiyor mu acaba kimisi onaylancak demis ?

Bransa gore il acilmis hocam

Bu seferki alımda MEB sınıfta kaldı bu şekil atama olurmu 20 Türkçeci var 30 yakın Beden Eğitimi var ilginç kadrolar

Apachi01 Hocam kritik durumdasınız.Facebookta yazılan puanlara baktım.Sizin branştan 80 üstü bayağı var.Ancak atanırsanız da Adana olur diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt