Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav tarihi değişti: 27 Nisan 2014

Başvurular 27 Şubatta başlıyor arkadaşlar. Ösym kendi sitesinden takip edebilirsiniz.

ekpss sınav tarihi

akpye karşı çıkanlara soruyorum 15 senedir engelliyim akp te gördügümüz yasa genişliği maaş düzeltilmesi sosyal aktivite hiç bir partide görmediniz.engelli arkadaşlarız hepimiz siyasetle hiç bi ilgimiz yok kendi halımızda insanlarız hepimiz ama gerçegi unutmayalım ltf..

geçmiş mesajları okuyunca kafam karıştı bende bir soru sormak istiyorum :)
şimdi ben önlisans öğrencisiyim 2015 yılında mezun oluyorum bu seneki ekpss'ye lise düzeyinde katılmayı düşünüyorum eğer kazanır ve atanırsam işe başlama sırasında lise düzeyinde girmiş olmamla ilgili bir sıkıntı çıkmaz değil mi ? birde başvurular başlayınca nereye yapıyoruz başvuruyu ?

bu sınava kımler katılıyor yas sınırı var vergiden muaf olanlarda katılabılırmı

%40 ve
üzeri engelli olan herkes katılabilir yaş sınırını bilmiyorum ama vergiden muaflarda katılabilir

Arkadaşlar acilen ekpss yardım lütfen.....

SELAM SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEN yÜZDE 70 YÜRÜME ENGELLİ Bİ İNSANIM NASİP OLURSA LİSE DÜZEYİNDEN EKPSSYE GİRCEM HAZIRLANIORUM 2 AYDIR DA SINAVA NASIL BAŞVURACAM?HANGİ BELGELER LAZIM DİPLOMA VE RAPOR DIŞINDA?Bİ DE RAPOR SANIRIM ASIL OLMAK ZORUNDAYMIŞ..LİSE DÜZEYİ BAŞVURU YAPMAM İÇİN LİSEME Mİ BAŞVURUP GİTMEM LAZIM ACABA?BU KONULARDA BENİ BİLGİLENDİREBİLİR MSNİZ ACİLEN?PEK BİLGİM YOKTA...ŞİMDİDEN TEŞEKKR EDERİM....BEKLİORM BYYYYYYYY :p

Arkadaşlar kardeşim deniyor ama hata alıyor tercih yapabilceğiniz bir sınav yok diyor. Sorunu yaşıyan var mı?

Herkese selamlar. İlkokul 5. Sınıf mezunları EKPSS'ye kayıt yaptırabilir mi?

Arkadaşlar ben Ünv okurken sınava girmiştim hiç bir belgeye gerek yok ayrıca gecici mezuniyet diye bir belgeyi de okuldan mezun olmadan vermıyorlar ünv son sınıfta olanlar Lisans/Önlisans olarak sınava girebiliyorlar atamalar ileri tarihlerde olduğu için bu gözarde edilebilen bi durum oluyo ve aynı zamanda atandıktan sonra dahi okumayı devam ettirebiliyorsunuz herhangi bir sıkıntı olmuyor...
En basitinden sunu söyleyeyim sınav 27 Nisanda ve Haziran ayında mezun oluyosunuz zaten mayıs ayının sonunda anca acıklanır sınav sonucları buda tercıhlerden bayağı bi once zamana tekabul eder sıkıntı olmaz.
Oldu ki mezunluk şart dediler bu seferde sınava girdiğiniz için bi puanınız olacak bu puanlarla 2 3 4 sefer tercıh yapabılırsınız 2 yıl içerisinde
Selametle kalın

Allah yardımcınız olsun...hepinize tek tek başarılar dilerim...heyecansız paniksiz kolay bir sınav geçirmeniz tek arzumdur...sonrası tercihler falan yerleştirme atanma hayallerinize bir an önce kavuşmanız dileğiyle...sanki sizleri ben doğurmuşum:p gibi kim atanırsa ayrı ayrı sevineceğimi bilmenizi isterim...

Rezeska diplomanı göstermeden kayıt olamıyorsun.

Mrb arkadaşlar..Raporumu ötv indiriminden faydalanma sebebiyle çıkarmıştım oranı %72..fakat elımde aslı gibidir olanı mevcut bununla başvurabilirim deil mi ekpssye yoksa yenimi çıkarmak mı gerekıyor ?

Asliii;
Diploma yada gecici belge olmadan ösym kayit yapmaz, eski kilavuzu bastan sona okuyun bence.

Teşekkürler şuan okumaya başladım.
Diplomam o zamana yetişmiyor üniversitemle görüştüm geçici mezuniyet belgesi alacağım.

ösymnın sıtesınden basvuru yapılacaktır aslı hanım. ösym duyurur zaten merak edmeyin.

Arkadaşlar Kimsenin bilgisi yokmu? Ötv indirimi için çıkardığım raporu sınav için kullanabilirmiyim ?

Sınav tarihini başvuru tarihini demiyorumki Raporumu Ötv indirimi için çıkarmıştım bu raporu sınav için başvuruda kullanabilirmiyim onu mrk edıyorum..Cvbnız için tşkler

ÇiLeKeŞş;

bunu kimse bilmiyor başvuru günü öğreneceğiz

Ekpss

SLML.2014 yılında ekpss. yapılacak sınav tarihin bir türlü net den öğrenemedim sizlerden ricam başvuru tarihi ve nereye baş vuracağımı gerekli şartlar ve evraklar ortaokul mezunuyum şimdiden tşkl.

arkadaslar ben lise mezunuyum engelli memur sınavlarına gırmek istıyorum ne yapmam gerek nereye nasıl basvurabılırım ne tur belgeler ıstenıyor basvururken..

Üst Alt