Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

muhendis3232;

allah allah mühendis haklı nasıl oluyor o öyle

mühendis3232 ;
arkadaşım her sınavda olduğu gibi bir faktör daha belirleyicidir bu sınavlarda..yukarda bahsetmedim ben ama sen bahsetmişsin..standart sapma denen olaydır..misal sen öle bi soruyu yapmışsındır ki o soruyu yapan az sa sen o sorudan daha fazla puan alırsın.benim büyük ihtimal milletin azının yaptığı soruları yaptım sanırım..birinci faktör,yanlış sayım azdı,çünkü boş bıraktım.netlerimi götürmedi..ikinci faktörde bu standart sapma denen olay dostum kısaca..ama dediğim gibi senin örneğe bakarsak yanlış yapmanın pek bi önemi olmadığı anlamı çıkıyor ama her hesap öle olmuyor..bi kere sınav kültüründe soruları sallama olmamalı..yanlışlardan bahsetmemin amacı bu genel anlamda..ben önlisans düzeyinde girdim..tabiki bununda etkisi var..ben 7 bin kişi içinde yarıştım..liseli birisi 40 bin kişi içinde yarıştı..hatta benim arkadaş lise olarak girdi 50 netle 86 puan aldı..ben ise 33 netle 83 aldım..buda iyi bir örnek,eğitim durumlarının farkının farkedilmesi için..

SINAV DEMEK BİLDİKLERİNLE SINAVA GİRMEK DEĞİLDİR.KENDİNİZE STRATEJİ GELİŞTİRİP GİRİN ARKADAŞLAR..
YANLIŞLARDAN UZAK DURUN.yinelemiş oluyum..

30 net 30 atma 30/15 dogru 30/15 yanlış:30+15-4:41 net rahat 90p alırım (mesala yanı);)

bence bu sınavların testlerin falan tamamen iptal edilip sözlü mülakat ve iş tecrübesine göre ikamet il ve ilçelerinin yakınlarına direk atamalar yapılmalı! En nihayetinde gördük öğretmen olmuş biri öz evladını hemde kundaktaki bebesini bir başına bırakıp şehir değiştiriyorsa ezbere dayalı seçimler sağlıklı değil demektir!

Birde şunu diyeceğim yazılı veya ezbere dayalı zihniyetler belirli kalıpları kanıtsayarak iş görür! Asla kendi başına üretemez ve yenilikçi fikirleri stratejileri hayata geçiremezler! Mebte memur olmuş arkadaşım bana bir gün dedi ki ''okuldaki engelli ve diğer çalışanların tamamının yaptığı işi yemin ediyorum sen tek başına yaparsın arkadaşım'' ???

başvuru tarihleri ve yeri açıklandığında buradan bilgilendirme yapabilir misiniz. Kimse başvuru zamanını kaçırmasın.

ocak basında olabılrır yoksa yetışmez

arkadaşlar başvuru tarihi belli olduğu zaman burada yayınlayın haaa unutmayın

merhaba arkadaslar cogu arkadas sormus kura ıle alım yapılcakmı dıye bende acık lıseye yenı basladım daha mezun olcak durumda degılım ılk ogretım olarak kula ıle alıyorlarmı alıyorlarsa aynı 27 nısandamı yapcaklar hepınıze bol sanlar allah yardımcımız olsun ınsallah

Engelli kamu personeli seçme sınavı 27.04.2014 e alınmış

Arkadaşlar ben kura ile katılacağım daha öncesi olmadı giren arkadaşlarım bilginiz varsa aydınlatınız başvuru nereye yapılacak- 27-04-2014 deki tarihe bende dahilmiyim kura ile katılacak bütün arkadaşlar dahilmi

başvuru tarihi belli mi

Arkadaşlar bide ben bu konularda yeniyimsadecel türkçe matematik sosyal bilimler fen mi soruyolar??

Detaylar açıklandığı zaman hep birlikte öğreneceğiz sabırlı olun bizde aynı soruların cevaplarını merak ediyoruz...

kpss sınavı ne zaman

arkadaslar ben lise mezunuyum 27 yasındayım kardeşim bırısınden duymuş nisanın son günleri engelli memur alım sınavları varmış sızın boyle bır haberınız varmıı bende bu sınavlara gırıp hayırrlısıyla bır işe gırmek istıyorum..

Engelli misiniz? Rapor oraniniz var mi? EKPSS (engelli kpss) 27 nisanda yapilacak evet ama %40 ve üzerinde raporunuz olmali.

İstanbul Kadıköy veya Kartal da halk eğitim merkezleri açıldı mı acaba?

izmir halk eğitim merkezlerinden halen haber yok izmirliler pazartesi günü gelin birlikte konak halk eğitime gidip ekpss kursu açtıralım ne dersiniz

Ya sınava girecek kişiler konak da değil de foça otuyor ise nasıl olacak kardeş.:)) Yine de gelsinler mi ??

ben konaga yakınım yeterli cogunluk saglanırsa ben gelirm

suyum;

ıstanbul avrupa yakasındayım Evet engellıyım yuzde 94 ağır engelli raporum var lise mezunuyum sınava gırebılırmıyım ne yapmam lazım basvurular ne zaman sınava gırmek ıçın ne gibi kırıterlere sahıp olmam gerek tşk

eser37;

Ösym sitesini ve buradaki Engelli kamu personeli secme sinavi bölümünden takip edin, tv de bile söylüyorlar basvuru tarihini. Sahsen ben subat basi olabilir diye düsünüyorum basvurulari. Agir engelliymissin, cok gecmis olsun, bende % 92 agir engelliyim ama raporunda calistirilamayacagi alanlarinizin ve istihdam kisminin doldurulmus olmasi lazim. Yani istihdam evet isaretli olmali. Calistirilamayacagi isler kisminda ise, efor sarfettirecek islerde calisamaz, veya fazla ayakta duracak isler yapamaz falan gibi. Bu ibareler olursa rahat edersin memurluk sürecinde. Kendimden biliyorum. Birde sertifikan olmali bilgisayarla alakaki. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Yalniz detay vermedigin icin (engel türün kronik mi falan) böyle yazdim.

suyum;

spastik palsi yazıyor raporda ben yürüyemıyorum ve sağ elımı kullanamıyorum

eser37 bir an ben yazdım diye bakıyorum benim böyle bir rahatsızlığım yok ki diye :) :)

eser37;

Dedigim gibi raporunuzda calisabilir (istihdam evet) yazmali ve ellerinizle ilgili yada yürüyememenizle ilgili sizin lehinize calistirilamayacagi isler kismini doldurulmasi lazim. Raporunuzun icerigini yazmalisiniz buraya.

uzun zaman forumdan uzak kaldım. neler olmuş neler? 4.5 ay gibi bir süre kalmış sınava. Bu çok ani oldu sanki. Herkese başarılar :)

Arkadaşlar selamlar. Bende sınava gireceğim fakat bilgisayar sertifikam yok. Bu sorun olur mu ? Kesin olması gerekiyor mu ? 2012 deki sınav kayıtlarında sormamışlardı bana.

syg

sınava kadar alabilirsen al bence. kurs araştır vakit var daha. bazı memuriyetler bu sertifikayı şart koşuyor olabilir. tercih alanın artar.

bir an önce bilgisayar sertifikası almaya çalışın alamazsanız bilgisayar gerekmeyen bölümü seçebilirsiniz

Başvuru anında sormazlar sertifikan var mı diye. Ne mezunusunuz? Lisede bilgisayar dersi gördüyseniz bunu belgelendirsenizde oluyor ama tabii ki sertifikada alabilirsiniz. Bilgileriniz güncel olur.

matematikçiyim. bir sürü bilgisayar dersi gördüm üniversitede. benim gibi olanlardan setifika istmezler, transkript sertifika yerine geçer. kılavuzlarda böyle belrtiliyor

2013 ÖMSS/KURA İLE ÖZÜRLÜ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU ndan aldığım bir örnek

391576337 6429 TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ İSTANBUL TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 1 4001 6225

LİSANS MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2013-ÖMSS/KURA TERCİH KILAVUZU)
NİTELİK MEZUN OLUNAN LİSANS PROGRAM KODU

4001 Herhangi bir lisans programından mezun olmak.
6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak

2.3 Başvuru Özel Şartları
.........., bu Kılavuzda yer alan kadroların karşısındaki başvuru şartları
bölümünde aranılan şartların “tamamını” taşımaları gerekmektedir Bu şekilde olan kadrolarla ilgili
açıklamalar aşağıda yapılacağı için bu bölümün çok dikkatli okunması gerekmektedir. Bu şartları
taşımayan adayların yerleştirilseler dahi atamalarının yapılması mümkün değildir. Adayların tercihlerini
yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
..........
3) Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgelerine ve tercih edecekleri kadrolara ilişkin; sertifika vb.
istenilen diğer belgelere, tercih işleminin son başvuru tarihi itibariyle sahip olmaları gerekmektedir.
4) Başvuru şartları arasında “MEB’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak” niteliği
aranan kadroları, MEB’den Onaylı Bilgisayar Programcısı Sertifikası, MEB’den Onaylı Bilgisayar Analist
Programcı Sertifikası sahibi olanlar da tercih edebileceklerdir.
5) Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, sekreterlik, sıhhi tesisatçılık veya aşçılık dersini
alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına
Sahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Sekreterlik Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Sıhhi
Tesisatçılık Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Aşçılık Sertifikası Sahibi Olmak” niteliğine
sahip olarak değerlendirilecektir

Üst Alt