Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

MUHENDIS2

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
ÖSYM, 31 Ağustos 2014'de yapılacağı duyurulan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın 27 Nisan 2104'de yapılacağını bildirdi

tamam yardımcı olmak güzel de arkadaşlar, bu konuda resmi bir açıklama yok ki, sınava hazırlanan arkadaşlara gereksiz bir stres yapar bu durum. Şu an söylentiyse resmi açıklama yapılana kadar beklenmeli bence.Ösymnin sitesinde böyle bir açıklama yok

emss yeni tarihhh

27 nisan 2014 yani bizden oy ıstıo bu akpppppp

EKPSS Sınav Tarihimiz Değişti ! Yeni tarih 27 Nisan 2014..

31 Agustosda yapılması planan tarih değişti . 27 Nisan 2014 Tarihinde yapılmasına karar verildi.

2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (EKPSS), tarihi değiştirildi.ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 31 Ağustos 2014'de yapılacağı duyurulan EKPSS'nin uygulanma tarihi, adaylara, 2014 yılı için birden fazla tercih dönemi oluşturabilmek ve adayların birden fazla sayıda yerleştirme işlemine alınarak kamu kurum ve kuruluşlarına daha fazla sayıda engelli personel ataması yapılabilmesini sağlamak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ÖSYM tarafından yeniden değerlendirildi.Değerlendirme sonrası ÖSYM Yönetim Kurulu, sınavın 27 Nisan 2014 tarihinde yapılmasına karar verdi. ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanan"2014 Sınav Takvimi" bu doğrultuda yeniden düzenlendi.

Kaynak Haber : EKPSS sınav tarihi değişti - Memurlar.Net

alllahımmm inş doğrudur ağustosu kim bekleyecekti :D:D:D

ösymdekilere allah kabul etsin demek düşer:D
biz genede hazırlanalım

2014 ekpss'nin başvuru tarihi belli oldu mu ?

2014 ekpss'nin başvuru tarihi belli oldu mu ?

Muhendis dostum sen kamuda muhendisim diye yazmissin emekli olup yenidenmi girecek devlete?

Muhendis3232 yani

erdinc1972;

yok hocam kamuya girmeye çalışan biriyim nerde yazmışım ben kamudayım diye?

halk eğitimin ekpss kursuna gidersek bizlere ve sana yardımcı olacaktır başvuru tarihi hakkında

Baska mûhendis rumuzuyla karıştïrmışım o zaman kusura bakma.insallah girersin kamuya.

başka bir forumda biri osym yi aradım yok oyle birsey demiş sanırım ya ordaki memurun dünyadan haberi yok yada gerçekten yok böyle bir sey

Bugun memurlar nette çıktı haber.oradan bir bakın derim ben..

Haberi yapanda anadolu ajansı ,devletin ajansi yani..sabirli olun yarin detaylar çikar ortaya..

arkadaşlar başvuru tarihi hangi ay olabilir ben ilk defa gireceim de bilen var mı ?

Arkadaşlar tarihin ileri çekilmesi bazıları için iyi oldu bazıları için kötü. Nisan ayına alınmasıyla yeni mezun olacakların önünü kesti. İkincisi bol zaman var diye dershanelere kayıt yapanları kara kara düşündürüyor. Öte yandan ocakta alım olur eski sınav puanlarıyla alım olur diye bekleyenleri üzdü.
Çok sıkı çalışmak lazım ekmek aslanın ağzında.Hakkınızda hayırlı olsun

e.kılıç11;
önce sen halk eğitimin bedava ekpss kursuna git oradakiler sana yardımcı olcaklar

buyucu;
aynen sana katılıyorum benim diyeceğimi sen dedin bana söz düşmez

Ösym sitesi güncellemiş kesin 27 Nisan da.. Hakkınızda hayırlı olsun..

hele şükür desenize ösym çalışanların yeni aklına geldi gelmeseydi ösymnin aklına buna yalan haber diyecektik

süper ya hiç bu kadar sevinmemiştim bu habere akp ilk defa işe yarar bişi yaptı :D 2014 de 30 bn engelli alınacakmış hemen arkadasından bu haber bu işte bir iş var seçim yalanları işte :D umarım gerçektir

seçim yalanları diyorsun seçimlerde verilen hangi vaad gerçekleşti :D :D hızlı giden atın bku seyrek düşermiş baya hızlı bunlar :D

muhendis3232;

oy verenler düşünsün sen ne düşünüyon.aman dikkat akpli engelliler.biz üyeleri var başbakana iletirler konuşmalarımızı daha doğrusu yazdıklarımızı memur yapmazlar ses çıkarmayalım

Sınav ağustos da diye kpss kursuna yazıldık, plan, programramlarımız hep ona göre yapıldı... kpss de temmuz olacak da diye hocalar konuları ona göre işliyor ne olacak şimdi ? bu durumda olan çok kişi var her zaman ki gibi madur olduk. YAZIKLAR OLSUN !!

mağdur edenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler kendi menfaatleri için her şeyi yapıyorlar

bizi mağdur edenler fettullah gülen ve onun partisi akp

Üst Alt