Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 aralıkta yenı bır ekpss atamasımı var?

Merhaba arkidaslar 24 aralikta yeni bir ekpss atamasimi var yoksa yaptigimiz tercihlerin sonuclarimi aciklaniyor?

Şafak sayar gibi gün sayacaz:)
Bendeki bu heyecan da niyeyse,nasıl olsa istediğim yere atanamayacam :)

Benim de pek umudum yok ama belki şaşırırım. Hem kadro az hem de seçeneğim azdı. Sadece 10 tercih. Hepsi de 3001 Ankara..

Arkadaslar neden dpb ve ÖSYM sitesinde yayinlanmamis bu tarih

Sahranil hanım sizin yazılarınızı denk geldikçe görüyorum.Neden her konuda olumsuzsunuz?Tabir-i caizse felaket tellalı gibisiniz?

mersinliengelli

Ösym bişi dememişki şu gün diye facedeki gruplarda sölüyolar

Tercih vaktide öle olmuştu

Atama ne kadar süre sonra oluyor peki bilen var mı ?

Pluvia

Ben sadece bu durum için demiyorum.Tamam ösym açıklama yapmamış olabilir ama bakanın açıklamaları bunu doğruluyor 24 aralık diye.Ben genel olarak neden olumsuzsunuz diyorum.

Kurada çıksa bile atama en az 6 ay i buluyormuş doğru mu ?

Yokya olumsuz dğlm kulaktan sölentiler için dedim zaten işlh 24de açıklanır
mersinliengelli kardeşim

Bakalım atamam olursa ege tercihlerim gelirse emekli olmucam eğer baktım antin kuntin yerler çıkarsa emekli olup çalıştığım yerde devam ederim diye düşünüyorum..

6ay sürüyor atama deniliyor kurada çıksa bile doğru mu kimse cevap vermiyor ?

Arkadaşlar bence ösym sitesini günlük takip edersek bu kadar muallakta kalmayız diye düşünüyorum...

HakanEs26

Peki hakan bu durumda kime güveneceğiz.Bakanın ağzından çıkan sözemi yoksa ösym nin yayımlamasınamı?Bakan bu tarihi söylediyse şayet mutlaka tamilatını vermiştir diye düşünüyorum!

mersinliengelli

Valla dostum şuan bakanların tek derdi seçimler diye düşünüyorum. Kimse şuan atamalarla falan ilgilenmiyor.. Ülke genelinde benim gözümden gördüğüm şey bu.. Bakanların bile bir dediği bir dediğini tutmuyor. Gece kanun çıkarıp sabah canını istediklerini nereyi isterlerse oraya atıyorlar. Kısacası net bilgi gelmeden konuşmamak en mantıklısı. Biliyorum bu sınav bazılarının hayatı gibi beklediği önemi olan kutsal bir şey ama dediğim gibi ülkemizde işler kolay yürümüyor maalesef..

Matın dışındaki konuları okuyarak işaretledim
HakanEs26

Sadece matı attım 1doğrı çıktı :)

Daha fazla gelirmiydi bilmiyorum sırf boş kalsaydı mat

Keşke bilsemde yapsam mat:)

Temeli iyi olan insanlar için ekpss kolay

Kpss zordu

annemim zoruyla girdiğim bi süreçti bu :)

o demese valla gene girmicektim çünkü ; ne atamasının zamanı belli oluyor ne sınav sonucu görüyosunuz işte durum bundna ibaret..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt