yamtar16 kardeş geçmiş olsun dünyadan haberin yok alımları öyle azalttı ki hükümet yok denecek kadar az
atanırsın tamam lise den 85+ ilk atamada tamam sen abisin, sen büyüksün
zerre araştırma yapmadan gel boş boş konuş ancak bunu bilirsiniz
geçen sene ilk atamada bile sadece liseye +2500 kişi verildi
ama şimdi 2018 ilk atamada kura + lise + önlisans + lisans toplamına 2500 kişi verildi paylaştır durumun vahimliği ortada
eğer düzelmez ise lise 90+ alamayan ilk atamayı unutsun (düz memurluk)
lütfen hikaye anlatma kimseye
biz kadro sayılarını artırmak için mücadele ederken, senin gibiler faydalanacaksa boşa uğraşmayalım gerek yok
git bak bakalım 2500 lise alımı sadece olurken 2016 yılında puanlar kaça düşmüş ???
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/EKPSS/Ortaogretim24082016.pdf
buyur buradan inceleyebilirsin bak bakalım 2500 sırf liseye ayrılırken bile memurluk kaç ile kapatmış
bak buyur gözlerinde problem yok ise incele
şimdi 2018 sınavdan sonra 500 / 700 arası liseye ayrılsa sence 85 puan alan atanır mı ??? ne kadar komiksin sen
60 bine yakın liseye girecek kişi sayısı
90+ alamayan atanamaz
imza kampanyaları bile başlattık bu haksızlık için
sen boş boş bana laf sokmaya çalışacağına, kadroların artırılması için destek ver
ben önlisans mezunuyum önceden 73 puan ile atanan biri 2018 yılından sonra 80+ alamaz ise düz memurluk atanamaz
kardeşim biz birbirimize destek olmazsak kim bize destek olacak
kampanlalar düzenliyoruz kimse katılmıyor, bimer cimer yazı yazıyoruz istenilen seviyede değil
siz daha tercih zamanı tutupta 500 /600 rakamlarını duyunca asıl o zaman anlayacaksınız durumun vahimliği
uyuyun şimdi
uyanan ve bunu her yerde dile getirin kişilerede abuk sabuk konuşun dersiniz
neyse sınav dan sonra görüşürüz