Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

Dgs ayri, o üniversite devam niteliginde, kpss degil. Ama ekpss ve kpss artik esitlendi hemde her yönden. Demem o ki kpss icin kisitlama gelebilir. Bir ihtimal yani.

anlıyorum.. dediğin mantıklı ama kararsız kaldım fazlasylaa.. :( yerimde olsan napardın ??

Ekpss'ye mutlaka girerdim. Basvuru aninda ise ösym bürosundan bilgi alirdim kpss basvurusu icin, ona göre yolumu cizerdim.

merhaba arkadaşlar ilahiyat fakültesi muezunuyum ama formasyonum yok.acaba ekpssye girip öğretmenlik başvurusu yapabilir miyim.

Hayir yapamazsiniz, pedagojik formasyonunuz olmali ögretmenlik icin.

suyum

cok teşekkür ederim..

dediğin gibi kadrolar hemen hemn aynı oluyorsa.. söyledğin gibi bir sınırlama gelse de yani ekpss ve kpss ayrımı hakkında , sanırım sorun olmaz pek ??

nrc; ben grafik tasarım bölümünden lisans mezunuyum, yüzde 45. işitme kayıplıyım.
evet buyuk cogunlugun lisans bölumlerin girebildigi kadrodan da tercih edebilirsin kendi alanında kadro acılırsa ona da.
kpss sınavına giren ekpssye gore cok cok fazla. o yuzden ekpssye eğilmek daha mantıklı olur.

suyum;
henuz acılmadı acılanana kadar yapabilir. hem kpss de olan kadro ekpss de yok. a kadroların cogunlugu yok. kapayacaklarına once a kadroların hepsi ekpss de acılması gerek.

aslii; mantıken devam edebilirsin ama siz yinede ogrenci islerine sorup ogrenebilirsiniz.

Bana sorarsasınız yine tarihte sıkıntı var AÖF sınavları takvimiyle çalıştığı için.

mrb abım ben bugun hastaneden %25 genel cerrahtan % 52 de ısıtme kaybından rapor aldım sanıyorum ortalama %74 cıvarı olacak ben bu raporla emeklı olmak ıstıyorum yasım 31 sıgorta baslangıcım 2006 ama fazla sıgortam yok 4 ay fılan daha sonrasında bı ısyerı actım vebagkura gectım bagkur gunum ıse 1200 gun pırım olarak 1800gunu ghemen hemen dolduruyorum ama abım 10 yıl sartmıs sanırım boyle bırsey varmı yada varsa nasıl yapabılırım sızce emeklı olabılırmıyım bu oranla olabılırsem ılk once nereye basvurmalıyım lutfen yardımcı olursanız sevınırım

Kimler başvurabiliyor bu sınava...Ben tıcaret meslek lisesi mezunuyum.Bende girebilirmiyim acaba

belçim;
yuzde 40 raporun varsa girebilirsiniz.

ilk okullurarın işleri nasıl olacak yanı kuray lamı yoksa bu ilk okullular için geçerli değilmi

muzir ;

kendi alanımdan kadro açılsa keşke ama bu zamana kadar olmamış geliba sermaye piyasası..
mecbur 4001 eli mahkkum :)

dediğin gibi valla yani.. eğer raporumu hallderseeemm ekpss ye yönlenmek daha ideal bi yol :)

bu kuraya nasıl başvuruluyo acaba, yokmudur bilen ?

ben lise mezunuyum ve sınava girmek istiyorum. ne dersi çalışıyorsunuz bilgi verirmisiniz.birde başvuru tarihleri nedir.

Ben raporu 2003 de aldim. (Sürekli) Ankaradan 2005 de %46 ile döndü. Sinava girerken aksilik yaparlarmi rapor eski diye?

Teşekkürler bende öğrenci işlerine sorup bilgi almayı düşünüyorum.

Şunu sormak istiyorum en son yapılan sınav 2012 yılundamıydı acaba 2913 de yapıldı mı?

2012 yilinda 29 Nisan pazar günü yapilmisti sinav. 2013 de sinav yoktu, tercih islemleri vardi.

EKPSS için soru kitapları varmı piyasada?

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum.Benim iki tane diplomam var..Birisi önlisans birisi lisans hangisinden başvurmalıyım?Başvuruda Soruların zorluğu bakımından hangisi daha avantajlıdır?

Hangisi daha avantajli diye birsey yok maalesef, iki diplomanizin olmasi demek ikisinden biriyle basvuru yapabilirim demek degil, en son hangi okulu bitirdiyseniz o diplomayla basvurunuz olmali. Önlisans diplomasiyla basvurursaniz ve elinizde de lisans diplomaniz mevcut olursa, atamaniz oldugunda bu ispat edilirse sorun olabilir. Yani önlisans yerlesirseniz ve kuruma dereceniz düssün, maasiniz yükselsin diye lisans diplomanizi vermeye kalkarsaniz kurum kabul etmiyor diplomayi. Sinavdan en az 2 ay sonra falan mezun olmussaniz kurum diplomanizi aliyor.Lisans mezunu olarak basvuru yapmak zorundasiniz diyeyim ben size, sözün özü.

Teşekkürler...önerebileceginiz kitap varmi.

Teşekkürler o zaman ortopedik engeller için sorulan soruları görebileceğim bir yer varmı acaba?

Ortopetik engellilerde genel-görme-isitme-ortopetik kategorisinden o punto olan sorulari cözeceksiniz. Ösym sitesindeki sinav arsivine tiklayin, oradan 2012 ÖMSS secin, sinav soru ve cevaplari bölümü var, oradan ulasirsiniz sorulara.Ortopetiklere falan ayni sorular geliyor.

Herkese selamlar. İlkokul 5. Sınıf mezunları EKPSS'ye kayıt yaptırabilir mi?

Üst Alt