Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Önlisans puanlarımızı paylaşalım

Adalet myo

Mrb adalet myo mezunuyum. Onlisans siralamam 984 77 puan aldim ilk atamada atanirmiyim

Arkadaşlar 2014 ekpssde önlisansa toplam kaç kadro açıldı bilen varmı

Soruma cvp alamadim adalet myo mezunuyum. Onlisans siralamam 984 77 puan aldim ilk atamada atanirmiyim

Bankacılık ve Sigortacılık 65 almışım.2018 e kaldık artık

Memur hizmetli ayrımı yapmayacasanız ve il kısıtlamanız olmazsa bence büyük ihtimalle atanırsınız@salmanctr

Arkadaşlar nasıl sonuçlar

ben bir konuyu merak ediyorum. Ekpss ye ilk defa girdim.
Önlisans mezunuyum: Bilg programcılığı.

86,514 puan aldım. Önlisans ta sıralamam 187.ci oldum.

Şimdi ben tercih yaparken v.s sadece bilg programcılığı kadrolarını mı seçebiliyorum? Ya bilg prog kadrosu açılmazsa,ben açıkta mı kalacağım.

Kısacası; açılan tüm kadrolarda tercih yapabiliyor muyum? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar genel bir bilgilendirme yaparlarsa,bizlerde öğrenmiş oluruz.

Tşk.

BİLGİSİ OLAN YUKARIDAKİ KONUYA YORUM YAPAR MI? TŞK

Insaallah kvsrr said kardesim hepimiz ataniriz rabbim yardimcimiz olsun insaallah

Kvsrr said kardesim hizmetli degilde memur yazsam gelir mi il ayri mi olmadan

fringe

3001 numaralı kadroları tercih edeceksin bu kadrolardan bayağı fazla açıklanır geçen yıllar gibi olursa yüzde 99 ihtimalle ilk atamada atanırsın.

oguz442361

2015 atamalarını indirdim..çıktısını aldım..3001 den sadece 3 kadro açmışlar geçen sene..oda ebesinin hörekesinde zabıt katipliği...:(

fringe
2015 atamalarını indirdim..çıktısını aldım..3001 den sadece 3 kadro açmışlar geçen sene..oda ebesinin hörekesinde zabıt katipliği

Arkadasım sanırım İstanbul'da oturuyorsun. Ben de bilgisayar programcısıyım. Puanım 83,2... Sıralamam 388. Aynı soruları merak edip, 3001 den sadece açılan 3 kadroyu gördüm bende. 😊 Kendi branşımızda kadro açılır m, emin değilim.! Bi anne olarak evime yakın bi yerde atanmak istiyorum. Anadolu yakasında. Oğlumu kreşe vermek için, 2. atamaları beklemem sizce hata olur mu?Sizce bu sene sorular nasıldı? İstanbuldan ne kadar alım olur acaba? Düşünceleriniz nedir?

fringle sana da başarılar..

fringe
2015 atamalarını indirdim..çıktısını aldım..3001 den sadece 3 kadro açmışlar geçen sene..oda ebesinin hörekesinde zabıt katipliği

Arkadasım sanırım İstanbul'da oturuyorsun. Ben de bilgisayar programcısıyım. Puanım 83,2... Sıralamam 388. Aynı soruları merak edip, 3001 den sadece açılan 3 kadroyu gördüm bende. Kendi branşımızda kadro açılır m, emin değilim.! Bi anne olarak evime yakın bi yerde atanmak istiyorum. Anadolu yakasında. Oğlumu kreşe vermek için, 2. atamaları beklemem sizce hata olur mu?Sizce bu sene sorular nasıldı? İstanbuldan ne kadar alım olur acaba? Düşünceleriniz nedir?

fringle sana da başarılar..
yasmin2013

yasmin merhaba,
bende ist anadolu yakası..aslında istediğim programcı olarak bir yere atanmaktı..prog konusunda iyiyim..körermek istemiyorum..bu nedenle çok istiyorum programcı olarak atanmayı..ama bu pek mümkün görünmüyor..sanırım 3001 kadrolarından atanacağız.

84,17495

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atanabilirmiyim ?

Şizofreni hastasıyım genelden gırdım sınava puanım 85 küsürlü sıralamam 218 atanma şansım varmı acaba ? bılgısı olanlar cevap yazarsa sevınırım

ben yerelyonetımler mezunuyum genelden gırdım ılkkez gırdım sınava puanım 85 küsürlü sıralamam 218 acaba atanırmıyım

birkan01 önlisans mezunuyum 74 aldım sıralama 1750 atanma ihtimalim nedir bilginiz var mı?

Mrb arkadaslar iyi bir sekilde organize olup bimere yazalim ilk alimda iyi bir kadro almamiz lazim

zerda34 niteliğiniz yoksa eğer 2. atamada bir şansınız var en kötü 3. atamada kesin atanırsınız.

bende şizofreni hastasıyım %45 engelliyim 77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.Çok büyük bir merakla
atamaları bekleceğim muhtemelen,benim doktorum izmirde ve 10 yıldır o tedavi ediyor beni.izmirden çok uzak biryere gidemem.nolacak benim bu halim :(

Zerda34 said mrb bende adalet myo mezunuyum. Adalet atama puanlari nasil olur

Selamünaleyküm. Arkadaşlar ben ortaöğretim olarak girdim puanım 72.85281
Öğrenim durumdaki başarı sırası 10758
Öğrenim durumdaki aday sayısı 52728
ikinci tercihte atanırmıyım acaba veya inşallah üçüncü tercih verilirse üçüncüde atanırmıyım...

ykp.ox
TERCİHLERİ neye göre seçicez meslek olarak mı sececegiz örnegın muhasebe fınansman okudum ortaöğretim bunu mu secmeliyim tercihlerde teşekkürler şimdiden

Salmanctr Benim de bir fikrim yok ama tek bildiğim alımı yoktur düz memurluk kalıyor tercih olarak oda iyi bir puan istiyor Puanınız iyi ise hiç üzülmeyin

bende şizofreni hastasıyım %45 engelliyim 77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.Çok büyük bir merakla
atamaları bekleceğim muhtemelen,benim doktorum izmirde ve 10 yıldır o tedavi ediyor beni.izmirden çok uzak biryere gidemem.nolacak benim bu halim :(

MEB tercih edip hemen tayin isteyeceksiniz.

Üst Alt