Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar nasıl sonuçlar
yasmin2013fringe
2015 atamalarını indirdim..çıktısını aldım..3001 den sadece 3 kadro açmışlar geçen sene..oda ebesinin hörekesinde zabıt katipliği
Arkadasım sanırım İstanbul'da oturuyorsun. Ben de bilgisayar programcısıyım. Puanım 83,2... Sıralamam 388. Aynı soruları merak edip, 3001 den sadece açılan 3 kadroyu gördüm bende. Kendi branşımızda kadro açılır m, emin değilim.! Bi anne olarak evime yakın bi yerde atanmak istiyorum. Anadolu yakasında. Oğlumu kreşe vermek için, 2. atamaları beklemem sizce hata olur mu?Sizce bu sene sorular nasıldı? İstanbuldan ne kadar alım olur acaba? Düşünceleriniz nedir?
fringle sana da başarılar..
Derya hanım benimde puanim sizle aynı ve 1688 . Siradayim toplam kac netiniz var acaba? Derya.0310önlisans 74,46832
9968 giren kişi
1688 siralamam. Sizce atanma şansı var mı ilk atamada?
91 puan sıralama 63.yüm tıbbı sekreterim ) mutluyum
ykp.ox
TERCİHLERİ neye göre seçicez meslek olarak mı sececegiz örnegın muhasebe fınansman okudum ortaöğretim bunu mu secmeliyim tercihlerde teşekkürler şimdiden
bende şizofreni hastasıyım %45 engelliyim 77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.Çok büyük bir merakla
atamaları bekleceğim muhtemelen,benim doktorum izmirde ve 10 yıldır o tedavi ediyor beni.izmirden çok uzak biryere gidemem.nolacak benim bu halim