Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahv

merhaba hocam , üç tane mi 6 tane mi ne tercih hakkımız oluyormuş sanırım öğretmen atamalarında. peki bundada ek olarak "tercihlerim dışında bir yere atanmak istiyorum" seçeneği olacak mıdır? bilen var mı ,yada @yakups hocam sizde bakabilir misiniz?

@kbenly hocam 500 atama olacak denmişti haziranda , gerçekten bu sayı artar mı aceba?

ahmet22

Ahmet hocam, 2016 idi.tercih yapanlar burda 10 tercih hakkının göründüğünü yazmışlar okudum.Evet sayı artabilir.her haziranda kontenjan arttı çünkü.haberlere bakabilirsin.

kbenly

hım teşekkürler.ek tercih oluyor muymuş peki normal kpss deki gibi (ek tercih: "tercihlerim dışına yerleşmek istiyorum/istemiyorum" gibi bişey idi. bikere tercih yapmıştım ordan hatırlıyorum bir de siz eğitim mezunu musunuz hocam ben formasyonluyum ama formasyon numarası oluyordu giriyorduk ,benim belgemde numara olmadığı için sıfır girmiştim acep yine öyle mi olacak ve tercih tarihi 4 gün tutulmuş baktınızmı önceki sayfada var. (18-22 haziran mı ne) 4 gün.

bu arada hocam raporumuzu yenilememiz gerektiği konusnda da emin misiniz bana kalırsa o cümle için (türkiyeni heryerinde öğretmenlik yapabilir) sadece aile hekimliği raporu yeterli bence çünkü kontrol ettiğimde mebden bana gelen yazıda sağlık raporu denmiş ,sağlık kurulu raporu veya heyet raporu ibaresi geçmiyor

ahmet22
Hocam,tercih disi atanmak istiyorum secenegi varmış.hatta okudum bazıları işaretlemeyi unutmus üzülüyordu.ben formasyonluyum.ayrim yapmiyorlar kesinlikle.ataninca bakanlik ogretmenlik yapabilir raporu istiyor.bir de engelli raporunuzda istihdam işaretli olmali.ikinci rapora gelince onu bazi atanilan kurum ya istiyor ya istemiyor.rapor cok eski ise isteyebilirlermis.5 yıktıktan fazla ise mesela.

kbenly
Aile hekiminin öğretmenlik yapabilir raporunu da kabul etmiyorlar.heyete gireceksiniz.bildiğim oran yazzan rapor değil zaten

Benim raporumda engelli kismi degerlendirilmedi olarak isaretli. Burda sormustum, bir hoca problem cikmayacagini. Zaten her ogretmenin ogretmenlik yapabilecegine dair saglik raporu almak zorunda oldugunu yazdi. Bana kalirsa yeniden engelli raporu istemezler. Bu cok zahmetli olur ve bircok insanin orani dusebilir.

@kbenly hocam bence heyete girmek mücbir olacak ise ,bu iş yatar. daha gçen ay gittim askerlik için ya erteleme yada muafiyet vereceklerdir ama daha bir ay önceki iş için tam 1 hazirana gün verdiler ...

yani yeniden heyet olursa (atansak bile) bu iş yatar neredeyse garanti.

hocam olacak iş mi ?belli bir tarihe kadar gün veriyorlar.siz öğretmen olarak atandım deyin.hemen alırlar zaten.hem engelli raporu değil ki bu...oran vermeyecekler.kabataslak bir rapor.söylersiniz.geçen atamada bayağı gün verdiler.atamayı yapanlar düşünmüştür bunları.öyle felaket düşünmeyin.ben malatya eğitim araştırma hastanesinde aynı gün girdim.hayatın söz konusuysa başka yerde girersin.atamayı yapanlar bunları düşünür yaa....hem başka hastane mi yok. ahmet22

Engelli öğretmen atamaları 03/04/2017 tarihte sonuçlandırılmıştır. Ataması yapılan öğretmen adayları 17-28 Nisan 2017 tarihleri arasında "Şubat 2017 Engelli Öğretmen Alımı Duyurusu " çerçevesinde atandıkları illere...... evrakları teslim etmeleri gerekmiş.yani zaman veriyorlar.hem başka hastane mi kalmadı ahmet22

kbenly Valla burda üç tane hastane var ve üçü de bu şekilde... Engelli raporu alırken de böyle idi, ben o yüzden endişelerim i hep belirttim

Eğer aile hekimliği raporunu saymayacaklarsa yani bundan emin iseniz?

ahmet22

Engelli raporu değil ki bu....atamam yapıldı yetişmesi lazım diyeceksin.hemen girersin heyete.

Şimdi Engelli raporumuzda istihdam kısmı işaretli değil ise tekrar mı heyete girmemiz ve rapor almamız gerekiyor.

ya yok hocam öğretmen olabilir onayı isteniyor doktordan ataman olduğunda. öyle heyete falan girme yok ya. istihdam kısmı bende de işaretli değil. paniğe gerek yok. atamamız olsun da bunlar halledilecek şeyler.

Arkadaşlar atanma halinde geri hizmete geçildiği durumda hangi haklarımız saklı kalıyor. Bilgisi olan var mı lütfen. Bu durumu ayrıntılı okuyacağım bi kaynak forum bulamadım.

hocam öğretmenlik yapabilir raporunu heyet veriyor.engelli raporu değil ama.

nasıl , engel durumu hiç değerlendirilmeyecek yani öyle mi?
ve aldığımız engelli raporuna etki etmeyecek bambaşka bir rapor mu?
yalnız bildiğim kadarıyla hastane heyete giriş tarihini kendisi belirler.
birde tüm doktorları gezmeyecek miyiz yine?

Engelli raporunu psikiyatra gostermek zorundasin.o senin haline gore yapabilir ya da yapamaz der.digerleri de gorecek.tabi doktora ben ilaclarimi almiyorum dersen isin yas senin.cok anormal gorurse halini gecemeyeblirsin.ataklar devam ediyor ama sıkılığı azaldi calisabilecek durumdayim diyecegim ben heyete.abes davranirsam gecirmezler vallaha.

27 haziranda atama var.sen cok onceden 28 haziran persembeye randevunu al....atanirsan gidersin atanamazsan niye gelmedin heyete demezler.

bence ....çok zor , ben biliyorum ordaki memur iş yoğunluğuna göre sıradaki randevuyu verir , ondan eğer bu heyet işi zorunluysa iş yatar gibime geliyor.zaten randevuyla olmuyor orda memur var matbu dilekçeyi doldurursun , bir liste çıkarır tek tek dolaşırsın polklinikleri.

ve iş yoğunluğuna göre sana bi tarih verir. ben 1 haziranda zaten gircem heyete (askerlik için),memura sormuştum daha erken bir tarih olamaz mı diye hayır malesef dedi. kbenly bilgileriniz arasında kesinlik olmayabilceğini düşünüyorum.tekrar heyet saçma yani bence. bende istihdam kısmına evet işareti yazılı. ama zorunluysa belki başka hastane de yaptırmak daha mantıklı ,antalyada biri üniversite olmak üzre üç hastane var. üni de yaptırmam hocalarım görebilir çünkü bende antalya aeah a gideceğim.

Heyet degil tek tek dr geziyoruz kbb goz dahiliye vs vs
Isteyen arkadaslara sureci yeni bitirmis biri olarak elimden geldigimce yardimci olabilirim işimiz rast gelsin ...

bio88

yani @kbenly doğru söylüyor bu zorunlu öyle mi?

birde heyet oluyor hocam sizin dediğiniz işte.en sonunda heyete gün veriyorlar oda zor çünkü geç veriyorlar ,aceba diyorum hastaneye gitsem mi yarın memurla görüşsem durumu.

Din kültürü öğretmenliği için kaç gerekir acaba tahmini bilgisi olan varsa ışıklandırabilir mi ?

ahmet22

Aynen butun doktorlara goruneceksin atandiktan sonra.27 haziranda atama var.sen 28 haziran persembeye randevu al.atandiktan sonra alacaksin cunku.

kbenly

Demekki istihdam da evet yazıyor olması yetmiyormuş.. :(
Peki çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi kolay olur herşey.

Herkese selamlar belki daha önce cevaplanmıstır bu soru ama bulamadım bi türlü benim alanım yiyecek içecek öğretmenliği en son 2 kişi kontenjan vermişler 2018 sınavında kontenjan acmama ihtimalleri oluyor mu yani sistem KPSS gibi mı. Kontenjanı 2 belirleyip benim alandan en yüksek puanlı 2kişi mi alınıyor. Yoksa genel sıralamı yapılıyor ilk 500 girmek mi önemli. Bu konuda yardımcı olacak var mı acaba

Hangi branşlardan kadro açıyorlar genelde? Elektronik ve Haberleşme yani bilişim için kadro açıyorlar mı? Önceki tercihlerde hiç denk geldi mi? Klavuzda gören var mı?

ozgurluk hocam KPSS de atama var ise ekpssde de olması gerekir en son yayınlanan sıralamadan bak bi istersen

Skormaz , kendi alanınızdan alınacak kişiler kadar sıralamaya girmeniz gerekli diye bliyorum.
kbenly ,@DORLİON diyor ki öğretmenliğe atanırsan kısıtlanabiirsin çünkü onun gördüğü örneklerin çoğu geri hizmete ayrılmış ve kısıtlanmış ve böyle çok örnek var diyor , ... ,

ozgurluk ahmet22 anladığım kadarı ile ilk 500 girmek şart kontenjanda alandan 2 kişi alınacak deseler bile ilk 500 girmeden olmuyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt