Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

DUYURU

(7 Kasım 2013)2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): Sınav Tarihi
31 Ağustos 2014 tarihinde yapılacağı duyurulan 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2014-EKPSS) uygulanma tarihi, 2014 yılında sınava katılacak adaylara, 2014 yılı için birden fazla tercih dönemi oluşturabilmek ve adayların birden fazla sayıda yerleştirme işlemine alınarak kamu kurum ve kuruluşlarına daha fazla sayıda engelli personel ataması yapılabilmesini sağlamak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ÖSYM tarafından yeniden değerlendirilmiş ve sınavın 27 Nisan 2014 tarihinde yapılmasına ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir. ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanan “2014 Sınav Takvimi” bu doğrultuda yeniden düzenlenmiştir.Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ne vardı da değiştirdiler 5 ayda nası hazırlancam:mad:

5 ayda hazırlanmak zor ama imkansız değil gibime geliyor halk eğitim gene ekpss kursu açabilir burayı takibe devam

akulu sandalyelı arkadaşların hepsi kendı ozel arabalarılya mı gıdiyolar yoksa servıslerde ona gore gelmıyodur heralde veya benım oldugum cadden gecermı boyle ayrıntılar verebılcek arkadaşlar varmı? bneım için çok çok onemlı bıkonu kıtaplarım hazır ona gore gırıcem...

volkan26;

hazırlanırsın hocam eğer çalışmıyorsan vaktin varsa çok rahat hazırlanırsın

arkadslar agustosta diye kendıme dersane ayarladım konular mayısta bitiyor şimdi ne yapcam ben ?? kafam allak bullak oldu :(

Daha çok değişir bu tarih , konular , müfredatlar...

tüh ya okulun son sınıfındayım şimdi mühendis olarak girebiliyor muyum yoksa okuldan ilişiği kesme belgesini mi almak lazım kpss de son senede üni olarak girebiliyormuşsun heralde ama bir de galiba fazla rakip var benim bölüm elektrik elektronik müh.

mami23082;

sınava lisans olarak girersin ama atamada mezun olmalısın...agustosta ataması olur bunun değişiklik olmazsa...sadece son sınıfta olduğunu belgelemen lazım yinede araştır

vay arkadaş ağustos erken ya diyelim ağustosda bitiremedik diğer atamayı mı bekleyecez ... yani ulan ne güzel kasımdaydı ilk şimdi bu olanlar okuyanlara oldu neyse herşeyin hayırlısı .... bu arada eyvallah cevabın için teşekkürler ...

Mami kardes tam seçim zamani bence okulunu bitirmeye bak.bir daha bu sinav ve bu kadar kadro 2 yil sonra belki!!

istermisiniz ekpss sınavını yılbaşına alsınlar:D

Süper olmuş , yazın sıcağına kalmaktansa bir an önce bitsin daha iyi ! Antalya mersin adana gibi yerlerde sınava giren arkadaşlarımız açısından zor olurdu . Güzel olmuş

Herkese başarılar !

yazın sıcağında millet denize girerken biz ekpssye girecekdik bencede iyi oldu

benim için kötü oldu sınava ön lisans olarak girecektim ne güzel okul haziranda bitecek sınav 27 nisanda sonuçlar 15 günde açıklansa 15 mayıs tercih zamanına kadar mezun olabilirmiyim acaba yoksa el mecbur lise olarak girecez.

arkadaşlar ilköğretim (eskiortaokul) mezunlarıda girebiliyormu sınava prosedür nedir?

EnemyHunter;

senin durumunda olacaklar için eğer ağustosa kadar mezun olabileceksen önlisans olarak girebilirsin araştır bunu..kpss de böyle bir hak var

muhendis3232;

Dediğiniz gibi 2012'deki ÖMSS başvuru klavuzunda ve normal KPSS de şöyle birşey yazıyor bu benim geçirli sanırım

ÖMSS’ye ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezun
olan veya ÖMSS’nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adaylar
başvurabileceklerdir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst
düzeyden ÖMSS’ye başvurmak zorundadır.

Daha çalışmaya başlamamıştım bile, bu haber sevindirici oldu benim için. Ders çalışma konusunda ise öyle kurslara felan gitmek bana göre deil. İnternette ne ararsan var, össyide yine nternetteki kaynaklardan çalışarak kazanmıştım. Hadi bakalım hepimize hayırlı olsun.

birden fazla mı yerleştirme olacak sene içinde yoksa hepsini bir seferde mi atarlar acaba valla ben de bitsin istiyordum okul ama yazın staj zorunluluğum da var malesef ... bakalım hayırlısı neyse o olsun ...

EnemyHunter;
o zaman heralde ben de lisans olarak girebilirim inşallah ... inşallah bir de bitirebilirsek çok iyi olacak ...

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza . Pek de bilgim yok bu konularda açıkçası . EKPSS diye bir sınav oldugnu da yeni duydum . Benim engelim ruhsal duygusal . Sınava başvururken ona göre mi başvuruyoruz ve başvurular başlamadı değil mi ?

Allah hakeden,hakkıyla çalışan herkese memurluğu nasip etsin inşaAllah...

31 Ağustos 2014 EKPSS Sınav Tarihi ( 27 Nisan 2014) Olarak Güncellenmiştir

sınav tarihi güncellendi arkadaşlar seçimden önce olsaydı çok süper olacaktı 4 ay geri aldılar bir süpriz daha olursa mükemmel olur herkes sınav tarihlerine ve her söze net ve kesin olarak bakmasın bu sınav tarihide değişebilir tabiki bunlar sizlerin gerekli kişilere olan mesajlarınız ve istekleriniz doğrultusunda oluyor nekadar baskı uygulanırsa gerekli kişilerde ona göre adım atarlar.

arkadaşlar sınava hazırlanmak için hangi kitap veya yayınevini önerirsiniz. ???

resmen engellilerle dalga geçiyorlar.hani ömss ne oldu. ömss den atanamayanlar ne olacak.bir daha para toplayıp bir daha sınav yapacaklar.engellilerle böyle dalga geçen başka devlet yoktur dünyada.pardon kullanıyor mu yoksa ?

kadersizim42;

bir daha değişmez bu tarig belki 1 hafta ileri yada geri alınabilir oda açıköğretim sınavları için

Üst Alt