Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

arkadaslar sizler nereden bakiyorsunuz tercihler aciklandimi yoksa aciklanmadimi diye banada bir yardsimci olursaniz bende bir arkadasa yardimci oluyorum ilginiz icin cok tesekür ederim saygilar

ösym nin sayfasından ve memurlar netten takip ediyorum ben

Arkadaşlar ösym diyor ki biz yerleştirme olarak hazırız bütün hazırlıklarımız çoktan tamamlandı fakat dpb'den gelecek kılavuzu bekliyoruz. o klavuzda bölümler kurumlar alacak kişi sayısı falan herşeyi onlar belirleyecek biz sadece sisteme girecez okadar. yani bütün iş dpb'da. dpb'dan gelecek bir talimata bakıyoruz diyor osym. o yüzden boşu boşuna ösym'ye taş atmayalım.

trt1 de dpb baskani acikladi yaa.sayi 3000 ama az..ne kadar arttirabiliriz cozum ariyoruz ondan gecikiyor tercihler dedi.24000 acik varmis ama hepsi ogretmen doktor hemsire avukat katip vs dedi.engekki kardeslerimizin bu dallarda sayisi az dedi..

ziraat mühendisliği alımı hakkınnda bir bilginiz varmı

Hala açıklanmadı yaa. Biz de ona göre yolumuzu çizelim değil mi. Kaç iş teklifini reddettim bunlar yüzünden.

benim tahminim ekpss artık hayal olacak gibi,lise mezunu 90 dan aşağısı zor yerleşir tahminim bu..

Deme öyle yaa. Umutlandık onca. 85.75 aldım, fena değildi. :(

slm arkadaşlar ben kuraya tabiyim bu tercihlerden nasıl haberim olur.netten fazla takip şansım olmuyor

Ersin sanırım gazatelerden ve haber kanallarından duyururlar açıklandı diye. Sen de nete girer bakarsın ya da birine baktırırsın?

teknoloji çağındayız klavuz çıksın yaygara kopar zaten :D

ekim ayı diyor dpb benden demesi yayınladım zaten bilgi edinmenin yollamıs oldıgı msjı da forumda hepimize gecmiş olsun

oy vermeyin sizde dalga geçiyorlar yok kadro şu kadar atama şu ay

Bizdeki bu trollük merakı nedir anlamadım artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum bunun. Bu konu ilk önce memurlar.nette açıldı bir arkadaş aynen şu cevabı verdi;
[FONT=sans-serif]
''kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için engelli memur alımı yapacakları münhal kadrolarını, Başkanlığın internet sitesindeki "DPB eUygulama" kısmında yer alan bilgi alanlarını NitelikKod Kılavuzu ile Başkanlığın öngördüğü koşullara göre tam ve eksiksiz olarak doldurmak suretiyle, ilgili yılın Ekim ayı sonuna kadarelektronik ortamda bildireceği hükmü yer almaktadır.''
[/FONT]

[FONT=sans-serif]yani 2015 yılında yapılacak olan atama için kadrolar bu yılın ekim ayında bildirilir diyor..![/FONT]
[FONT=sans-serif]bu temmuz-ağustos ayında yapılacak olan engelli atamasının kadroları ise 2013 ekim ayında dpb'ye bildirilen kadrolardır.

[/FONT]

her yıl ekim ayında bir sonraki yıl ne kadar lazımsa kurumlar malum kuruma ihtiyaçlarını bildiriyor yani 2013 yılında 2014 te istenen kadrolar bildirilmiş olmalı, içinde bulunduğumuz temmuz ayında kaç kadro açıklancaksa belli olması lazım

tercihlerde lisans ve orta ögretim aynı zamanda yapılır degilmi ?

meminx;

Haklisin bende bu sekil düşündüm fakat trt de konusma yapan dp baskani kurumlarla sayilari artirmak icin görüşüyoruz dedi bu sayi 2013 ekimde belliyse neden aciklamiyorlarda sayi artirmaya calisiyoruz diyorlar var bi b.....luk ama milleti uyutmaya oyalamaya calisiyorlar heralde adam gibi aciklamiyorlarki oyuzden kafa karistirici ....

merhaba arkadaşlar bu yıl ilk kez bu sınava girdim ben 89,75 puan aldım orta öğretim mezunuyum cevap aradıgım bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim

*ortaöğretim den memur alınmıyormu sadece hizmetli var 2012 de ki kılavuzda hiç memur göremedim
*yılda sadece bir kezmi alım yapılıyor
*son olarak ta almış oldugum bu puanla şansım varmı dır

hiç çekinmeden okudugunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..

yakli67;

Ortaöğretim hizmetli almıyor sadece tabiki. Senin baktığın kadrolar en son alım yapımında alacakları kadrolardır. Sadece hizmetli almışlardı o zaman. Şimdir yayınlanacak kılavuzla bir çok memurluk çıkacak karşına.

Yılda şu kadar alım yapılıyor demek doğru değil. Ne zaman isterlerse o zaman yapıyorlar.

Bu puanla Zonguldakta bir yere atanırsın yüksek ihtimalle. İlkinde olmasa bile ikinci atamada kesin atanırsın Zonguldağa diyebilirim.

slm akadaşlar orta ögretim puanım 86 sıralamam 1600 bu puanla atanma sansım nedir ve hizmetlimi olur memurlukmu

offff offfff herkez ayni dertde be hemserim torpilirlerden sana bana sira gelirse ataniriz

cdmustafa;

beni aydınlattığın ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ilk sınavım oldugu için atanabileceğimi sanmıyorum yinede kaderimizde varsa olur inşallah..

Bu arada arkadaşlar bir sorum daha olucak fazla soru sordum :D ama anlayışla karşılarsınız umarım çünkü daha ilk sınavım dı ve tercih felan filan hiç tecrübemde yok.. soruma gelince puanmı önemli yoksa sıralamamı bildiğiniz gibi üniversite sınavlarında puan değil sıralama daha çok önemli
Lise lilerin girmiş oldugu sınava girdim sıralamam da bu ve bizim alandan sadece 400-500 kişilik alım yapıyorlar heralde yine 2012 kılıavuzuna bakmıştım o kılavuz en son kılavuzmuş heralde ondan o kadar az alıyorlarmış .. demek istediğim benim önümde 784 kişi var ve atanmam zor değilmi acaba bir kardeşimiz atanabilirsin yazmış ama sıralamada çok gerideyim tekrardan sıkılıp sıkılamdan okudugunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..

EKPSSP1 Puanı:89,80393
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası:785

Üst Alt