Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den kaç puan alırsak atanırız?

@walking25. arkadaşımızla kendi puanımı kıyasladım işin doğrusu çok şaşırdım. Benim puanın 78.017 sıralamam 409.
78.141-78.017
=0.124

409-297
=112 yani 0.124 puan aralığında 112 kişi var arkadaşlar. Bu rakam çok fazla. Açıklamalara dayanarak liseden açılıcak kadro sayısı maksimum 1000 kişi 300 400 hizmetli olsa, puanlar 77.5 e düşmesi bile çok zor gibi.

Arkadaşım 78ile 80 puan arası çok fazla inşallah 75 lere hizmetli düşerde herkeze yaramış olur

Rakamlar yanılmaz. 500 600 hizmetli kadrosu gelse bile 75 puana düşmesi çok ütopik. 2.atamada şaka gibi bi rakam alındı ortaöğretim. 100küsür hizmetli kadrosu vardı, 3.atama olmucak korkusuyla memur kadrosu bekleyen +80 puanlar hizmetli kadrosuna yüklendi. Ben hizmetli puanlarından ziyade memur puanları daha düşük olucak gibi diğer atamalara göre

92 kredim var hani 4 yil gecerliymis ya acaba diyorum mezun olunca tercih yapabilirmiyim cehaletimi mazur gorun hic bir bilgim yok konuyla alakali kuarayami katilmam daha avantajli sinava girmemmi yuksek bir puan alabilecegime inaniyorum

Smilemisty
[FONT=sans-serif] 78.017 sıralamam 409. puanla bu sıralaman sadece kendi branşına göredir..

diğer branşlarda senin üstünde olan en az 600 kişi daha vardır..

şundan eminim ki genel sıralamanız 1100 ün üstünde...[/FONT]

muzy1. Hizmetli olupta, benden yüksek puan 400 500 kişi vardır diye tahmin ediyorum. Bu kişiler zaten hizmetli kadrosunu tercih edemicek. Hizmetli olarak atanırım diye umuyorum.

Kardeşim ataniriz inşallah 1000 alım en az liseye verirler sen rahat ol

walkıng25
ARKADAŞLAR hani sıralama kaç genel sıralama kaç ben şöyle bir hesap yaptım bilmem katılır mısınız. Şimdi puanım 78.141 genel sıralamam 4285 1.atama 2514 kişi 2.atama 444 kişi toplam atanan kisi sayisi 2958 simdi genel sıralamam oldu 1327 işkur vasıtasıyla kamuda ise girenler tahminimce 250-300 arası ve birde kamuda hizmetli olupta tercih yapamayan 400-500 kişide öyle olduğunu düşünüyorum.benim genel sıralamam 700-750 arasında biryerlerde olduğunu düşünüyorum bu rakamlar daha fazlada olabilir ben tahmini verdim sayıları bilmem siz ne düşünürsünüz arkadslar yorum yapalım allah'a emanet olun saygılarımla.....

engelli raporunu yeni alan birisi nasıl ekpss ye başvuracak.meslek lisesi motor bölümü mezunuyum

sınav

slm bir şey soracam 30 net kaç puan getirir lisans için.

Bende merak ediyorum internette hesaplayınca. Genel yetenekten 30 net yapsam yani fullesem 80 puan diyor çok sacma

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beden Eğitimi öğr. hakkında bilgisi olan var mı?kaç punla gerekli

ekpss

Arkadaslar yeniyim herkese selamun aleykum ben şu an lise son siniftayim ekpss den memur olabilmem için en az kaç puan almaliyim? Teşekkürler..

Muhammet kurt aleyküm selam kardeşim. Düz memur olmak ve ilk atamada yerleşmek istiyorsan en az 90 puan alman lazım. Hizmetli olsam da olur sıkıntı değil dersen de ilk atama için 80-85 arası bir puan alman lazım.

Ortaöğretimde 77-78 puanın altında atanma imkansız gibi bir şey. Tabi bu hizmetli kadrosu için geçerli. İmam-hatip mezunlarından 58 ile atananı gördüm. Eğer bölümün ile ilgili alım olursa ve o bölüm mezunu kişi sayısı az ise 60-65 ile de atanma şansın olabilir..

Burada atanma durumu mezun olunan düzey ve kaçıncı atamada atanmak istediğine göre değişir. Standart olarak son alımlara kadar beklerim acelem yok diyorsan Liseden 78 ve üzeri Önlisanstan 73 ve üzeri lisanstan 60 ve üzeri alman yeterli, yok ilk alımlarda atanayım diyorsan verdiğim bölümlerin her birine fazladan 10 - 15 puan ekleyerek de hesaplayabilirsin. Tabi bazı branşlar örneğin imam hatip sağlık teknikeri gibi alımlarda puan sıkalası biraz daha aşağı düşüyor. Pazar Günü hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

2018 ilk alımda yaklaşık atanma puanları (tahminler)

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize geçmiş olsun iyisiyle kötüsüyle bir sınav geçti gitti. Şimdi geldi işin asıl kısmı yani atanma kısmına... 2018'de girenler için 2500 kadro var malumunuz. Peki bu kadroların kaçı lisans, önlisans, ortaöğretim ve ilköğretim şeklinde olacak öncelikle bununla ilgili tahmini ya da önceki yıllardan tecrübeli arkadaşlar varsa öngörüleri varsa onları şöyle piste alalım :)

Sonrasında kaç net, kaç puan yapar(tahmini), kaç puan alırsam atanırım ya da atanamam(tabi yine tahmini) bunların cevabını tartışalım..

derviskadem

Evet benim de tahminim 85-90 arasında büyük bir yığılma olacağı yönünde. Burada tercihlerde ön plana çıkıyor dikkatli tercih yapmak gerek. Peki 85-90 arası bir puan almak için kaç net gerekli sizce?

qsmuck

geçmiş yılların hesaplamasına göre 45 50 net arası görünüyor fakat bu seneki standart sapma ne olur bılemem. çoğ kişinin genel kultur iyi geçmiş buda standart sapmayı yükseltebilir 48 51 net arası olabilir. bu tahmin tabiki kesin konuşmak yanlış olur

Ekpss de kaç net ortalama kaç puana denk gelir bilgisi olan ?

Geçmiş dönemde yaptığınız netlerle aldığınız puanları yazarsak ortalama bir sonuç bulabiliriz herhalde

Bu sene sorular geçen yıllara oranla nispeten daha kolaydı. Türkçe çok vakit alıyor demiş herkes. Sanırım Türkçe belirleyici olacak ve standart sapması yüksek olacak. Bunun dışında benim de tahminim 45 net civarı 85+ puan getirir. 50 yapan kafası rahat bir şekilde atanır. Kimseyi yanıltmak gibi olmasın daha hiçbir şey belli olmadı tabi ama dediğim gibi benim tahminlerim bu yönde

Üst Alt