hayırlısı olsun kardeşim puanın kaçtıBursa iç işleri bakanlığına yerleştim herkes için hayırlısı olsun kardeşlerim..
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hayırlısı olsun kardeşim puanın kaçtıBursa iç işleri bakanlığına yerleştim herkes için hayırlısı olsun kardeşlerim..
87.6 puan lise mezunu yerleşemedm
hayırlı olsun sanırım en yüksek puanlı alımları çevre şehircilik yaptı bu atamalarda zaten başka kadro yoktu ve okuyorsanız haliyle sonuç böyle oluyor. hadi hakkınızda hayırlısı97.9 puan ile ilk tercihime atandım. Sakarya çevre ve şehircilik... Çok şükür
önlisanstan Bursa TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI atandımmmm herkez için hayırlı olsun
aynen benimde olmadi 15 arkadasim vardi onlarida ardim yok kimi aldilar bu totoslar yoksa süriyelilerimi aldi bu dengezis devlet
Ön lisans arkadaşlar benim..
Aynen..Çok seçenek yoktu ve tabi seçeneklerin arasında da en mantıklısı çevre ve şehircilikti. Teşekkürler bu arada. Sizin ve tüm atananların da ataması hayırlı olsun. Darısı diğer tercihlerde atanamayanlara inşallahhayırlı olsun sanırım en yüksek puanlı alımları çevre şehircilik yaptı bu atamalarda zaten başka kadro yoktu ve okuyorsanız haliyle sonuç böyle oluyor. hadi hakkınızda hayırlısı
87,5 Önlisans benim böbrerk nakilli..