Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehker Öğretmen olur raporunu herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsiniz.Elinizdeki raporda durumunuz yazıyor ancak durumunuzun öğretmen olmaya müsait olup olmadığına yine doktorun karar vermesi gerekiyor.Bazı velilerden şikayet geliyormuş bunu engellemek için yapmışlar.

engeller06 Bak hocam,girişin yapılınca mebbis denen bir ekran var onun şifresini sana verecekler.Öğretmenlikle ilgili birçok işlemi oradan yapacaksın.Kimseye bir şey sorma,ağustosun sonunda özür grubu tayinleri yapılıyor.Tayin zamanı Mebbiste başvurular kısmında özür grubu tayini yazar.Oraya girip engelliğe bağlı yer değişiklğine girersin.Baktın sana hiçbir uyarı vermiyor,oraya girebiliyorsun.Oradan gerekli yerleri doldurursun ve raporunla birlikte il ya da ilçe milli eğitime gidersin özür grubu tayini başvurusu yaparsın.Zaten başvurunu alırlar önce ilçe mem onaylar sonra il mem sonra bakanlık.Eğer tercih yaptırmayacaklarsa sana yine o ekrandan bilgi gelir yapamazsın.Yok hepsi onaylarsa zaten tercih yaparsın hizmet puanı üstünlüğüne göre tercihlerine yerleştirilebilirsen yerleştirilirsin olmazsa yapacak bir şey yok.İşin kanunu sorarsan tayin istemende bir engel yok ancak Meb'in her durumda tavrı farklı olabiliyor.Sen daha staj göreceksin bu yüzden olmaz falan diyebilir.Anlattığım gibi şansını dene.Eer olmazsa şubatta yine yapılıyor aynı şekilde o zaman da denersin.Kısacası zaten sorun varsa o ekranda başvuru yapamazsınız gibi bir ayzı çıkacaktır çıkmazsa ne ala.Ben Kasımda başladım ağustosta tayin istedim yani adaylığım kalkmamıştı ve bir sene dolmamıştı.Yani gördüğün gibi bir sıkıntı olmuyor.Ancak tayinin çıksa bile Çankaya gibi bir ilçeye çıkması imkansıza yakın.Bala,Kazan gibi ilçelere çıkabilir.Tercih sayısı çok kafana göre yaparsın.İnşallah hakkında hayırlısı olur.

hocam atama benim de ankara il milli eğitim'e oldu. ankara'da durum nasıl? nerelere verebilirler sınıf öğretmenliği olarak?

mehker Siz hangi ilçeye atanmak istiyorsanız onlara söyleyin onlar size o ilçedeki boş okulları söylerler.Siz birini seçersiniz.Ankara'da sınıf öğretmeni açığı fazla yoktur.Ancak illaki her ilçede bir tane olsun boş yer vardır.Örneğin deyin ki Çankaya istiyorum.Eğer boş okul varsa mutlaka verirler.Yoksa başka ilçe söylemenizi isterler.En kötü Mamak'ta falan vardır.İlk atanırken kolay bu iş de tayin isterken zor oluyor malesef.

yakups Allaha şükür atandık şimdi mebe vereceğimiz belgeleri atandığımız il mebe mi yoksa kendi ilimizdeki mebe mi teslim edicez? Sizde süreç nasıl oldu?

canacan Atandığınız ildeki Mem'e vereceksinin.Artık tek muhatabanız orası.

İbo12345 Hayır duyuru falan yapılmaz.Atandığınız ilin Milli Eğitim Müdürlüğü insan kaynakları birimiyle(öğretmen atama) iletişime geçmeniz gerekiyor.Yarın arayın onlar sizi yönlendirir.

Günaydın arkadaşlar atanan arkadaslara hayırlı olsun dedikten sonra acaba biyoloji kaçla kapatti bilginiz var mı?

öğretmenlik raporu için hastaneden para isterler mi? ben hastaneyi aradım. yanınızda 200 lira getirin dediler. engellilerden para isteniyor mu? bir de 1 günde biter mi acaba bu rapor alma işi?

engelli ögretmen atamaları icin kac kişi başvuru yapmış kesin bilgisi olan varmı acaba

1700 Kişi bunun 1000 ni sahte raporla girmiştir kesin

Raporu alabilen var mı ben bütün gün hastanedeydim kimse birşey bilmiyor beni uğraştırıp gonderdiler resmen ya

best sendemi sahte rapor aldın bır ınsanın fıkrı neyse zıkrıde odur derler

gursa benim rapor sahte degil , sahte rapor alsaydım 2003 te karayollarına atandıgımda işime yarardı ,senin tepki veridigine göre sende sahte rapor var

Arkadaşlar raporu alabilen varsa lütfen buraya yazsın meb de sordum onlar da bilmiyor

bilişim , aynen ben de henüz alamadım. ilimdeki devlet hastenelerine sordum. daha önce yapmadıkları için nasıl olacağını bilmiyorlarmış. kararnameler de 1-2 gün içinde hazır olacakmış! milli eğitim ilk atama için istenilen belgelerde rapor illaki zorunlu değilmiş benzeri birşeyler söyledi bana ama tam bilmiyorum. ikinci kez hangi okulda görev yapacağın belirlendiğinde de getirilebiliyormuş rapor yani

mehker inşallah öyledir ama ben dun milli eğitime sordum belgelerin içinde öğretmen olup olamayacağına dair rapor da var yani anlayacağın o rapor belgelerle beraber gidecek

bilişim, milli eğitim bakanlığına mı sordunuz? ben bugün devlet hastanesine gittim. engelliler için öğretmen olabilir' raporu almak istediğimi söyledim. bununla ilgili hastaneye bir dilekçe yazdırdılar ve sonra sırayla dahiliye,nöroloji,göz,psikiyatri vb.. bir çok bölüme ayrı ayrı gittim. daha 3,4 tane daha zaman geç olduğundan gidemediğim bölüm kaldı, onlara da yarın gidip, hastane heyeti öğretmenlik yapabilir şeklinde bana rapor gibi bir kağıt verecekmiş. ama bu işler en az 3 gün sürüyor. senin dediğin hemen istiyor olsalar çoğu kişi yetiştiremez gibi geliyor bana. bir de ben baktım kararname çıktıktan sonra kendi memleketi- ikametgahı için 1 gün,memleket dışı için 15 gün süre tanıyorlar evrakları teslim için. ve bu hastaneden rapor alma işleri bir de yanında yardımcın yoksa tam bir eziyet! ordan oraya, ordan oraya..bir de 200 lira para aldılar engelli falan tanımaksızın. ya arkadaşlar ben bir yanlış mı yapıyorum bu işlemlerde? şüphelerim var

mehker ben bu işten hiç birşey anlamadım bende dun gittim bana da dilekçe yazdırdılar ama sağlık kuruluna gittim onlar kabul etmedi hem engelli raporun var hem sağlam raporu nasıl verilecek dedi milli eğitim müdürlüğünü de aradım kararnameler gelmedi yazı gelecek ondan sonra belgeleri getireceksiniz dedi

[FONT=sans-serif]1700 Kişi bunun 1000 ni sahte raporla girmiştir kesin
best bunu yazan sensın bıde utanmadan benı sucluyorsun.sahte rapor dıye

[/FONT]

ewet sahte rapor cok malasef , seni suclamıyorum sadece verdigin tepkiden bu sonuc oluyor , konyada sahte ve rahatsızlıgı olmadıgı halde engelli raporu veren şebeke bile yakalandı ve bu buz dagının sadece görünen kısmı

1700 kısıden 1000 kısı sahte raporlu yazınca tepkı verdım sende cok abartmısın evet olabılır ama bu kadadar da degıldır yanı ben 2 sene ugrastım almak ıcın sonunda ercıyes unı. has.den aldım.ınanaırmısın dr.lar hakkımı bıle vermıyorlar .esas engeli drlar cıkarıyor.4 hastalıgım var 2 sıne oran verdıler heyette dr.dıyor kı %44 yeter cık dısarı dedır bende hocam 2 hastalıgım daha var dedım sen benden dahamı ıyı bılıyorsun cık dısarı dedı .saglık mud.ıtıraz ettım bu sefer de puanımı dusurduler neler cektım bılıyormusun.

Canlar bi iki sorum olacak ben biyoloji ogretmeniyim ekpss tercihleri basladi ben nereleri tercih edebiliyorum ve birde simdi normal memur olduk diyelim ne zaman tekrar ogretmen olma sansimiz olusuyo bu sansimiz var dimi?

Atanan arkadaslardan belgeleri hazirlayip mem'e teslim eden oldu mu?

mehker ben bu işten hiç birşey anlamadım bende dun gittim bana da dilekçe yazdırdılar ama sağlık kuruluna gittim onlar kabul etmedi hem engelli raporun var hem sağlam raporu nasıl verilecek dedi milli eğitim müdürlüğünü de aradım kararnameler gelmedi yazı gelecek ondan sonra belgeleri getireceksiniz dedi

Arkadasim sen neden o adamlara uzun uzun aciklama yapiyorsunki? Ogretmen olarak atandim saglik kurulu raporu alacagim de yeter. Saglik raporu engel durumuyla ilgili degildir. Yani ogretmen olmana engel baska bir hastaligin (bulasici yani) vs var mi diye ya.

Arkadaşlar raporu alabilen varsa lütfen buraya yazsın meb de sordum onlar da bilmiyor

Rapor saglik raporu ise giris raporu gibi yani nasil bilmiyorlar. Hastaneye git ve meb'e ogretmen olarak atandigini saglik raporu alacagini soyle. Engelini falan karistirma. Engelliler icin saglik raporu almayacaksiniz "tam tesekkullu bir ise giris saglik raporu" alacaksiniz devlet hastanelerinden ".

Merhaba, ilköğretim matematik öğretmenliğine kaç kişilik kontenjan verilmişti. Ve kaç puanla kapatmış bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

poe, ben de aynen dediğim gibi öğretmenlik yapabilir raporu istiyorum dedim. ama senin dediğin gibi sadece bulaşıcı hastalığa vb. bakıp hemen o raporu kolay vermiyorlar. dahiliyesinden psikatrisine kadar birçok bölüme gönderiyorlar. ben 2 günde muayeneleri bitirdim. ama kurul karar verecek öğretmenlik yapabilir raporunu vermeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt