Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 Aralık pazartesi saat 10.00 'da yapılması planlanan kura çekiminde saat değişikliğine gidilmiş. Muhtemelen 13.00 sonrası gerçekleşecek ve sonuçların ÖSYM sistemine düşmesi 14.00 sonrasını bulacaktır. Önemli olan günün değişmemesi olduğu için sadece saat değişikliği çok problem olmayacaktır :)

Ekpss 2018/2 tercih sonuuçu

Merhaba arkaşlar 2018/2 ekpss sınavının tercih sonuçları ne zamaan açıklanacak

Yarın 14'den sonra. Açıklansa da bir kafalar rahat etse artık...

Yarın kura var diyorlar. Tercih sonuçları da açıklanır mı emin olamadım ben.

Şizofrenix

Nitelik kodlarında güvenlik soruşturması da vardı. Şu zamanda devlet memurlukları güvenlik soruşturması olmadan olmaz bence..

Öğretmen atamaları ayrıca mı oluyor ? Bir de devlet korumasında olan engelliler için yaklaşık 3000 kusur daha engelli ataması olacak diye okudum. Hepsi ekpss sınavına girmiş kişilerden mi seçilecek acaba ??

bu tercihlerde atanamayan Lisans mezunlarına kura hakkı var mı ?

Konuyu hareketlendirip , umut yeşertmeyin arkadaşlar. Sonuç açıklanana kadar yazmayın. Yüreğine inecek arkadaşların :)

R.T.E Cumhurbaşkanımız Konuşma yapıyor içerden ayarlanma yapılıyor sistemde kimi yerleştireceğiz torpili olanları listelenip snr atama yapılacak :D

Açıklandı arkadaşlar ben her hangi Bi kadroya yerleşememişim

Sınavsız kura hizmetliler için ne zaman acıklanacak bileniniz var mı ? Teşekkürler şimdiden.

Atananların puanlarını nerden görebiliriz bulutbaydar kaç puanla atandın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt