Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

sayısal verilere bakıyorum adamlar 90 almış 96 almış hizmetliyi tercih etmiş valla 90 hadi neysede 96 ile hizmetliyi tercih edeceğime hiç yapmam daha iyi..

Arkadaşım 86 puan almıştı Doğuyu yazdık memur hizmetli olarak oda atanmadı 90-100 alınmış anlamadık.

Onlisans tibbi sekreter 74 puan 5. Tercihim izmir yerlesmisim arkadaslar darisi sizin basiniza.

290220013
1
EKPSSP2 - 89,52701
ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI
TEKNİKER (ANTALYA / MERKEZ - Taşra)

Kadro Kodu
Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

86 puan 1598.sıralama ile ben de atanamadım. Hizmetli yazmadım tabi ki. İkinci atamadan daha çok umutluyum. Doğu bölgelerinde puanlar düşüktür algısı değişmeli. Malatya 100 puanla, osmaniye 99 puanla memur almış. (Ortaöğretim)

doğu mantığıyla tercih yapmak hikaye kendini kandırır,adam malatya belediyesine hizmetli 90 üstü küsürle girmiş..

ben 80 puanla atanamadım, bu sınav da bir garabet var anlamadım gitti..
zihinsel engelli olan kişinin ne işi var memurlukta. ilk 1000 e giren kişiler bile atanamamış bu nasıl iştir arkadaş.
anlayan varsa beri gelsin. üniversite sınavında soruların tamamını çözebilen ikiyi üçü geçmezken maşallah bizim sınavda binlerce kişi neredeyse hatasız çözmüş soruları . herkese hayırlı uğurlu olsun sonuçlar canım türkiye m ...

Bursa 1984;

Ben de465. olarak balıkesir é atandım.hayırlı olsun inşallah :)

81.3 ile atanamadım. Biraz da suç bende. Memurluk harici kadro yazmamıştım şansa gelir diye ama gelmedi. 2. atamalara kadar özel sektörde takılacaz artık. Atanan bütün arkadaşları kutluyorum. Allah yeni iş hayatınızda yolunuzu açık etsin inşallah. Benim durumumda olan arkadaşlara da sabır diliyorum. İnşallah sonraki atamalarda yerleşme şansı buluruz.

yerleşmede bu kadar puanların uçma sebebi engelli olmayanlarda sınava girdi yerleşenlerin çoğunluğu engelli deil...sınava her önüne geleni aldılar benim görüşüm bu..

engelli dediğin adı üstünde engelliyle hastalık raporları sağlık raporluları karıştırıyorlar gerçek engelli olan bu sınavda boşta kalıyor bence..

Arkadaslar memurlar nette yerleştirme tavan ve taban puanlarının oldugu dosya yayınlanmıs merak edenler bakabılır

atanamayan arkadaşlar neden bu kadar umutsuzluk 80-85-89 bunların yerleşememesi alım sayısı da azdı çok normal aksine sevinin büyük puanlar önümüzden gidiyor diye geçen sınavda tecrübemle eğer alım sayısı 2 yılda aynı olursa 3. tercihde umutlanıyorum 77 puanla. ayrıca kasımda bir tercih daha söyleniyor ve birde 2015 baharda seçim var seçim rakam yüksek olur KPSS ye girip milyonlarla mı yarışmak isterdiniz. sabredin

Kim dedi bunu?

2023 niteliğiyle Bütün egm leri yazdım 69 la 72 yle kapatan yerler var ben 75le yerlesememisim tercih ettiğim yerler ort. 80 puanla kapatmış arkadaş böyle ise çomak soksunlar

Işin garip tarafı bobreklerimden rahatsızım ve şu dakikalarda sancılarım tavan yapmış durumda engelli olmayıp yerleşen adayların yerleştiği haberini kıvranarak okuyorum buda ayrı bi ironi

Ortaöğretim 80 puanla yerlesen bi yer göremedim düz lise

SGK(İstanbul) önlisans 79,2 puanla atandım hala inanamıyorum ya neyse!
Atanamayan arkadaşlar lütfen karamsar olmayın inşallah 2 tercihlerde atanırsınız.

83,84 puan sıralama 2464 atanmayı beklemiyordum hep memurluk yazmıştım taban puana baktım benden düşük puan ile atanan 432 -450 kişi var

siya;

ikinci tercihlerde gelir benim de öyle oldu önlisans 75 puanla ikinci tercihlerde atandım

önlisans 75 puan atanamadım. hiç umudumda kalmadı.

Üst Alt