Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Önlisans puanlarımızı paylaşalım

Ekpss 2016/1 atamasında tercih yapacak önlisans mezunu arkadaşlar

Ekpss 2016/1 önlisans atamasında tercih yapacak önlisans mezunu arkadaşlar bu formun altında bilgi paylaşımı yapalım. ayrıca facebook üzerinden sadece önlisanslara özel açılan

''Ekpss önlisans 2016/1 atamasında tercih yapacaklar'' adlı grubuma aşağıdaki linkten katılabilirsiniz.
tıklayın

https://www.facebook.com/groups/1258696537492574
https://www.facebook.com/groups/1258696537492574

atama şansım ve başvuru süreci hakkında

arkadaşlar önlisans Büro yönetimi mezunuyum ekpss sınavından 53 almışım.
bu anlamda benim atanma şansım nedir?

Merhaba bende önlisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum 75 puan aldım sıralamamda 1536 sizce olur mu

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik mezunuyum 62 puan aldım

EKPSSP1 Puanı 72,45390
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 11346
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

ACABA MEMUR OLURMUYUM. VE HANGİ SEHİRDE =)

Anlamadım milyonlarca insanın girdiği kpss soruları bir gün Sonra açıklanırken neden ekpss Daha ses yok anlamış değilim

ön lisans motor bölümü mezunuyum 72,650 puanım var acaba atama olayımda ümit varmı birde sorum şu arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim raporlarımızın oranları atamamızda etken olacakmı veya eksi yönü olacakmı bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Selametle-Rabla

Yani şimdi haziranda bin kişi öğretmen kadrosundan lisans mezunu alınacak diyelim sınava giren zaten ne mezunu olursa olsun lisans olarak giriyor mühendis te olsa işletme de olsa öğretmen de olsa şimdi haziranda bin kişi kadroyu aldılar . Temmuz da da 6 bin den fazla verilecek olan memur kadrosundan da pay kapacaklar yani lisans lar 2016 da 2. kere atama yapılırken biz tek atama olacak kadro sayısı önlisansa daha fazla verilmezse adalet nerede

Bu öğretmen atamalarının genel alımla alakası yok kurum kendi alım yapıyor merkezi atama değil yani belirtilen sayının dışında ki bu lisan mezunu diğer arkadaşlar için avantaj biz önlisans mezunları için değişen bir şey olmayacak eğer engelli isen sen kamuya nekadar fazla engeli atanması sana gurur vermeli

Biz de biliyoruz alakası yok lisans mezunlarına faydası var bize yok
lisans mezunu temmuzda belki de 60 la bile atanacak biz

Puanım 76,16628 sıram 1249 ilk atama zor ama ikinci atamada muhtemelen atanırım diye düşünüyorum. Sizce atanma ihtimalim nedir ? herkese hayırlı olsun.

78.35 önlisans sıra no 1053 atanır mıyım diye soracağım sormuyorum tüm arkadaşlarıma ve kendime iyi tercihler dilerim.

Hatay ve çevresinden veya hatayi önlisans ekpss tercihde sececek olan puanları yazabilir mi

bende giderim ilk atamada de mi :)eşimde kpssye girdi ama çok kötü geçti :( nasip kısmet bu işler

Önlisanstan sınava girdim 81 puan yaptım sıram 544 daha önce 2 yıllık pazarlama okudum şuan fakulte işletme 4. Sınıf öğrencisiyim acaba bu puanla atanırmıyım

inşallah hayırlısı Allah tan mevlam herkes için hayırlısını versin uçurumun ucundayım ne düşüyorum ne tutunuyorum puanım öle birşey işte ümit fakirin ekmeyimiş bizimkide o hesap

Benimde 73.816.. siram 1864 acaba umut varmi yorum yaparsaniz cok iyi olur.stresten heycandan perisan olduk kaygiyla bekliyorum ins rabbim tum atama bekleyen kardeslerimin atamasini gercrklestirir.

Juan

Bende Pazarlama mezunuyum 80,66 puanım var 599 sıradayım, gayet iyi sıralamamız var atanır mıyım yerine, hangi kurumu nereleri tercih etmeliyim demelisin aşağı yukarı 1000-1500 kişi atanıcak yani sürekli atanırmıyım diye sormanın anlamı yok..

Merhaba. Puanım 88 ve 142. sıradayım anestezi mezunuyum. Apron memurluğunu yazmayı düşünüyorum. Tercih yapabilir miyim yoksa ilgili kurumun bolumünden mezun olmam mi gerekir ? Cevap verirseniz sevinirim 😊

Apron memurlugu ile ilgili bolum hakkinda bilgim yok da, anesteziyi dusunmuyor musun ilk tercihinde atanirsin kamu hastanesine duz memura gore neredeyse bir bucuk kat fazla maas alirsin

İlk atama olmaz ama ikinci veya ucuncu de atanirsin diye dusunuyorum

1 ay önce atmışım mesajı keşke yolladığım mesajın tarihine baksaydın ukalalığa gerek yoktu

1 ay öncede olsa 2 öncede olsa o puana atanır mıyım demek ne kadar mantıklı? 2012 ve 2014 atama puanları ortada sıralamanı da biliyorsun 1000-1500 önlisans mezunu alınıcak bunuda biliyorsun ve atanır mıyım diyorsun?

Ben 3 ay öncesine kadar ekpss diye bişey duymamıştım öğrenince direk araştırdım hala araştırıyorum sizinde bunu yapmanız gerek buradan medet ummanın anlamı yok, ben sana atanırsın dersem atanıcak mısın? Eski sınavların atama ve puanlarına bakarak kendi kendine fikir sahibi olursun bu kadar basit, aldığın puan gayet iyi umarım iyi bir tercih yaparsın..

nuri3558

Ya gerçekten anlamış değilim ben senden bu şekilde tavsiye bekledimmi hayır ;) puanların açıklandığı sıralar fikir almak için paylaştım senin kaç puan aldığını sordummu hayır benim sorduğum soru ise grup içinde makul sorulabilecek bir soruydu ben bu bir ayda zaten herşeyi araştırıyorum merak etme çok uzadı gerçekten sana tavsiyem yapıcı olmak isterken karşındakine ukalalık yapma iyi akşamlar

Üst Alt