Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

Merhaba arkadaşlar
1 yıl süreli olan raporlular sınava girebiliyorlar mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

çok teşekkür ederim. kısmi hafıza kaybı

Bu sınava girecek olanlar toplam 100 tl sınav için para ödeyecekler devlet engelliden resmen haraç kesiyor yazıklar olsun ...

keske memur olsam varsın 1 mılyar alsınlar ınsallah atanırsınızda 100 tl cok bırsey degıl :(

ahhh bu kör zihniyet çok yazıkk benim devletin ayakkabı kutusuna atacak param yokkk

selam arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum ve soruma başlıyorum şimdi ben EKPSS ye kura yöntemi ile başvuracam 12 mayıs ta başlıyormuş kura ile başvuru şimdi sorum şu kura çıkarsa kamuya girersem ilk görev yerim nerde olur ikamet ettiğim il mi yoksa normal memur gibi zorunlu doğu hizmeti varmı varsa kaç yıl sürüyor bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :)

ben gittim bilgi almaya hiç bi para dan bahs etmediler bana bide ben kurayla katılacam ondan mı acaba?

Süreli raporla sınava giremezsiniz, girsenizde atamanız olmaz.

Yani ayağı kırılan herkes aslıında yüzde 40 raporludur ama sürekli olmadığı için engellilerin hiç bir hakkından yararlanamaz.

Peki atama yapılırken bir sene daha uzatsam

Ozd;

Bi işe yaramaz sürekli olmadıktan sonra,sınava başvuruda bulunurken başvurunuzu kabul etmezler hadi geçtin orayı diyelim, ösymnin kendi kurulu var orda takılırsın, hadi orayıda geçtin diyelim. Gideceğin kurumda takılırsın :D Ha orayıda geçersen tamamdır belki ama olmaz yani.

Arkadaşlar, sınav nisan 27'de.

Açıklanması 1 ay sürse, ki öss'yi bile 2-3 hafta arası açıkladılar, bence daha kısa sürer.

Atamalar için tercihler ne zaman olur, ve atanıp atanmadığımız ne zaman belli olur?

Bu heyecan ne kadar sürecek yani? :)

Peki rapor yenilenecegi zaman sürekli rapor alsam :(

Arkadaslar biliyorum basvurular bitti ama bisey sormak istiyorum. Acikögretim fakültesi halkla iliskiler ve tanitim bölümü önlisans mezunu olanlar kodlarinin ilkine 1010, ikincisine 101002, sonuncusunada bölüm kodu olan 8531 mi yazdi acaba, yanit verebilir misiniz?

Süreli rapor olan arkadaşım eğer başvurduysan ekpss girebilirsin lütfen yanlış yönlendirme de bulunmayalım.

Raporun süresi sınav zamanını kapsıyorsa girersin. Ataman olursa rapor yenileme zamanı gelince tekrar uzatmak için başvurursun artık şansına kalmış.

2012 de benim raporum süreliydi ve sınava girdim hoş bir yere atanamadım ama süreliler girebiliyor sınava bu kesin sadece süresi sınav tarihini geniş bir şekilde kapsamak şartı ile..

Üst Alt