Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sadece bu durum için demiyorum.Tamam ösym açıklama yapmamış olabilir ama bakanın açıklamaları bunu doğruluyor 24 aralık diye.Ben genel olarak neden olumsuzsunuz diyorum.
Bakalım atamam olursa ege tercihlerim gelirse emekli olmucam eğer baktım antin kuntin yerler çıkarsa emekli olup çalıştığım yerde devam ederim diye düşünüyorum..
Peki hakan bu durumda kime güveneceğiz.Bakanın ağzından çıkan sözemi yoksa ösym nin yayımlamasınamı?Bakan bu tarihi söylediyse şayet mutlaka tamilatını vermiştir diye düşünüyorum!
Valla dostum şuan bakanların tek derdi seçimler diye düşünüyorum. Kimse şuan atamalarla falan ilgilenmiyor.. Ülke genelinde benim gözümden gördüğüm şey bu.. Bakanların bile bir dediği bir dediğini tutmuyor. Gece kanun çıkarıp sabah canını istediklerini nereyi isterlerse oraya atıyorlar. Kısacası net bilgi gelmeden konuşmamak en mantıklısı. Biliyorum bu sınav bazılarının hayatı gibi beklediği önemi olan kutsal bir şey ama dediğim gibi ülkemizde işler kolay yürümüyor maalesef..