Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

2. atamada da 90ları alırlar
3.atamada da 80 leri
gerisi öyleeeeeeeeeeee bakar kalır ..!!!

özgür çocuk;14p84629' Alıntı:
Bursa iç iþleri bakanlýðýna yerleþtim herkes için hayýrlýsý olsun kardeþlerim..
oskurum ilk maasla aplana peruk alcan dimi

Sanat Tarihçide 4 kadro vardı kim atandı ya çok merak ediyorum :/ engelli olup sanat tarihi okuyan arkadaşlarda var demek inanmıyorum artık ekpss sinede puanlarada

Önlisans ilk tercih geldi memleketimde karayollarina yerlestim herkese hayirli olsun Allah yerlesemeyen diger kardeslerimizede nasip etsin inşallah.

bu tercihlerde cidden kadrolar azdı iyi puan alanlar bile ya olmazsa diyip kendilerini garanti altına almak için uzak yakın demeden her yeri yazdılar. gönlünüzü ferah tutun diyorum ama hakkımızı aramak da bizim elimizde inşallah bir sonraki atamalarda kadro sayısı artar ve en azından puanlar aşağı doğru çeker

oysaki mükemmel tercih yapmıştım fakat olmadı yerleşemedim . saglık olsun derim.

arkadaşlar herşey nasip kısmet meselesii kafanıza takmayın

bir fikri olan var mı kimi yerleştirdi bu devlet bu kadar yüksek puanlılar açıkta kalmış .!

Yerleşemedim Sağlık Olsun, Herşeyin Hayırlısı

aynen tekrar yaziyorum bu hükümet yapar kardesim bizler türküz gerisini bilmiyorum suriyelilere kimlik verdiler yani gerisi malum

hicgözleri görmeyen bir arkadasim lise mezunu oda olmamis ana üzülüyorumya lan bari bizleri almadiniz onu alin bari totoslar

Arkadaşlar ekpss ye gırenler sadece burdakıler değil okadar çok gıren varki

engelli kadroları şehit yakınlarına bölündü, ve engelli kadroları azaltıldı, hükümetin yeni kıyağı bu oldu engelli arkadaşlara. ikinci alımlar büyük ihtimal eğer bu sayıda olursa ki olucak bu kesin, bu puanların düşeceği en fazla 87 civarı olacak. üçüncü alımlarada heveslenmeyin arkadaşlar. bu gidişle üçüncü alımlarıda yapmama olasılığı var. hükümet artık kadroya doydu, kurumlar elemanımız çok demeye başladı.yapılması gereken tek şey okula başlamak, nitelik sahibi olmak.ARTIK DÜZ LİSE VE VASIFSIZ ADAMLARA İHTİYAÇ DUYULMUYOR..

vasıflı adam atanmıyor arkadaşım :)

Muğla Üniversitesi Bilgisayar İşletmeni olarak atandım hayırlısı olsun arkadaşlar ön lisans olarak sınava girmiştim

84.6 ile yerleşemedim lise düzeyi ....yok böyle bir şey

memurluk 90 puan altına düşmedi bizde 89,68 ile boşta kaldık hayırlı olsun

78.22 puan-önlisans- süleyman demirel üniversitesi- ısparta - MERKEZ - merkez
allaha şükürler olsun. allah herkese emeğinin karşılığını görmeyi nasip etsin.

84. puanla 10 memurtluk 20 hizmetlı yazdımgene olmadı

Erzurum atatürk üniversitesi memurluk... darısı sizin başınıza kardeşlerim..

bu tokattaki belediye alınan yere kim yerleşti bi ordan umudum vardı

Üst Alt