Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den kaç puan alırsak atanırız?

Arkadaşlar merhaba, bir fizyoterapist arkadaşım 82 puan aldı ve sıralaması 1606 atanabilir mi acaba ?

EKPSS'den kaç puan alırsam atanırım sorusu saçma bir sorudur. Çünkü bunun cevabı eğitim düzeyinize ve taşıdığınız ek şartlara göre değişir. Örnek veriyorum iki kişi düşünelim Önlisans Birinin puanı 85 Diğerinin puanı 76 olsun 85 Puan alan adalet mezunu olsun yani sadece düz memurluğa başvurabilsin 76 puan alanda Bilgisayar Programcılığı mezunu olsun. Tekrar söylüyorum bunlar tamamiyle farazi oalrak söylüyorum. İlk Atamada 76 Alan Adamın atanma şansı daha fazladır zira onun hem düz memurluk hemde Bilgisayar alan bölümlerde şansı var. Dolayısıyla ağırlığı bilgisayar alanına verirse bilgisayar diploması isteyen 30 kurum var diyelim bu adam kendi branşında 20. sıradaysa atanır. Yani şu puanı aldım atanırmıyım demek saçma bir soru. Bu sizin eğitim seviyenize mezun olduğunuz bölüme göre değişir. Bilmem anlatabildim mi ?

Bilgi için teşekkür ederim ancak gereksiz bir yazı olduğunu düşünüyorum. Bu yazdığını sanıyorum ki sınava giren kişilerin %80'i biliyordur. Yukarıda branş bazında bilgi istediğim için soruyorum.. Lisans mezunu birisi olan Fizyoterapist arkadaşım 1606 sıralama ile atanır mı ? sorusunu sormak bence gayet mantıklı ve normal.. Bu işi bilen bir arkadaşımız varsa bahsedilen branş ile ilgili de yorumunu almak ve duymak en doğal hakkımızdır.

Henüz branş bazında sıralama açmadı ösym.. Arkadaşınızın atanıp atanmaması kendi branşında açılacak kadroya bağlı.. Bunu kimse bilemez..

Lise düzeyinde 84.80 puanla hizmetli olarak atabilirmiyim istanbulda

elektrik elektronik mühendisi kaçla atanır sizce? birde ekpss kpss'ye göre daha mı kolay

şu an engelli raporum yok. normal kpss'den 79-82 arası puan alıcam. ama mühendislik için en az 87-89 arası lazım.Olamam Yani.Doktor bana epilepsi nöbetlerimin sıklaşması nedeniyle %40 engelli raporu vereceğini söyledi. bende başta bir sevindim. ama şuraya baktım. ruhum karardı. burda atanmak daha zor be kardeşim. rapor almayınca en azından hastalığımı saklayarak özel sektörde işe girme şansım var. Almasam daha iyi

EpileptikAdam yanlışınız var ekpss sınavı normal kpss sınavına nazaran kat kat kolaydır

siz normal kpss den 82 almış iseniz
aynı çalışma ile buradan çok rahat 90+ alırsınız ve ilk atamada gidersiniz lisanstan

öyle bir imkanınız var ise muhakkak alın raporunuzu
sonra pişman olursunuz hocam

Skolyoz23

bana kolaysa bu elektrik elektronik mühendisleri'ne de kolay be kardeşim. hepsi sayısalcı zaten. usülsüz rapor alanda dolu zaten. ayrıca kadroda yok. taban puanları araştırdım bazı şeyler buldğum taban puanların da yanına sadece mühendis yazmış , ne mühendisi oldugunu yazmamış tabloda. bu yüzden kaçla atandıklarını bilmiyorum. keşke öğrenebilsem. Düz memurluk seçsem şansım ne olur acaba , ve düz memurlukdan mühendis kadrosuna geçebilrmiyim...

Ben endüstri m. Lisesi elektrik e. Mezunuyum sinavdan 78 aldm atana bilirmiyim sizce?

Arkadaşlar ben 85 önlisanstan aldım ne yanı bu yorumlara karşılık umutsuz mu olayım 😢🤔

Berrinp

Alımlara bağlı
Denildiği gibi 2500 alım olursa 90 altı atanamaz
85 puan bile şans olur

Ben önlisans olarak 85 aldım ilk tercihlerde atanır miyim sizce arkadaşlar

Emrdyl kardeş ne yaptın alim 2500 olsa dahi onlisans 85 alan biri doğru bir tercihler bence ilkinde atanir.

bsrn

Tabi atanabilir önemli olan kadro sayısı ve bölüm ile ilgili alım olması

Arkadaşlar önlisans puanım 85 sıralamam 425 diyelim ki önlisans 500 kişi alacaklar bu durumda benim atanma ihtimalim ne oluyor ilk defa tercih yapacam bilgim yok atananlardan fikir alabilir miyim

Düz memurluk tercih edeceksen dediğin gibide olursa güzel bir tercihle yerleşmen büyük olasılık kardeş.

Peki bölümüm muhasebe o alanda kadro acıyorlar mı

İnşallah çünkü ikinciye dayanabilecek sabrım kalır mı bilmiyorum

Berrinp

Bizimde sabrımız kalmadı ki sürekli gözüm ösym takviminde her sabah ilk olarak oraya bakıyorum foruma bakıyorum. [emoji58]

Hem düz memurluk hemde kendi alanımızdan tercih yapamıyor muyuz

Bildiğim kadarıyla hem kendi alanınızda hemde düz memurluk alanında tercih yapılabiliyor

80 almak için tahmini kaç sorudan kaç doğru yapmak lazım.

Üst Alt