Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
85 puan bilgisayar bölümü teknisyen olarak atanamadım şaka gibi 86 da kapattı
katiliyorum. Gittigim rehabilitasyon merkezinde zihinsel + bedensel bir cocuk yardimcinin sorulari dogru cevaplamasi ile 98 almis.....bence araya cok kaynayan oldu .95p+araştırlmalı goruceksınız kı hepsı zıhınsel.
b.ku cıkar sımdı bakalım neler olcakkatiliyorum. Gittigim rehabilitasyon merkezinde zihinsel + bedensel bir cocuk yardimcinin sorulari dogru cevaplamasi ile 98 almis.....
200 kisilik boş kalmış lise+onlisans+lisans toplamhiç boş kontj kalmamış)) önüm acıldı demek
mıllet paso guneydogu yazmıs bu nası işdırşırnaK bile hizmetli 83 le açmış 90 la Kapatmışsa sözün bittiği yer tam olaraK burasıdır bence biz 75 lerle Kendi şehrimizde Kalmayı hayal edebiliriz ancaK
kura yerleştirme sonucuna bakmak istiyorsan osym.gov.tr sitesinden solda sonuçlar kismindan bakman lazim.yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz. Bu nedekek arkadaşlar kura başvurum var aday işlemlerine girdiğiniz şifre ile giriyoruz demi.
Herşeye tamam da 90 la Adam Hademe Atanmış gerçekten yazık o puana yazık hayatını mafetti hademe hizmetliden de beter Allah yardım etsin soruları cevaplarkenki akıl tercih yaparken yok açık ve net şunu söyleyim 2. atamayı beklese 90 la en kral bakanlıkta en kral memurlugu alırdı adam hadem olmus yala