Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Önlisans puanlarımızı paylaşalım

önlisans
85,88 . sıralama 211.

bi kaç sorum var arkadaşlar.
Bölüm Lojistik . Bilgisayar işletmenliği sertifikam var.
Bilgisayar işletmenliği ya da VHKİ için başvurduğumuzda, Bilgisayar programcılığı tarzı iki yıllık bilgisayar bölümü okuyan arkadaşlar benden daha mı avantajlı, yoksa şartlar ve alımlar sadece puanla mı alakalı ?

O belli olmaz kadro hangi bölüme uyuyosa onlar yazar bence avantaj yoktur.bide herkes öncelikle kendi yaşadığı ili yazar diye düşünüyorum yani inşallah öyle olur :)

puanım
[FONT=Times New Roman]64,47699 elektronik teknikeriyim bakalım durum ne olacak

[/FONT]
[FONT=Times New Roman]5563 sıralamada[/FONT][FONT=Times New Roman]
9968 giren kişi sayısı

[/FONT]

Merhaba,

Elektronik haberleşme teknikeriyim 82.02806 479. sıradayım atanma şansım var mıdır ?

Merhaba. Anestezi teknikeri olarak atanmak istiyorum. Puanım 88 sıralamam 142 atanma durumum nedir ve anesteziden giren başka aday var mı ?

EKPSS Mağdurluğu

Merhaba ben 2014'te Ekpss sınavından 73,5 lik katsayılı bir puan aldım Önlisans Halkla İlişkiler mezunuyum. Branşım olmadığı için düz memurluğu tercih etmeme rağmen 3 atamada da atamadılar. Zaten son atamayı virgüllü katsayı farkıyla kaçırdım.
2016 da girdiğim sınavdan da çok düşük bir puan aldım. 65,5 Lik birşey. Yani geçen atamada üçünden de atanamadığım için bu sene de ümidim yok yine de tercih yapacağım bakalım.
Zaten işin içinde torpil döndüğünden en az 60 puanla bile atanan var ya o da ayrı. Herkes 6000 atamanın yapılacağını düşünüyor ama ben bu konuda umutsuzum bizler sınavlarda ter dökerken kurayla atananları bir düşünün bence asıl torpil orada oluyor zaten. Kurayla atanan atanır bizlere de kadro kalmaz. O 6000 kadro olayı yalan olur. En az 80 puan almazsanız atanamazsınız :(((

Ekpss_mağduru

kardeşim öncelikle geçmiş olsun, sonrasında ise çok yanlış düşünüyorsun işin içinde torpil atanma kısmında olmaz kardeşim örneğin xx kurumu alım yapacak şartlara uyuyorum ben 91 puan aldım benim tercih etttiğim bu kuruma uyan başka bir arkadaş 60la atanamaz atanırsa zaten ben dava açarsam her türlü kazanırım o yüzden yanlış düşünüyorsun Torpil kısmına gelince bence torpil şurada dönebilir;
1. Rapor alınırken tanıdık veya parayla alınan raporlar olabilir
2. Kurumlar bazen sınav dışında kendi engelli alımını yapıyor oraya başvuranlar arasında tanıdıkları olanlar alınabiliyor olabilir
ama ekps sınavında böyle birşey olamaz
Son olarak sana tavsiyem yanlış anlamada birazda hatayı kendimizde görmeliyiz 73,5 puandan düşüş yaşamışsın önümüzdeki sınava gireceksen kendini çok aşırı kasmadan şimdiden ufak ufak başlamaya bak tekrar üzülmeni istemem Allah'ım tüm engelli kardeşlerime devlet kurumunda iş nasip etsin.

Herkes için hayırlı olmasını temenni ederim. Sınav puanım 92 2014 ekps sınavında memur olarak atanmıştım. Bu tercihlerde sadece teknikerlik için başvuru yapacağım o yüzden memurluk için kendine sıralama oluşturacak arkadaşlar (puanı daha geride olan arkadaşlar için) 1 sıra daha ileriden saysınlar kimse karamsarlığa kapılmasın, benim gibi çok arkadaş vardır o yüzden sıralamalarınız olumlu olarak değişebilir. İyi bir tercih dönemi geçirmeniz dileğiyle Hakkımızda HAYIRLISI...

ön lisans mezunu arkadaşlar 75 e kadar ilk olmazsa 2:atamada atanır gecen dönemki tercihlere göre tabi burda kadro sayısı fazla olursa 1 2 puan fark eder kimse birde bu sene memeur olup tekrar giren sayısı da çok o yüzden 1-2 puanda o fark eder
80 küsür puan alıpta ben atanımıyım die kiömse sormasın adam 90 puan almış atanırmıyım dior geyik olsun die bunlar böyle konuşunca arkadaşların morali bozuluyor

Grncnckr said kardesim bende onlisans adalet myo mezunuyum. 77 puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Atanırsın kardeş 984 sıradasın 1500 kişi olursa alım ilk atama olur tabi tercihi de iyi yapman lazım yüzde 80 ilk atama yüzde 200 ikinci atamada Atanırsın için rahat olsun

Grncnckr said kardesim cok tskkur ederim yuregime su serptin insaallah hepimiz ataniriz cvp icin coook sagol

grcnckr önlisans 1750 sıralamada olan birinin atanma gibi bir şansı ne kadar sizce

İlk atamada olmayabilir ben 3 tane önlisans 2 tane lisans ve 6 ortaöğretim mezunu arkadaşın tercihlerini yaparak atamalarının olmasına vesile oldum aylarca hesap kitap yaptım doğru tercih sayesinde kendimde dahil atandım senin için söyleyeceğim kadro sayısını görerek cevap verebilirim ama ön görüm ilk atama yüzde 60 70 olur 2.atama yüzde 80-90 olur

Ben gecen dönem orta öğretim den 89 aldım ilk atamada atandım şimdi önlisans tan 82 aldım nasip bakalım

grcnckr tercih konusunu nasıl yapılır bilmiyorum ama pu puana anatanayacagimi düşünüyordum inşallah dediginiz gibi olur 😔

Daha iki ay var o dönem gelsin inşallah yardım cı olurum

1.atama 1200 siralara kadar inecektir..2.atama sayisi az olabilir ama 1800 gorecektir .. 3 atama olmayabilir veya olabilir

Ön Lisansa Kaç Kişilik Kadro Açarlar Arkadaşlar Tahminen ?

grcnckr Birde Benim İçin Yorum Yapabilir Misin Kardeşim Puanım 77 Sıralamam 1105 Bilgisayar Programcılığı Mezunuyum Atanma Şansım Nedir Acaba ?

Atanma ihtimali çok yuksek bence

1500 yakın açılır kadro

75 üstü arkadaşlar ilk 2 atamada atanır hani bunu tek tek sormaya gerek yok arkadaşlar

"İstihdam" ne demek oluyor???
Yeni rapor alınmalı deniyor...
Bilen bi açıklık getirebilir mi???

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstihdam çalışma demek bir yere yerleşmek demek hani diyoelayla yapılan ekpss ile şu kadar engelli kadrolara istihdamı gerçekleşti

İstihdam çalışma demek bir yere yerleşmek demek hani diyoelayla yapılan ekpss ile şu kadar engelli kadrolara istihdamı gerçekleşti

60 çok zor be gecensene atamalar 65 e kadr düştü oyüDenn biraZ zor ama kadro sayısı değiştirir atanma ihtimali yüzde 20 ilk 2 atama zor yanlız moral bozulmasın gerçekler 3atama olursa ozaman belki olabilir

Üst Alt