Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar siz il milli eğitime göreve başlayacağınız okul için dilekçe vermediniz mi? göreve başlayacağınız okul o dilekçe yazarak göreve başlamak istediğiniz okul olur. okulum belli değil ne demek onu anlamadım!

Ben öyle atandım bipolarım
mehker o dilekçedeki okulun çıkacağı be malum boş kadro olmayabilir ben onların emrine bıraktım herhangi Bi okul seçmedim

Benden dilekçe almadı bransiniza göre hangi okulda boşluk varsa ona göre belirleyeceğiz okulu dediler hala beklemekteyim ...

bunlar normal engelliler yönetmeliğiymiş. baksanıza geçmişte buna uyulmamış ve dava açılınca kazanılmış veya şikayette bulununca düzeltilmiş

İbo12345 Okulunuz belli olmadan seminere katılamazsınız.Bayramdan önce belli olur biraz daha sabredin.

yakup hoca, bu okula atanma,göreve başlama .. her il milli eğitimde farklı şekilde mi oluyor?

peki peki ben bugün işin büyük kısmını hallettim. yine düşündüğüm gibiymiş. il milli eğitime evrakları verdim. mal bildiriminde bulundum. sonra dilekçe vererek atanmayı istediğim okula gerekli evrakları teslim etmem için beni önce ilçe milli eğitime oradan da okula gönderdiler. okula evrak teslimi yaptım sonra bankada hesap açtırdım, bundan sonra da göreve başlama imzası ve bunu milli eğitime bildirme işi kaldı sanırım.
Arkadaşlar siz ne yaptınız?

İbo12345 Normalde almanız gerekir.Biz atandığımızda almıştık.Ancak bu stajerlik meselesinden dolayı farklı bir yönetmelik maddesi varsa vermeyebilirler.Sizin durum karışık biraz.Ancak ben verileceğini düşünüyorum.

ekim ve kasımda yeni engelli öğretmen alımı olur mu??

Hocam büyük bir belirsizlik. Hiçbir yetkiliden açıklama yok. Unutulduk bayağı. Bilgisi olan buraya yazarda çok faydalı olur, onlarca site gezdim hiç bilgi yok.

Ön lisanslar başvurabiliyor mu ? Bide şart lar nedir?

merhaba;

Ben 2010 yılında memur olarak atandım.Öğretmenlik alımı olursa başvurmak istiyorum.Çalıştığım kurumdan muvafakatı öğretmen alım ilanına başvururken mi almam gerekicek yoksa iş başı yapacağım zaman mı almam gerekicek? Hoş pek meb engelli öğretmen alasıda yok gibi ama insan merak ediyor işte.

yakups hocam bizim tayin hakkımız 1 kereyle sınırlı diye bir şey duydum doğru mu? Bir de şubatta tayin isteyebiliyor muyuz?

Ysmn9766 Normalde bir kereydi ama danıştay bir kere ifadesini kaldırdı.Ancak yönetmeliği değiştirmedikleri için birden fazla tayin hakkı kullanmak için dava açmanız gerekebilir.Şubatta eğer Meb aksi bir karar almazsa tayin hakkınızı kullanabilirsiniz.Ancak yeni atandıysanız hizmet puanınız az olacağı için tayininiz çıkmayabilir.Zaten Mebbis üzerinden başvuru yapılıyor.Eğer tercih hakkı vermezlerse meb onaylamıyor ve size bildiriyor.Siz deneyin şubatta.

Merhaba

Hocam ben temmuz ayında ekpss ile atandım şubatta tayin istiyebilir miyim?

Arkadaşlar birsey soracagim. Ben raporumu yeni alıyorum henüz. Ekpss ogretmenlik için 2018 imi bekleyeceğim. Yoksa 2017 de ogretmenlik için ekpss varmi

Tşk ederim cvp için ne yapalım kısmet bekleriz 2018 i

2017 şubat ayında 1500 engelli öğretmen alımının yapılacağı belirtiliyor. Bu alımlarda EKPSS Lisans sınavını kazanan bütün adaylar için tercih yapma hakkı var mı acaba ? Benim alanım işletme, puanım 77, başarı sıralamam 2462... Eğer 1500 kişi öğretmen olarak şubat ayında atanırsa, lisans grubunda olup ta memurluk tercihleri için adaylardan 1500 kişi eksilmiş mi oluyor ?

bu ögretmen ataması , sadece egitim - teknik egitim fakültesi mezunları ve lisans mezunu olup formasyon alanlar başvuru yapabilir

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.
ben 2018 ekpss felsefe grubu oğretmenlıgınden sınava gireceğim. acaba kaç oğretmen alımı olur ve şansım ne olur tecrube ve bilgisi olan arkadaşlarım bilgilendirirse cok sevınırım.2017 subatta 1500 atama olacak buna göre degerlendırırsek.

yakup hocam subattaki ogretmen alimlarina halihazirdaki memurlarda basvurabilecek mi yakups said

yeşil zeytin

Hocam bu 1500 alım için çok uğraşıldı, çok emek verildi. Öncelikle siz şimdiden çalışmaya başlayın ve mutlaka gruplara üye olun. Yetkililerle görüşmeden, baskı yapmadan bu kadar alım önümüzdeki sınav için bir hayal olur. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt