Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu konuda umudum yok, kafalarına ne zaman eserse o zaman açıklanır. Şu gün diye bir takvimin olduğunu sanmıyorum yani, bir plan olsa zaten açıklanır, bir de yıl sonu enflasyonu düşürmek bir yandan yeni yıl zamları ve bütçelerini oluşturma bir yandan seçime 3 ay var onun hazırlıkları öte yandan o yüzden yılbaşından önce olacağını sanmıyorum. Bu tamamen benim fikrim ve düşüncem bir dayanağım da yok açıkçası, tek dayanağım şu; nisanda girdiğimiz sınav yeni açıklandı tercihleri 7.5 ay sonra yapıyoruz.

Ekpss tercih sonuçları ne zaman açıklanacak...

Ekpss sonuçları ne zaman açıklanacak

Peki sonuclar nezamn belli olur?? Onceki sinavlarda kac gun sonra aciklanmisti

2 haftaya kadar açıklanır diye düşünüyorum.

2018/1 atama 19 gün sonra açıklanmış sanırım yine öyle olur

Yerleştirme ne zaman belli olur ?

Tercih sonuçlarımız ne zaman belli olur tahmini?

Umarım 2015'te olduğu gibi hemen açıklanır.. Öyle de olsun ve yılbaşına kadar uzamasın...

beni kanaatimde 15 Aralıktan sonra her an açıklanabilir. Çok iddilalı bir tahmin ama bakan hanım bir an evvel atamaları gerçekleştireceğiz dedi. Günümüz teknolojisiyle 2500 kadronun sonuçlanması birkaç dakikayı geçmez. Yeter ki istesinler

Umarım bir an önce açıklanır. 7aydan fazla tercihleri bekledik artık beklemeye sabrım kalmadı,kimsenin kalmadı hatta...

En geç Bütçe görüşmelerinden kısa süre sonra açıklanır. Bakan Aralık ayında atamalarını yapacağız demişti. Ocağı bulacağını sanmıyorum.

Kaç gü. İçinde güvenlik soruşturması açıklanır arkadaşlar

5 gün geçti ama daha ses soluk yok. İlk kimden haber gelir bilinmez.

hep birlikte ösym yi arayıp baskı yapalım bence

Daha 5 gün oldu Ya sakin olun gençler. Ben haftaya açıklanacağını düşünüyorum. Hepimiz sabırsızlanıyoruz ama her işin bir vakti var.

Sonuçlar tahmınım 15 güne açıklanır ama şu da var ki ösym aranıp baskı edilirse erkenden de açıklanması sözkonusu olabilir.

çok aksi bir durum olmadıkça önümüzdeki hafta içinde öğleden sonra açıklanacağını düşünüyorum.
ÖSYM'yi arayıp baskı kurmak işe yarar mı bilmem ama öbür taraftan sakin olmanızı öneriyorum, her şeyin hayırlısını dileyelim, 2014-EKPSS ile atanmıştım varsa sorularınız elimden geldiğince yardımcı olacağım yoldaşlar

Benim puanım 90.89 ve siralamam 467 bütün MEB hizmetlileri yazdım MEB hizmetli gelmesi durumunda tercihler açıklandıktan kaç gün sonra evrakları isterler

Son düzenleme:
Umarım bazı arkadaşlarımızın lanse ettiği gibi önümüzdeki hafta içinde açıklanırda işi olmayan arkadaşlarımız iş bulupta geleceğine daha emin adımlarla ilerleyebilir.Herkese selam olsun.

53 puanla atanma sansim varmi arkadaslar

Siralamam 88

53 puanla atanabiliryim siralamam 88

Lisans halkla iliskiler

Sansim varmi

Lisans halkla iliskiler sansim varmi

Tolga001

88 dedigin branş siralamasi heralde bölümünden alim yoksa sadece 4001 düşünüyorsan 2020 ye siki hazirlan derim nacizane fikrim bu ama son atamada 58e duserse gidersin niye olmasin

Tolga001

Sanırım sizin bölümle ilgili kadro açılmadı. Bu durumda genel sıralamadaki yeriniz önem arzedecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt