Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. atamalarda tahminen 1200 civarı kadro açılır önünüzden 1000 kişi gider. Atanıpta tekrar sınava girenler de bi 250-300 kişi vardır önünde olanlardan eder 1300 civarı 2. atamada da büyük ihtimal atanırsın. Tabiki de tercihlerine bağlı ille de Bursa diyorsan belki zorlar ama her ile giderim diyosan atanma şansın yüksek.
O zaman atanırsınız Derya.0310 gokhanşaffak 2014 sınavında 3 atama oldu ve 3. atamada sıralaması 4500 olanlara kadar düştü fakat seçim olduğundan dolayı 3 atama olmuş olabilir. 2016 sınavıyla da 3. atanabilirsiniz ama kadro sayıları tam olarak açıklanmadan bir şey diyemeyiz. Seninde önünde tahminen 750 civarında kişi vardır kazanmış olupta sınava tekrar giren ve hizmetli yazamayacak olan tüm illeri yazarsanız şansınız artacaktır.
merhabalar benım sınavım ıyı gectı fakat kötu bı sonuc aldım ama sonucu geçtim ilk defa girdim bu sınava atanabılmek ıcın veya atamaya gırmek ıcın herhangı bır yere bıseye kayıt olup basvuruyormuyuz ?
yoksa ösym otomatık bızı kayıt mı edıyor ilk oldugu için bilmiyorum cevremde yok o yuzden bılmıyorum nasıl olacak yardmcı olurmusnuz?
Sınava İlk Defa Girdim. Temmuzda 6000 Kadro Açılacak. Önlisans Lojistik Mezunuyum. Sizce LOjistik Kadrosu Acılırmı ? Atanma Sansım Nedir?
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 8 6
Genel Kültür Testi 17 9
EKPSSP2 Puanı 70,53310
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2902
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968
ykp.ox Senin şansın oldukça zor arkadaşım mesleğinin kadroları fazla açılırsa belki ama oda çok zor :/ oguzhan55 kadrolar açıklandığında tercih yapıyorsun o tercihlerin arasından puana göre yerleştiriliyorsun puanın yetmezse açıkta kalıyorsun
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 23 6
Genel Kültür Testi 14 11
EKPSSP2 Puanı 80,56077
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 606
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968
Puanım 81.90. Sıralama 490. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Arkadaşlar Temmuz atamaları ile atanacak kişiler ne zaman çağırılırlar? Yani çok bekletirler mi?
Genel Yetenek Testi: 23 doğru 2 yanlış
Genel Kültür Testi: 22 doğru 6 yanlış
EKPSSP2 Puanı: 86,51432
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası: 187
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı: 9968