Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin sınavınız nasıl gecti hicran hocam..Ben de tek tercih memleketim yapacam yani SİİRT başka yere gidemem umarım açılır...boşluk var..

selmano

çok çok iyi değil fakat belirleyici türkçe olucak standart sapmlarda türkçede güveniyorum 80 civarı bir puan bekliyorum ama belli olmaz tabi bekliyeceğiz harlısı hepimiz için

Benim matematik 10 ya da 11 doğrum var..gk 24 tane işaretledim ama 18 ya da 19 tanesi doğru,emin olamıyorum bir sorudan.türkçe iyi geçti ama net sayısı hakkında bilgim hiç yok.en az 10 tanedir.10 u geçer.10u geçiyorsa 80lere varır puanım.inşallah yani.alanım görsel sanatlar.branş bazında kaçıncı olurum bilgim yok.ben de sizler gibi kendi memleketimi istiyorum.bizim resimciler!Sınavınız nasıl geçti???

Genel yetenek 13 saka gibinet kültür 24 net

Toplam 37 net bekliom siz hicran ve merve hocalarim sizlerin nasildi

Hakkımızda hayırlısı inşallah

Yetmişle atanmak mümkün mü hocam

Tabi ki mümkün hocam kontenjan açılsın yeter kaç net var oktay hocam

32 net 75 bile rahat olur...

Kafana takma bulunduğun şehire atanirsin

arkadaşlar aranızda halkla ilişkiler ve organizasyon ögretmenliği için sınava giren var mı?

qerdal

evet hocam. bende o branştan tercih yapacağım . Umarım bize kontenjan açılır ve hepimiz atanırız. kaç net bekliyorsunuz ?

Bende gazetecilik öğretmenliği için girdim 76 civarı bi puan bekliyorum sizce kadro açılır mı yada bizim bransdan sınava giren var mı

Bende fizik öğretmenliği için tercih yapacağım. İnşallah bize de yeterli sayıda kontenjan ayırırlar. Zira çok fazla netim yok.

selamlar. 72 engelli güz memurum. başka kuruma geçebilir miyim başka bakanlığa yani. şu 1 seferliğine olayını açar mısınız

EKPSS 2016 engelli öğretmen alımları taban puanları

facebookta buldum
A1avVz.jpg

bu sene fazla bişey değişmez.2016 sonuçları bunlar

Son düzenleme:
bu sayılar çok yüksek arkadaşlar 500 kontenjanla üzülenler olacak. tarih öğretmenliği için 85 nedir ya :(

Erken seçim nedeniyle sayının 500'de kalması çok düşük ihtimal. Bimer ve cimere kontenjan için yazılmalı hele engelliler haftası da yaklaşırken. Adım atmazsak dediğiniz gibi 500de kalabilir

hakikaten engelliler haftası yaklaşıyor.birşeyler yapmak lazım.o hafta müjde almak için

Aynen hocam yazalım

2016 İngilizce öğretmeni taban puanı kaç bir bilginiz var mı?

Merhaba ben Tarih öğretmenliği için girdim sınava.G.yetenekten 14 ,G.kültürden 22 netim var.Geçen atamada tarih maximum 85 le mi atadı.Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

85 yüksek hiç atanan oldu mu tarıh öğretmeni olarak 2016 kekpss ile

Branş puanları ne kadar dogru ki
2016 ekpss ile iki defa alim yapıldı diye biliyorum ben . Sadece o kadar kişi mi almışlar tarih öğretmenliği nden

merhabalar dilekçeyi nereye yazacaz bimerden? (başlık ne olsun,örnek metnide paylaşabilir misniz)

Ben bir süredir psikolojik tedavi görüyorum. Rahatsızlığım Delüzyonel bozukluk olarak tanımlanıyor. Ayrıca bir devlet üniversitesinden Türk dili ve edb. Bölümü mezunuyum. Acaba Ekpss alımlarından öğretmenlik yapabilir miyim?

EKPSS-2018 Lisans sorularından olan "Milletvekili seçilmek için en az kaç yaşında olmak gerekiyor?" sorusuna 18 yaş düzenlemesi henüz sınav yapıldığı tarihte yasalaşmadığını düşündüğüm için "25" olarak cevapladım. Hata mı yaptım bilmiyorum?

Devlet personel başkanlığı ve meb'e yönlendiriliyor, temel olarak kontenjanın artırılmasını isteyen kendinizce yazılmış bi yazı ortak bir metinden daha etkili olur hocam. Cimeri de unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt