Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

[SIZE=3]ilk tercihim MALİYE BAKANLIĞI vhki atandım. Atanan herkese hayırlı olsun. yeni hayatlarında başarılar dilerimm[/SIZE]

Benim de olmadı lisans 64 almıştım Üzgünüm :( en uçuk yerleri bile yazmıştım yaa

Üçüncü aramalar 2015 de olur belki Şubat ya da nisan belli degil bunların ne yaptıkları kahretsin

lıselı olmak ile 2yıllk olmanın devasa farkı 78.le gırenıbılıyomuş demekkı .

Anlayamadım

76 puanla nasıl yerlesemedim ya. Kafayı yicem kimya lisans mezuniyet üstelik uzak yerleri de yazdım üstelik

Atanan arkadaşlara çalışma hayatında başarılar diler.atnamayıpta bekleyen arkadaşlarımada sabır dilerim .

73 önlisans bende atanamadım, hayırlısı inşallah diğer atamalara :)

ben tercih yapmadım

haliyle yerleşme de söz konusu değil :)

89 ile 92 ile arkadaşlarım kazanamıyorsa ben bu işte bir iş var derim... zaten memur olan kişiler de tercih yapabildi bu nedenle çok kişinin hakkın yenmiş oldu

Zihinsel den sınava giren Engelli olmayan kişileri anlatmaya bile gerek yok..

işin tek güzel yanı 2. Atamaların çok yakında yapılacak olması... ( kaynak : Ankara da yerin kulağı)

atalanlar sanırım hizmetli olarak atandı peki veri giriş memur olarak atalan kimse yokmu yani...

Radyo Tv Bölümü Mezunuyum. Ankara'ya tercih yapıyorum bölüm açık ama VASIFSIZ yanı önlisans mezunu olan herkes bu bölümü tercih edebiliyor. Ben ne anladım şimdi Bu bölümü okumaktan? Sokarım Böle devletin yapacağı işe!

abuk subuk yazıyonuz zihinselden girdim 84 puan aldım ilk 10 memur 20 tercıh hızmetlı ıçınde siier bitlis tunceli vs bır çok yer var ama yok işte anlamadım bende bır şey

ben tercih yapmadım
haliyle yerleşme de söz konusu değil :)
89 ile 92 ile arkadaşlarım kazanamıyorsa ben bu işte bir iş var derim... zaten memur olan kişiler de tercih yapabildi bu nedenle çok kişinin hakkın yenmiş oldu
Zihinsel den sınava giren Engelli olmayan kişileri anlatmaya bile gerek yok..
işin tek güzel yanı 2. Atamaların çok yakında yapılacak olması... ( kaynak : Ankara da yerin kulağı)

Ortaöğretim 86,2 ile yerleşemedik. İnşAllah 2. atamalarda kadroları hizmetli ile doldurmazlar.

En kısa sürede Engelli vasıfının yeniden belirlenmesi lazım. Eli kolu tutan taş gibi adamlar örgün eğitimin tüm imkanlarında yaralanarak yüksek puanlar ile güzelce bizim olması gereken kadrolara kondular şimdi hiç kimse o bu şu demesin yatağında sağdan sola dönerken bile zorlanan biri ile, eli kolu tutan istediği gibi gezen istediğini yiyen içen birisinin aynı ketegoriye koyarsan olacağı bu.

Gerçek Engelli arkadaşlara işleri hayırlı olsun, engelli taklidi yapanları ve bunlara göz yuman bürokrasiyi ise Allaha havale ediyorum.

91.72 balıkesir halk sağlığı kurumu :) Allah herkese nsaip etsin inşallah

Üst Alt