Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Önlisans puanlarımızı paylaşalım

Juan

Bunun ukalalıkla alakası yok günde en az 10-20 kişi atanır mıyım diye yazıyor bu siteye onların puanı 70-75 arası gayet normal çünkü sınırda oluyorsun o puan ile bir umut soruyorlar burada inşAllah herkes atanır, benim demek istediğim puanın ve sıralaman gayet iyi olduğu halde neden soruyorsun demek istedim bunda ukalalık bişey yok, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma..

Sınava girenlerin üniversite mezunu yada bir meslek okumuş meslek sahibi olması gereklimi ? ben Solda çok hafif sağda hafif işitme kaybı + sol kalça diz artikülasyon + evre 4 osteosarkom ile %91 engelliyim protez kullanıyorum, ortaokul mezunu olsam ve sınava girsem nereye atanırım hangi mesleği verirler.

İlk atama olmaz derken ?? Anestezi nin şuana kadar ki en yüksek puanını aldım ve bir kaç kişi buldum içlerinde en yüksek puan benim hemde baya farkla

faruksevinc56' Var bence yüksek puan almışsınız tebrik ederim.

Akıbetini merak ettim bende aynı bölümden mezunum ilk defa bu sene sınava girdim 76.5 puan aldım

Üst Alt