Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

arkadaşlar ben bu seneki sınavı kaçırdım giremedim. üzgünüm o yüzden ama atanamayan arkadaşlar adına ayrıca üzüldüm. yorumları okudum. lisans işletme-iktisat okuyup atanan var mı puanını yazabilir mi? en azından fikrim olsun gözüm korktu şahsen...yada iktisat mezunlarına açılan kontenjan hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar Merhaba özel sektörde çalışıyorum ilkögretim mezunları kura ile atama yapıldımı ve kazanan varmı ben bu sene giremedim yurt dışında olduğum için

290050077
4
EKPSSP2 - 77,84957
ADALET BAKANLIĞI
MEMUR (İSTANBUL / MERKEZ - Taşra)

Kadro Kodu

Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

Allah utandırmasın...

2. atama sansın cok yuksek bıraz sabır benım 3. senem yıne olmadı napalım 2.ve 3. atamalarda kısmetımızı arayacagız. oncekı sınavdan tecrubem 2. atamada kesın duzgun tercıhler yaparsan atanırsın

devran saçmalama.Çalışı milyoner olan insanlarda intihar ediyor.İş sahibi olamamak intihar sebebi değil.Cvp yaz mutlaka bana ok?

serpil mrb.İşletme mezunuyum ama atanamadım.Bu gözünü korkutmasın çümkü puanım düşüktü.Diğer tercihlere kaldı umudum.Sen tekrar gir Ekpss ye ok?

ikinci tercihlerde gelir geçen sene benim de öyle oldu önlisans 75 puanla ikinci tercihlerde atandım

Kadro Kodu
390340063

Tercih Sırası
1

Yerleştirme Puanı
EKPSSP3 - 77,03652

Kurum Adı
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI

Kadro Unvanı
MEMUR (İSTANBUL / MERKEZ - Taşra
rabbim herkese nasip etsin..

Allah, atananların gönlüne göre versin. İnşallah istediğiniz yerler olmuştur. Hak ettiniz :) Torpil olaylarına falan değinmek istemiyorum ''kaderden öte kader vardır.'' Hepsinin hesabı sorulur. Atanamayan arkadaşlar umutların her daim cebinde taşıyorsa, sorun yok. :) Umudunuz varsa kazandınız demektir.

Allah razı olsun çalışan emek veren herkese nasip olsun inşallah.

biri bana zihinsel engellilerin nasıl memurluk yapacağını izah etse de kafamda ki soru işaretleri çözülse.

sincan/ankara adalet bakanlığı memur oö. kazandım
çok şükür hemi okuyup hemi çalışacaz

cok şükür iş kur 9 aylık gecici işci alıyor ona basvurdum o da kura memurlukla cıkmadık en azından 9 ay maas alıcaz asgarı ücret insallah cıkar

Söz konusu kendi adamları olunca atama bile daha basit.56 puanla yerleşen bile var kuran öğreticisi olarak.

Bir imam hatip oku direk atan çok iyi ya.Yakında sınava bile sokmadan alırlar
bu ne imam hatipmiş bu kadar batar oldu imamhatipliyim 79 ile atanamadım neden mi çünkü imam hatip mezunu olmaktan da zor olan yeterlilik belgesi alabilmektir sağlık personeli de alınmış 58 puan ile ama hiç sesin çıkmaz demi senin gibi bilinçsiz cahiller yüzünden yıllarca süründük zaten yarın ölünce o beğenmediğin imamhatiplinin eline düşeceksin

gıda tarım çanakkaleye atanan arkadaşımızın puanı 76,46441 benim puanım 76,585 benim puanım yüksek değil mi?

düzeltiyorum benim puanım 76,44585 miş arkadaşı tebrik ediyorum

60 küsürle mühendis alınmış. 90 üstü puanlarla memurlar alınmış. şimdi burada mühendisler daha fazla puan almalıydı. her zaman böyle olur ama burada iş değişmiş.

kim nereye kaç puanla girmiş ? nereden öğreniyorsunuz arkadaşlar ? sayısal bilgiler verildi mi taban ve tavan puanlar

kadrolar hepsı dolmamıs bos kalan var bana 1 tane vemezlermı :(

EFE veya GOZ sıralama kaç arkadaşlar ? 74,5 ile 1700 benım

atananlardanım

63,99 lisans puanı ile istanbul anadolu yakası kamu hastaneleri kurumu başkanlığına atandım :) çok şükür ;)

Son düzenleme:
eskişehir orman müdürlüğü darısı atanamayanların başına

bakanlar 24 saat mecliste uyukluyo 25 milyar tl para kazanıyor ben özel sektörde çalışıyorum felç olduğum halde asgari ücrete talim ediyorum 5 defa ekpss kuraya giriyorum bir şey çıkmıyorsa memurluk ta emeklisi gelenler hale çalışıyorsa işte DEVLETİMİZ ENGELLİ vatandaşlara ayıbı bu bir bakan da demiyorku arkadaş şunların sorunlarını dinleyim

87,272 1308 sıralama ile açıkta kaldım.Hakkari bile vardı arkadaslar....İnanamıyorum

hakkari olması bişey değiştirmez , dikkatli bakarsan hakkariye şırnağa ığdıra atananlar hep yüksek puanlılar . o çevrede oturup yüksek puan alan arkadaşlarda var. doğu garanti değil yani öle hesaplamayın , kısmet 2. atama olur büyük ihtimalle

biri bana zihinsel engellilerin nasıl memurluk yapacağını izah etse de kafamda ki soru işaretleri çözülse.

zihinsel engelli olupta bizim bakanlıkta çalışan 2 arkadaşım var , neden olmasın ?

omererdem bende ılk defa kuraya gırdım cıkmadı sen 5 defa gırmıssın desene bosa kurek cekıyoz bosa ümitleniyoz :(

Üst Alt