Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@recai87 Hocam başka branş olsa rahat atanırsınız derdim ama lise matematikçiler genelde yüksek puan alıyorlar.Bu yüzden çok kesin konuşamıyorum.Yine de iyi bir puan atanabileceğinizi düşünüyorum.Atanırsanız da Manisa olur gibi geliyor.Çok sorun olmayacaksa başka şehirler de yazın.Özür tayinlerinde sizin branştan açık olur tayin olabilirsiniz belli süre sonra.
yakups hocam simdi siz bizim icin de staj var dediniz.oyleyse atandik diyelim kendi ilimizde subata kadar staj yapabiliyoruz sanirim.siz subatta tayin isteyebilirsiniz dediniz ozaman baska ile cikarsa hic gitmeme durumumuz olabiliyor bu ihtimale gore yanlis mi dusundum
nnk1981 Evet hocam aynen öyle. bilişim@ Eğer merkezde boş okul yoksa ilçeye verebilirler.Ancak öyle bir durum olursa engelinizi gerekçe gösterin insaflı bir müdüre denk gelirseniz bir çare bulur il merkezinde kalabilirsiniz. mehker Hocam Eskişehir açıksa size olur muhtemelen.Ancak Eskişehir merkez sınıf öğretmenliği açısından biraz sıkıntılı.Yani boş okul olmayabilir.İlçeye verebilirler.
Yakups hocam bi sorum olacaktı. Şimdi 2014 ekpss ye göre yapılan öğretmen alimlarinda bütün öğretmenler atandı dendi. E bu ne demek oluyor şimdi ogretmenlige tercih edecek olanlarin yeni mezun olacaklar olması . E haziran ayında yapıldığı için formasyon alanlardan yetisemeyenler var öyleyse daha az başvuru olmasi gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum
2014 ilk atamada 73 e kadar inmiş.Hem bu sene daha fazla kişi alıyorlar hem de 500 öğretmen sıralamadan çekildi.İnme ihtimali var.En kötü yine 74 falan olur diye düşünüyorum.
yakups hocam 84 puan ile Türk dili ve edebiyatı tercihler 1.Balıkesir 2.İstanbul atanma şansım nedir sizce
edebiyatta puanlar kaça kadar düşebilir ? teşekkür ederim
mea37 Sizin branşta da puanlar yüksek oluyor genelde.Ama yine de atanabileceğinizi düşünüyorum.Atanırsanız da İstanbul'da yeterince açık vardır oraya atanabilirsiniz.Balıkesir'i bilemem ama.
Yakup Hoca iyi akşamlar yine sizi rahatsız ediyorum. Ben rehber öğretmenim. Puanım düşük. Bu aldığım puanla atanmam biraz zor. Çünkü herkesi görüyorum puanları yüksek.Acaba ben atanmamam halinde tercih dışı atanmayı istiyorum'u kabul mu ediyim yoksa şubat atamasınımı bekliyim sizce? siz ne diyorsunuz? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Apachi01 Hocam kritik durumdasınız.Facebookta yazılan puanlara baktım.Sizin branştan 80 üstü bayağı var.Ancak atanırsanız da Adana olur diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.