Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup hocam, 10 il tercih ediyorum ama en alttaki tercihlerime atanamazsam tercih dışı atanmayı istiyorum seçeneğini işaretleyip işaretlememek de kararsız kaldım. benim diyabet'ten dolayı çok uzak ve sapa kalan bir yerin gelmesinden de korkuyorum açıkçası. ne yapayım sizce? bir de diyelim ki o seçeneği işaretledim ve gidemeyeceğim düzeyde bir yere atadılar. daha sonra oraya gitmeyip düz memurluktan tercih yapabilir miyim?

Yakups face de lise matcilarin toplam sayıları ve puanları ne durumda gorebiliyorsaniz yardimci olursanız sevinirim

Yakups hocam

yakups merhaba hocam İHL meslek dersleri 9 kontenjan var 67 puanla gelme ihtimali var mı ? tercihlerim dışında da atanmak istiyorum

Facebook grubuna üye olan varsa linkini buradan paylaşabilir mi lütfen...

Recai87 Hocam 42 kişiyiz listede siz 18. Sıradasınız inişler çıkışlar oluyor puanlar yüksek ne yazık ki..

mehker Hocam bana branşınızı ve memleketinizi söyleyin.Bir de size açılan illerde sapa dediğiniz bir il var mı?
lahor Branşınızdsn dolayı atanırsınız gibi geliyor.Yine de temkinli olmakta yarar var.

sınıf öğretmenliği eskişehir hocam, eskişehir açılmış, ayrıca 29 il açılmış

Hocam 2016 ekpss öğretmen adayları
Ekpss reel/sanal ekipler
Bu gruplara dahil olunjz lütfen

sınıf öğretmenliği eskişehir hocam, eskişehir açılmış, ayrıca 29 il açılmış
Hocam kendinizi en iyi siz bilirsiniz.Açıkçası eğer atanırsanız o 10 tercihten birine atanacağınızı düşünüyorum.Siz atanınca gidebileceğiniz 10 tercih yapın bırakın.Son tercihi işaretlemeyin bence.Ola ki atanamadınız memurluğa başvurursunuz.Sağlığınız daha önemli.

Çıkmadık Can'dan umut kesilmez bozmayın moralinizi Hocam Allah var gam yok ama gruba dahil olursanız bütün etkinliklerden çalışmalardan tercihlerden haberdar olabilirsiniz

yakups hocam Facebook grubunda türk di edebiyatı öğretmenleriyle ilgili bir sıralama var mi 27.kişi kac puanda görünüyor

Ayrıca hocam sabırla hepimize cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim tekrar...

Faceden katildigimda hemen gorebilirmiyim esra hocam . Birde 42 kişiden de artma ihtimali varmı acaba bide oradaki kişilerin hepsi tercih yapmış kişiler mi

Evet hocam görebilirsiniz herşeyi takip edebilirsiniz artacağını düşünüyoruz çünkü bir çok kişi ısrarla puanlarını söylememekte bir kısmıda gruba dahil olmadığı için maAlesef net bir sayı yok elimizde

Merhaba yakups hocam. Ben Okul Öncesi Öğretmeniyim puanm düşük 60 bizim bölüme 30 kontenjan verilmiş. Rica etsem tahminde bulunabilir misiniz?10 il tercihinde atanma ihtimalim var mıdır?

Son düzenleme:
yakups hocam benimde edebiyat 76.4 batı illeri zaten gelmezde Adıyaman batman sizce gelirmi yüksek puanları gördükçe moralim düşüyor :(

üvercinka Hocam ne desek boş.Bu branş kontenjanı olması tahminleri de zorlaştırıyor.Bekleyip göreceğiz bakalım az kaldı.

Glsmgvn Hocam sizin branşta çok fazla puan paylaşan olmamış.Bu yüzden yorum yapmak güç.Kontenjanınız iyi atanma ihtimaliniz var.

Candyyy Hocam üzgünüm ama şimdi facebookta tarih puanlarına baktım.80 üstü 25 kişi var.Yani atanabilmeniz zor görünüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.

yakups hocam sosyal bilgiler puanlari nasil acaba bir kıyaslama yapabilirmisiniz 77puana gelme umudu var mi. Tercih dışınıda açtım.

Yakups hocam lise mat 19 . Kişi kaç gözüküyor. Sansimiz yoksa hiç tercih yapmayalım çok moralim bozuldu

recai87 Güncel halini göremedim ama sizin branşta bayağı yüksek puanlar.Kesinlikle tercih yapın.Bakanlığın işi belli olmaz.Bakarsınız sayıyı tekrar yükseltir.Başvuranların hepsini alalım der.Ya da boş kontenjan kalır tekrar atama yapar.yani her şey olabilir.Sakın tercih yapmama gibi bir yanlışa düşmeyin.

hocam halkla ilişkiler ve organizsyon hizmetleri öğretmenliğinde başvuran varmı puanı kaç acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt