Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Önlisans puanlarımızı paylaşalım

1. atama biraz zor gibi ama açılan kadroya bağlı olarakta değişir. ama 2. atamalarda %90 atanırsınız :)

Arkadaşlarım merhaba.

77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.ilk atamada atabilir miyim sizce?

TEŞEKKÜRLER....

herkese hayırlı olsun gelmiş gemiş olsun

77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.

1. atamalarda tahminen 1200 civarı kadro açılır önünüzden 1000 kişi gider. Atanıpta tekrar sınava girenler de bi 250-300 kişi vardır önünde olanlardan eder 1300 civarı 2. atamada da büyük ihtimal atanırsın. Tabiki de tercihlerine bağlı ille de Bursa diyorsan belki zorlar ama her ile giderim diyosan atanma şansın yüksek.

Sizlerden yardım ve bilgi rica etmekteyim.

77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.ilk atamada atanabilir miyim sizce?

Teşekkür ederim saygılar...

teşekkür ederim...doğuya gitmek istemiyorum doktorum İzmir'de,10 yıldır aynı doktora gitmekteyim,izmir çevresi biyerler olmalı bakalım...

garanti atanırsın tabii akp hükemeti başkalarına torpil yapmassa....

önlisans 78 puanla 943. sıradayım. acaba ilk atamada şansımız olur mu çok merak ediyorum.

Birkan bey merhaba.bende lise duzeyinde girdim.78.62 puanla 52bin kisiden 3895. Siraya girmisim.hizmetli istiyorum.heryeride yazicam.bana yorumunuz ne olur acaba.turkce beni mahvetti.lutfen yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar.yazanlara simdiden tsk.

O zaman atanırsınız Derya.0310
gokhanşaffak 2014 sınavında 3 atama oldu ve 3. atamada sıralaması 4500 olanlara kadar düştü fakat seçim olduğundan dolayı 3 atama olmuş olabilir. 2016 sınavıyla da 3. atanabilirsiniz ama kadro sayıları tam olarak açıklanmadan bir şey diyemeyiz. Seninde önünde tahminen 750 civarında kişi vardır kazanmış olupta sınava tekrar giren ve hizmetli yazamayacak olan tüm illeri yazarsanız şansınız artacaktır.

Tebrikler arkadaş. Hayırlı olur inşallah

merhabalar benım sınavım ıyı gectı fakat kötu bı sonuc aldım ama sonucu geçtim ilk defa girdim bu sınava atanabılmek ıcın veya atamaya gırmek ıcın herhangı bır yere bıseye kayıt olup basvuruyormuyuz ?
yoksa ösym otomatık bızı kayıt mı edıyor ilk oldugu için bilmiyorum cevremde yok o yuzden bılmıyorum nasıl olacak yardmcı olurmusnuz?

Sınava İlk Defa Girdim. Temmuzda 6000 Kadro Açılacak. Önlisans Lojistik Mezunuyum. Sizce LOjistik Kadrosu Acılırmı ? Atanma Sansım Nedir?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 8 6
Genel Kültür Testi 17 9
EKPSSP2 Puanı 70,53310
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2902
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

Onlisans da 61 puan aldim atanma sansim var mi hocam lutfen cevaplar misiniz

ykp.ox Senin şansın oldukça zor arkadaşım mesleğinin kadroları fazla açılırsa belki ama oda çok zor :/
oguzhan55 kadrolar açıklandığında tercih yapıyorsun o tercihlerin arasından puana göre yerleştiriliyorsun puanın yetmezse açıkta kalıyorsun

birkan01 Merhaba önlisans muhasebe bölümünden sınava girdim
BAŞAR SIRAM : 314
Sizce muhasebe kadrosu açılır mj açılmazsa 3001 de yerlesebilirmiyim

Kardeşim zaten en az 1000 kişi alım olur.. Düzgün tercih yaparsan rahat atanırsın.. Allah işimizi rast getirsin..

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 23 6
Genel Kültür Testi 14 11
EKPSSP2 Puanı 80,56077
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 606
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Puanım 81.90. Sıralama 490. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Arkadaşlar Temmuz atamaları ile atanacak kişiler ne zaman çağırılırlar? Yani çok bekletirler mi?

Genel Yetenek Testi: 23 doğru 2 yanlış
Genel Kültür Testi: 22 doğru 6 yanlış
EKPSSP2 Puanı: 86,51432
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası: 187
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı: 9968

ilk atamada atanma şansım varmı?

Üst Alt