Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

ömss giriş şartları

Açık lisede okuyup kredisi kaç olanlar sınava kayıt yaptırabilir ?

yigit67;

sınava girmenizde fayda var olaki mezun olamzsanız 1.tercihlerde tercihte bulunmayıp 2.tercihlerde tercih yaparsınız

Sınava girmenizde fayda var

yiğit67; mem'de hizmetli kadrosuna atanmışsınız sanırım, sizde kadro yükseltmek için mi sınava gireceksiniz? Bir de siz, kura ile mi atandınız? Açık lise okuyorsunuz sanırım, o yüzden soruyorum. Mezun olabilecek durumda iseniz (açık lisede) sınava girmeniz iyi olur.

4 ay geri alındı napcaz şimdi bütün planlarım alt üst oldu tekrar YGS ye gircektim ben, bi yandanda kamu yönetimi okuyorum..

açıklise okuyanlar sınava girebiliyor mu yada kura olacakmı arkadaşlar

eses-26 ;
senin ömss dediğin sınav bu işte..ekpss olarak adı değişti..sana özürlü dememek için..birde bu sınavlar olur 2 yıl geçerli olur aldığın puan..2012 de oldu şimdide 2014 de olcak bunda garip olan ne ? kpss sınavlarıda böle değilmi ? başka devlettten falan filan söz etmişin de, kardeş engellilere yönelik başka bir sınav örneği yok dünyada ilk kez türkiyede oldu 2012 de ..ha ondan sonra başka ülkelerde de yapıldıysa onu bilemem..ama ilk kez dünyada bu sınav türkiye de yapıldı..

hem benden size tavsiye eleştiri yapacağınıza oturup bir fazla soru çözün..güncel konuları takip etmeyi unutmayın..benden demesi..tecrübe ile sabittir..ha birde sınavda bilmediğiniz hiç bir soruyu ya doğru çıkarsa dyerek yapmayın olan doğrunuz gittiği gibi her yanlış yüzlerce kişinin altına düşürür sizi..ben 33 net ile 83 puan alarak atandım..mantıken 60 soruda 33 net yaparak 83 alınırmı ? işte boş bıraktığım için aldım..olan doğrularımı götürmedi.. bunlar tecrübe,benden demesi ... ;)

kura olacak mı ? arkadaşlar açıklise olanlar sınava girebiliyormu

sen ne biliyorsan burdakilerde onu biliyor :D bekle biraz klavuz yayınlansın

2014 ekpss sınav tarihi deyişti 27 04 2014

2014 te yapılacak olan EKPSS sınav tarihi dün ÖSYM tarafından deyiştirildi sınav 27.04.2014 e alındı...

Arkadaşlar EKPSS kadar önemli bir durum da İster atanmış olsun isterse atanmamış olsun Neredeyse Ömss ye Yeni ismiyle EKPSS girecek ADAYLARI İLGİLENDİREN , Kurum İçi Yükselme sınavları . Bunun la ilgili engellilere hem yi haber HEMDE KÖTÜ HABER DİYE BİR BAŞLIK AÇTIK AYRINTILARA ORDAN ULAŞA BİLİRSİNİZ

31 Ağustos 2014 EKPSS Sınav Tarihi ( 27 Nisan 2014) Olarak Güncellenmiştir

DUYURU​
(7 Kasım 2013)
2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): Sınav Tarihi
31 Ağustos 2014 tarihinde yapılacağı duyurulan 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2014-EKPSS) uygulanma tarihi, 2014 yılında sınava katılacak adaylara, 2014 yılı için kamu kurum ve kuruluşlarına daha fazla sayıda engelli personel ataması yapılabilmesini sağlamak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ÖSYM tarafından yeniden değerlendirilmiş ve sınavın 27 Nisan 2014 tarihinde yapılmasına ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir. ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanan “2014 Sınav Takvimi” bu doğrultuda yeniden düzenlenmiştir.Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

editör kardeşim konuyu silme yalan değil gerçek haber araştırmadan konu silmeyin lütfen

sınav tarihi güncellendi arkadaşlar seçimden önce olsaydı çok süper olacaktı 4 ay geri aldılar bir süpriz daha olursa mükemmel olur herkes sınav tarihlerine ve her söze net ve kesin olarak bakmasın bu sınav tarihide değişebilir tabiki bunlar sizlerin gerekli kişilere olan mesajlarınız ve istekleriniz doğrultusunda oluyor nekadar baskı uygulanırsa gerekli kişilerde ona göre adım atarlar.

golden_heart;

kaç yanlış dogruyu goturuyo matemati gı ona gore sallrız bıde kaç mat. yaptın

musty35 ;
4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu..bu sınavda değişir mi bilemem..ben emin olduğum 5 tane matematiği yaptım diğerlerine hiç ellemedim..bi kere "sallama" kelimesini aklından çıkar arkadaşım.. vurguladığım gibi bilmediğini yapma.bu bir strateji..benden demesi..

Mail atalim arkadaslar tekrar ertelenmesi için ertelenmesini isteyen herkez ösym yi mail e boğsun Ben dilekce felanda yazcm

mayısın sonuna aldırmaya bakalım arkdslar yada hazıran bası ne yapabılırız bunun ıcın ??

ahuse;

bidaha tarih değişmez bende dilekçe yazacağım daha erkene alınması için veya tarihi değişmemesi için pazartesi ilk iş :D

Arkadaşlar EKPSS kadar önemli bir durumda kurum içi görevde yükselme sınavları ve yönetmelikleri .. Bu yönetmelikle ilgili başlık açtık nerdeyse doğru düzgün yorum yok yinede en azından ziyaret edilmeye başlık incelenmeye başladı .. ama yorum şart ve desdekleriz şart .. arkadaşlar başlığın linki bu sahip çıkın, başlığın içeriği ve paylaştığı bilgilerde çok değerli lütfen yorumları ve başlığı 1.sayfadan itibaren inceleyelim . http://www.engelliler.biz/forum/ozu...yukselme-ve-yer-degistirme-sinavi-aciyor.htmlBu yönetmelikler de engelliler için pozitif ayrımcılık yapılmalı .. Öyle ki bu yönetmelik ler engelliler için nerdeyse hiç bir pozitif bir durum içermiyor .... kurum içi yükselme sınavların da 2ila 3 yıl aynı görevde çalışma süresi aaranıyor ömss ye 2012/1 le atanan engelliler daha 2 yılını doldurmadı bile ..... hani nerde engelliye pzitif ayrımcılık söylemi Engelli personel için her hangi bir süre şartı olmamalı... Eğer Bu durum Gündeme gelirse de inanıyorum ki ek bir düzenleme gelecektir .... Kal diki ÖMSS sürecinde çağrılarımıza cevap geldiğini gördük. Onlar ca olumlu gelişme oldu.. Engelliler için Onca düzenleme yapılmak istenirken , Biz engellilerin menfati için on ca şey yapılırken bu neden yapılmasın ki tabiki yapılır .. Ben inanıyorum ki Meclis çatısı altındaki tüm siyasi partiler ve millet vekilleri bu konuda bize destek verir ...

Bu Konuyu Ana sayfaya taşımalıyız .. Bu öyle önemli bir konu ki Ömss yada yeni ismiyle Ekpss Kadar değerli .. Kaldıkı Bu durum Yeni yapılacak Emss sınavınıda kaderini Pozitif yada Negatif olarak etkiliyecek yada değiştirecektir .. Milli eğitim Bakanlığımız Bünyesinde çalışan Engelli Memur ve özellikle Hizmetli sayıları Binler le belki on binlerle ifade edile bilir ..

Bu durumda , özellikle çalışma şartları daha ağar olan hizmetli kadrosundan memur kadrosuna yeniden atanıp geçmek isteyen tüm engelliler etken olacaktır ,Tekrar Emss SINAVINA GİRMEK İSTEYECEK DİR . kamuda çalışan belki binlece engelli Bu sınava yeniden girerek tekra atanacaktır ...Bu özellikle de hizmetli kadrosu için geçerli olacakdır ...Bu DURUM yENİ Ekss de sınavda puanlamaların dan atanma sırasına , tercih saysına kadar onlarca şeyi değiştirecek olumsuz yönde etkiliyecek dir .. siz atanmayı beklerken , zataen kamuda çalışan biri yeniden kadroda yükselmek için tekrar atana bilecektir

bu ne saçma tarih böyle okulum haziranda bitiyor üniversiteden mezun olacağım mühendis adayıyım ben ne yapacağım şimdi!mezuniyet belgemi almadan nasıl gireceğim!eski tarihler daha iyiydi

Bu durum Özellikle EKPSS de açılacak memur kadrolarında izdihama ve yüklenmeye sebep verecektir ...ATANAN BİRİ BİRDAHA NASIL ATANSIN Kİ DEMEYİN ... Farazi konuşuyum kamuda atanıp çalışan birinin yeniden atanması çok da zor değil .. zaten kamuya atanmış atanacak bir bilgi ve beceri potansiyeline sahip yeniden bir bilgi tazaler üzerine biraz daha çalışır eskiden 80 le atanmıştır şimdi 85 le 90 la atanır .. geçmiş sınavda yaptığı hatalarında farkındadır zaten üzerinde atanmışlığında rahatlığı var .. Tercih yaparken de sıfır hatayla tercih yapar , en iyi kurumu en iyi maaşı kapar :) ) .. Nasılmı Kamuda çalıştığı sürede fazlaca bilgi ve beceriye sahiptir , çalışma sürecinde bu bilgi ve beceriyi edinmiştir ..tercih yaparken ve sınavda sizin le aynı oranda hata yapmaz

Bu linki ve başlığı iyi inceleyin

[FONT=Verdana]
[/FONT]

http://www.engelliler.biz/forum/ozurlu-memur-secme-sinavi-omss-29-nisan-2012/119876-engellilere-mujde-ve-kotu-haber-meb-gorevde-yukselme-ve-yer-degistirme-sinavi-aciyor.html

halk egitimin yardım kursları ne zaman açılıcak _?

golden_heart;

kardeş sen 30 netle o puanı nasıl oldun aklım ermedi lisans bile 35 nete 75 puan almışken :D bu bir ikinciside hadi diyelim ben 44 doğru 16 yanlış yaptım 40 net eder sen ise 40 doğru 0 yanlış yaptın şimdi ikisinin arasında fark varmı bence yok sanırım sen kimsenin yapamadığı en zor sorularu yaptın :D bide lise düzeyindenmi girdin sen?

Üst Alt