Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

lisanstan gelir idaresi başkanlığına atandım puanım 88,57 Allah herkesin yolunu açık etsin diğer atamalarda inşallah olur, hayırlısı bunlar inşallah atanmamızda da hayırlısı olmuştur

elektrik ortaöğretim 75,45 olmadı karadeniz ve doğu ağırlıklıydı istanbul ve izmirde vardı

85 puan bilgisayar bölümü teknisyen olarak atanamadım :) şaka gibi 86 da kapattı

86puanla ilk tercihim Edirne/merkez iş kur a yerleştim önlisansım.Allah herkese nasip etsin

Yahu bu nitelik meselesini çözüme kavuşturmalı. Yok nitelik işte, ölelim mi. Bi de ikinci atamalara kadro sayısı az gelirse eylem yapalım bildiri yayınlayalım. Bu nedir arkadaş.

Arkadaşlar yerleşen herkese hayırlı olsun.
Ben yerleşemeyeceğimi düşündüğüm için hep güzel yerleri yazmıştım. :) Yerleşmeyi beklemiyordum ve yerleşmedim.
Ama şuan gerçekten şoktayım . 85 lerle yerleşemeyenler var . inanılmaz !!!!!!

91,7 sıra:464 Bursa Adalet bakanlğına hizmetli olarak atandım şükürler olsun Memleketimde kaldım Allah hepinize nasip etsin inş atanan arkadaşlarada başarılar dilerim...

şırnaK bile hizmetli 83 le açmış 90 la Kapatmışsa sözün bittiği yer tam olaraK burasıdır bence biz 75 lerle Kendi şehrimizde Kalmayı hayal edebiliriz ancaK

yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz. Bu nedekek arkadaşlar kura başvurum var aday işlemlerine girdiğiniz şifre ile giriyoruz demi.

Herşeye tamam da 90 la Adam Hademe Atanmış gerçekten yazık o puana yazık hayatını mafetti hademe hizmetliden de beter Allah yardım etsin soruları cevaplarkenki akıl tercih yaparken yok açık ve net şunu söyleyim 2. atamayı beklese 90 la en kral bakanlıkta en kral memurlugu alırdı adam hadem olmus yala

[SIZE=3]lisanstan 136 tane boş yer kalmış [/SIZE]

yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz. Bu nedekek arkadaşlar kura başvurum var aday işlemlerine girdiğiniz şifre ile giriyoruz demi.
kura yerleştirme sonucuna bakmak istiyorsan osym.gov.tr sitesinden solda sonuçlar kismindan bakman lazim.

lisans 74 puanla bulunduğum ilde 3 tercih yaptım olmadı. durumum dolayısıyla yaşadığım yer dışında bulunmam pek mümkün değil. bir süre sonra ilimde atanan engellileri ziyarete gideceğim. hayırlı olsun diyeceğim.

Söz konusu kendi adamları olunca atama bile daha basit.56 puanla yerleşen bile var kuran öğreticisi olarak.

Bir imam hatip oku direk atan çok iyi ya.Yakında sınava bile sokmadan alırlar

dostum nasıl bi düşüncedir ki bu intihara sürüklüyorsun kendini memurluk olmayabilir ne var bunda başka bir iş bulursun hayat ne olursa olsun devam ediyor ve sende yaşamaya devam etmelisin ki önüne gelecek fırsatları göresin değerlendiresin ulan iyiki memur olmamışım demelisin ..

Ben kendim için değil.Zaten şansım yoktu öylesine şans denedim.Sorun 80 üstü alan arkadaşlar atanamamış adamlar 56 ile gitmiş.Artık ne kadar fırsat verdiyseler 56 olan bile girmiş

ya % 80 engelli şizofren ile %80 engelli ortapedik engelliye veya işitme engelliye aynı soruyu sormak adalet mi aynı sorulara verilen cevaplara göre alinan puanlarla aynı kadrolara tercih yaptirmak saçma sapan bir sistem değilmi boyle engel gruğlarını ayırt etmeden atama ve engellileri istihdam yapılabilirmi

Dor93
arkadaşım imam hatip lisesini bitirmekle iş bitmiyor. ayrıca diyanet işleri başkanlığını düzenlediği "YETERLİLİK SINAVI" na girip , sınavı kazandıktan sonra bu bahsettiğin puanla atanıyorsun. Bende imam hatip lisesi mezunuyum 80 üzeri aldım ama bu belge olmadığı için atanamadım.

atanamayan arkadaşlar neden bu kadar umutsuzluk 80-85-89 bunların yerleşememesi alım sayısı da azdı çok normal aksine sevinin büyük puanlar önümüzden gidiyor diye geçen sınavda tecrübemle eğer alım sayısı 2 yılda aynı olursa 3. tercihde umutlanıyorum 77 puanla. ayrıca kasımda bir tercih daha söyleniyor ve birde 2015 baharda seçim var seçim rakam yüksek olur KPSS ye girip milyonlarla mı yarışmak isterdiniz. sabredin

lise düzeyi 90 puanla atanamadım sıralama 704 tü acıkcası hizmetli yazmadıgım için atanamadım 2. atamaya kadar vaktim var o yüzden beklemek istedim zaten puanlar sınırda kaldı 91-92 ile birsürü memur aldılar herkez için hayırlısı olsun inş 2. atamalarda daha yüksek sayıda memur alırlar.

Herşeye tamam da 90 la Adam Hademe Atanmış gerçekten yazık o puana yazık hayatını mafetti hademe hizmetliden de beter Allah yardım etsin soruları cevaplarkenki akıl tercih yaparken yok açık ve net şunu söyleyim 2. atamayı beklese 90 la en kral bakanlıkta en kral memurlugu alırdı adam hadem olmus yala

o adam onu dusunmustur büyük ihtimal acele paraya ihtiyacı vardr.

Üst Alt