Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları açıklandı

97.9 puan ile ilk tercihime atandım lise düzeyinde. Sakarya çevre ve şehircilik... Çok şükür

var bu işte bir iş hadi hayırlısıııııııııııııı:confused:

önlisanstan Bursa TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI atandımmmm herkez için hayırlı olsun

85,75 ile atanamadım. 1745 sıralama. Düz lise.

Son düzenleme:
97.9 puan ile ilk tercihime atandım. Sakarya çevre ve şehircilik... Çok şükür
hayırlı olsun sanırım en yüksek puanlı alımları çevre şehircilik yaptı bu atamalarda zaten başka kadro yoktu ve okuyorsanız haliyle sonuç böyle oluyor. hadi hakkınızda hayırlısı

aynen benimde olmadi 15 arkadasim vardi onlarida ardim yok kimi aldilar bu totoslar yoksa süriyelilerimi aldi bu dengezis devlet

Şu zonguldak için yalan söyleyen bayan naptı acaba 96 dıyordu puan

Birde yalandan 4bin kadro açtık diyorlar al o kadroyu .. ben kendimi geçtim çalışmadım düşük puan aldım ya 87-90 alan arkadaşlar atanmadı nasıl bir yerleştirmedir bu !

78,329 puanla lise düzeyinde hizmetli kadrolarından herhangi bir kadroya yerleşemedim...

Tercih Sonuçları :(

[SIZE=5]80 üstü alıp atanmayan var mı memur ve hizmetli olarak ? :( Ben bile atanamadım ya :( Neyse sağlık olsun ne diyim. Peki sonrası yerleştirme ne zaman olabilir ki ?[/SIZE]

yerlşen arkadaşlar puan ve mezuniyet yazarsanız sağlıklı olur

çok merak ediyorum bunlar kimi yerleştirdiler acaba 80-90 puanlar bile yerleşememiş ....

hayırlı olsun sanırım en yüksek puanlı alımları çevre şehircilik yaptı bu atamalarda zaten başka kadro yoktu ve okuyorsanız haliyle sonuç böyle oluyor. hadi hakkınızda hayırlısı
Aynen..Çok seçenek yoktu ve tabi seçeneklerin arasında da en mantıklısı çevre ve şehircilikti. Teşekkürler bu arada. Sizin ve tüm atananların da ataması hayırlı olsun. Darısı diğer tercihlerde atanamayanlara inşallah

Yerleşen arkadaşlara hayırlı olsun. İnşallah 2. ye atanırız.

Az önce bir arkadaş suriyelileri yerleştirdiler dedi bencede onlar yerleştirildi :D

Selo 46
Sen nasıl 87 ile atanamadın yahu ?
Hadi ben 83le atanamadım ama yine de verem oluyorum burada !
Ne tercih etmiştin ki ?

Üst Alt