Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga001

Sanırım sizin bölümle ilgili kadro açılmadı. Bu durumda genel sıralamadaki yeriniz önem arzedecektir

Önlisans MEB Memurlukların en gelebilecek yerleri tercih ettim. Puanım 70 ben gelmez diyorum. Ama yaptım. Önlisans Sıralamam 5700 ise gelmez buna eminim. Ama 2020 ye kadar 2016 ekpss puanı geçerli olacak! 2020 den itibaren en azından şansım olacak

Keşke biraz çalışsaydınız, 50 puan zaten ösym veriyor diye biliyorum.

2016 girenlerin hakkı bitecek ama bu sefer 2020 girenler olacak sıralamada bunu göz ardı etmeyin derim

Smilemisty

:) Evet çalışmadım çünkü sınavın geçerliliğinin 4 yıla çıkarılacağını duydum iyi ki de çalışmadım diyorum. 2016 EKPSS puanı geçerli ise 2018 ekpssyi niye yaptılar. O zaman her sınav 4yıl geçerli olsun bazı arkadaşlar bu sene cerrahpaşa yada boğaziçi kazanmadıysa gelecek yıl aynı puanı cerrahpaşa için kullanabilsinler..

Tercihler ne zaman aciklanacak

Tercih ne zaman aciklanir onlisanstan nereleri yazdiniz?

4 yıl geçerli olacağına sınavı her sene yapsalar bin kat daha iyi. bir kez kötü alan 2 sene yeni sınavı 1 sene tercih atama soruşturma bekliyor ne biçim iş.

Kanaatimce engelli kadrosu dolmaya başladığı için ileride sınavı 4 yılda bir yapacaklar. Her sene 5000 kişi alma ile 2020 kadro kalmıyor. Bakan 8000 kişilik boş kadro kaldı demişti

imam olmaya niyetli değilim :D yapmadım

dipnot: "hamile bi kadın tercih yapmış gelirse gitmeyecekmiş kocası yapmasını istemiş"

Çok vardı evet imam:)

Az açılmış normal tercih

Facebooktan geliyorum. Kura çekiminin 24 Aralık'ta yapılacağı duyumu alınmış. Bir aksilik çıkmazsa %90 o gün deniyor. Sanırım tercihler de o gün açıklanacaktır. Geri sayım başlasın :)

Müjde: 24 aralık'ta sonuçlar açıklanacak

Arkadaslar bakan selcuk un konusmasini dinledim. 24 aralikta 2504 engelli kardesimizin atamasini yapacagiz dedi. Hepimiz için hayirli olsun. 😊

Arkadaslar inşallah herkes için hayırlisi olur

Ve insallah herkes atandigi yerde huzurlu bir iş hayatına başlar

Hiçbir haber sitesinde öyle bir şey yok. Olsa ntv,cnn, memurlar.net falan verirdi.

Umarım herkese gönlünün istediği yer gelirde mutlu,mesut çalışılır.Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarım.

10 dakika önce memurlar.net de 24 aralık olduğu haber geçti. Sallamasyon değil.

Bu sabah haberlerde 24 aralık diye bir yazı okudum inşallah doğru cikar🤗

24 mü? Ben kendimi bu haftaya hazırlamıştım ya...

24 aralıkta açıklanacak kaynak aa nokta

Bende bu hafta bekliyordum perşembe veya cuma kısmet pazartesi miş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt