Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

Orada yazıyor ama insan yinede sormak istiyor belki istisna olmuşdur diye. Açık öğretimde alınan bilgisayar dersi kabul olmuyor mu ?

Syg.

Orada yazıyor ama insan yinede sormak istiyor belki istisna olmuşdur diye. Açık öğretimde alınan bilgisayar dersi kabul olmuyor mu ?

Aşağıdaki maddede örgün eğitim vurgusu yapılmış, maddeden anlaşılan olmaz. ama yinede kesin yargıda bulunmak istemem.

5) Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, sekreterlik, sıhhi tesisatçılık veya aşçılık dersini

alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına
Sahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Sekreterlik Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Sıhhi
Tesisatçılık Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Aşçılık Sertifikası Sahibi Olmak” niteliğine
sahip olarak değerlendirilecektir

arkadaslar bir kolumu kullanamıyorum ama yıllardır bilgisayar kullanıyorum bilgisayar işletmeni kadrosunu tercih edebilirmiyim?

Arkadaşım bana hitaben neden yazdın anlamadım.
Forumda yanlış bilgi mi veriyorum, onu mu diyorsunuz?
Sizin ösym'den alıntıladığınız o yazı ilk tercih kılavuzunda yoktu, mağdur olacak olan çok kişi vardı ve 1 hafta sonra o yazılar eklendi.
1 buçuk senedir işin içinde olan birine neyi anlatıyorsunuz onu anlayamıyorum. Bilmediğim, yanlış bildiğim hiçbirşey yok.
Aöf hariç, örgün okunan her okuldan bilgisayar gördüğünüze dair belgeyi alabilirsiniz, geçerlidir diyorum.
rind, atandınız mı acaba?
Biraz, çok bilmişlik hissettim yazılarınızda.
O dersi görmemiş veya çooook seneler önce görmüşse (10 yıl ve daha eskiden bahsediyorum) bilgisayar sertifikası isteniyor.

Başvuru anında sormazlar sertifikan var mı diye. Ne mezunusunuz? Lisede bilgisayar dersi gördüyseniz bunu belgelendirsenizde oluyor ama tabii ki sertifikada alabilirsiniz. Bilgileriniz güncel olur.
yanlış bilgi veriyorsun demedim. siz sormazlar demişsiniz, bende bir yanlış anlaşılmaya meydan vermeyelim dedim. hata mı ettim? hem sizi incitecek yada kıracak birşey mi yazdım neden bu kadar öfkelendiniz?

Arkadaşım başvuru anında diyorum, ösym ve aile sosyal politikalar'a gidip başvuru yaparken sertifikan var mı diye soran yok. Kurum soruyor sadece, atandığın yer yani. Anlatabildim mi? Sertifika alabilirsiniz demek kötü birşey değil, bilgilerini unutmuş olabiliyor insan haliyle, kursa giderse güncel olur bilgileri.
Bilgisayar kullanmak, nette sörf yapıp, dizi-film izlemekle olmuyor maalesef.
Atandığın kurum senden öyle şeyler istiyor ki bilgisayardan, kalakalıyor insan.
Benim nickimi yazıp hedef gösteriyorsunuz ama.

hedef falan göstermedim. öyle anlaşıldıysa özür dilerim. sadece yanlış anlaşılmasın diye uyarmak istedim. Sizin bugün canınız sıkkın sanırım. neticede herkes tecrübesini yada bilgisini paylaşarak bir diğerine yardımcı olmaya çalışıyor burada. yanlış anlaşılmalar olabilir. düzeltilir sorun da değil. ama birbirimizi incitmeyelim.

Bio yaa, rind arkadaş diyebilirdi yanlış bilgi vermeyin deseydi keşke. Benim nickimi yazıp neden hedef gösteriyor ki, arkadaş. Üzüldüm bak, gerçekten :(

hedef göstermedim diyorum. özür de diledim. sadece siz sertifikan var mı diye sormazlar dediniz yanlış anlaşılmasın diye söyledim.

Tamam, kavgacı değilim ben, kusuruma bakmayın size çıkıştıysam. Benim tecribelerim var bu sınavla ilgili, asla engelli arkadaşlarıma yanlış bilgi vermem.

arkadaşlar %44 sürekli raporum var ve ortaokul mezunuyum ÖMSS' ye sınavlamı yoksa kurraylamı giriliyor,daha önce hiç başvurmadım. 2014 nisanda sınav varmış,bu konu hakkında beni aynıtlatırsanız çok memnun olurum. sınav için başvurular ne zaman onuda yazarsanız sevinirim karkadaşlar.

Raporunda en yüksek oran hangi rahatsızlıkdan verildiyse o bölüme ait kategorinden girersin...

B.Y.F;
Evet, en az lise mezunları sınavla girebilir. Siz kuraya katılabilirsiniz. Henüz açıklanmadı ÖSYM'nin sitesinde duyrulduğunda forumda da kura ile ilgili tarihler açıklamalar paylaşılır... takipte kalın lütfen... Sınavın adı EKPSS olarak değiştirildi bu arada...

selamlar lise mezunları için başvurular ne zaman başlar ..bilgisi olan varmı

EKPSS YE HAZIRLIK
Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak Tüm Engel Gruplarına Yönelik 2014 Ocak Ayında Başlatacağımız Engelli Kamu Personeline hazırlık kursu kayıtlarımız Başlamıştır Kursumuz 18 Yaşından Büyük Tüm Engel Grupkarına Acıktır. Başvuru icin gerekli belgeler. (RAPOR KİMLİK DİPLOMA FOTOKOBİSİ)
Bilgi icin Türkiye Beyazay Derneği izmir şubesi Tel : 0232 483 10 44 + 0506 514 96 93

Beyazay dernegıyle bugun telefonla gorustum .perşembe gunu gıdecem yeterli cogunluk saglanırsa daha erken baslatacaklar kursu.

slm arkadaşlar % 43 oranında hastane rapor verdi fakat evrak daha elime ulaşmadı ömss ye girmek istiyorum sınav başvurusuna ait hiç birşey göremedim başvuru tarihini bilen varmı tşk ederim

umarım çalışanların emekleri karşılığını bulur.. sınava gireceklere başarılar şimdiden ..:)

Herkese iyi günler dilerim. Ben AÖF Ön lisans öğrencisiyim. Bu sene mezun olamasam EKPSS ye ön lisanslı olarak girebilir miyim?

Not : Ömss de 2 yıl içinde mezun olabilirsem bu haktan yararlanabiliyodum.

Teşekkürler...

2014 de eger mezun olamazsaniz zaten tercih hakkiniz olmuyor, bir daha ki yercihlerde de yani 2015 de mezun olamazsaniz tercih yapamayabilirsiniz, iyi düsünün bu yüzden.

suyum;

emin misin.

Bilgisi olan lütfen cevap versin.

Eminim.tabii, mezun olabilecek.durumdaysaniz gecici mezuniyet belgesi alip önlisans olarak basvurabilirsimiz sinava ama sinavdan sinra mezun olamamissaniz tercih hakkiniz yanar. Íkínci tercih zamani da mezun olamazsaniz yine tercih yapamazsiniz ve sinava önlisans olarak bosuna girmis olursunuz. Bu durumu iyice düsünün derim. Ís önlisans olarak sinava girmekte degil, mezun olmaniz kesin mi o önemli. Ve bu arada gecen sene önlisans mezunu olarak girememistim sinava aöf gecici mezuniyet belgesi vermedi, mezun olabilmem kesin degil diye, bende ömssxye lise mezunu olarak girmistim. Bilmeden yazan, cahil biri degilim. Ístediginize sorabilirsiniz.

ekps sınavı sartları

İyi geceler arkadaşlar sorum var sizlere, % 47 raporum var ama bir yıl süreli ekps girebilir miyim sizlerce

Eminim.tabii, mezun olabilecek.durumdaysaniz gecici mezuniyet belgesi alip önlisans olarak basvurabilirsimiz sinava ama sinavdan sinra mezun olamamissaniz tercih hakkiniz yanar. Íkínci tercih zamani da mezun olamazsaniz yine tercih yapamazsiniz ve sinava önlisans olarak bosuna girmis olursunuz. Bu durumu iyice düsünün derim. Ís önlisans olarak sinava girmekte degil, mezun olmaniz kesin mi o önemli. Ve bu arada gecen sene önlisans mezunu olarak girememistim sinava aöf gecici mezuniyet belgesi vermedi, mezun olabilmem kesin degil diye, bende ömssxye lise mezunu olarak girmistim. Bilmeden yazan, cahil biri degilim. Ístediginize sorabilirsiniz.

Çok sağol. O zaman lise mezunu olarak girecem. Belki 2015 e kadar mezun olamayabilirim. garantiye almak lazım.

Üst Alt