Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den kaç puan alırsak atanırız?

Yanlış bakmadıysam yakın zamanda bu enson atanan 2016 puanıyla 68-71 le atama olmuş normal düz memurluk.

Eğer yine 2 yıla kadar 3 yerleştirme olursa 7o üzeri umutlanabilir ama 1.yerleştirmede puanlar everest yapar LİSANS için ilk yerleştirmede 85+ şart bence. 2. ve 3. yerleştirmede sayı azaldıkça haliyle puanlarda düşüyor.

şu son yerleştirmede düşük puanlar bile atanmış. AMA 3.yerleştirme. Her yıl 3 dönem yapmayabilirler.

EKPSS de tahmini puanım 77 bu puanla biryere yerleşirmiyim?

Merhaba arkadaşlar 2018 EKPSS puanım tahmini olarak 77 bu puanla napabailirim, bana bi akıl verirmisiniz?

qsmuck metehan001

ben zaten hizmetliyim arkadaşlar orta öğretimden düz memurluga atanmam lazım ama kadro sayısı ne kadar açarlar geçermiyim onu bilemiyorum

inşallah dediğiniz gibi olur geçiş yapılacak sayıda boş kontenjan açarlar

Kardeşim hepiniz yanılıyorsunuz puanlamanın cok bir onemi yok önemli olan sizin sıralamanız 2016 yılında 60000 aday girmiş 2018 yılında 85000 civarı yani yarıştığin sayı artmış 2016 yılında 75 ile atanan şimdi beelkide 8t ile atanamayacak sıralamaya bakacaksın giren adylar arası başarın kaçincı sırada

böyle bir sistemde atanmak zor dostum zorr piyangodan para çıkması gibi bir şey yüksek puan alıp ataamayan ama düşük puan alana adamlar varken atama beklemek büyük şans ....

Ben lisanstan ilk defa girdim ekpss ye 70 puan uzerinde bi puan alcam nasipse bi daha ki ekpss ye kadar atanma ihtimalim var mi son tercihlerde puanlar çok düşmüş bilgisi olan varmi?

70 ve 80 arası bir puan alırsam
İlk atanmada atanabilir miyim
Ortaöğretimden girdim bu arada

Arkadaşlar 80 civarı bir puan alıyorum. Bu sene inşallah sınıf öğretmenliği mezunuyum. Bu puanla atanabilir miyim? Sonuçlar herkese şimdiden hayırlı olsun.

2018 EKPSS'de 80 üstü alırsak atanma ihtimalimiz nedir?

merhaba dostlar.

bu sınavdan 85-90 arası bir puan bekliyorum. 2014'te ki ekpss'de 92 almış ve atanmıştım. ancak atandığım yerde ki idari amirlerle yaşadığım sorunlar sebebiyle davalık oldum. haklıyken haksız konumuna düştüm. maaş kesintileri vs gibi saçmalıklara daha fazla dayanamadım ve istifa ettim. bu sınavla atanmak için 80 üzeri almamız yeterli olur mu? deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

DanLev

Üzücü bir durum olmuş, geçmiş olsun. Daha önce hangi kuruma atanmıştınız acaba? Alım taban puanlarını şuan için kestirmek zor her eğitim düzeyinde puanlar değişiklik göstereceği için 17 Mayıs’tan sonra ihtimaller biraz daha şekillenmeye başlar.

raptap

milli eğitim bakanlığına atanmıştım. işim de iyiydi ama idarecilerim katışıksız orrrrman çocuğuydu...

Ekpss 2018 minimum puan ve atama sayısı tahmini?

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere şaka gibi, dalga geçer gibi bir atama sayısıyla karşı karşıyayız. Buna karşın herkes eski atamalara göre tahminde bulunup hizmetli ve düz memur puanının minimum kaça düşeceğini yazsın. Belki bir fikir ediniriz.

Bence hizmetliden 3 atama yapılır tekrar. İlk atamada 80-85 arası puan almış olan hizmetli olur ikinci atamada 82'ye üçüncü atamada olursa 80-78'e kadar düşer. Düz memur ise 3 atama da olsa 90'ın altına düşmez gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Atananlar sınava girmiş onlar tekrar atansın ALLAH büyük...Bu arada varsa hakkım onlara helal değil...Millet metelige kurşun sıkıyor onlarda iş beğenmiyor..o yüzden 85 altı fazla umutlanmayın

85 altı hizmetli mi memur mu. Hizmetli değil mi. O dediğiniz de haklısınız benimki de helal olmasın. Bu dünyanın öbür dünyası da var.

günler geçmiyor puanlar açıklansada önümüzü görsek.

adam çalışmış hak etmiş okumuş bölümüne atancak saçma sapan konuşma

ben meb de ortapedi engelli wc sınıf temizliyen biliyorum hatta istifa eden var bu adam ömrü boyunca pislikmi temizlicek mu temizlicek mantıklı olun bir sendika başkanı başka bir kurumda 14. katta boya yaptırılan görme engelli kardeşimizden bahsetti kurum birde yükseltme sınavı açmıyor onlar keyiflerinden girmiyor sınava devlet bir defaya mahsuz herkezi bıranşına göre atasa sorun kalmaz

ayrıca yardımcı hizmetleri kaldırsa onlarda birdaha sınava girmez sende otur çalış kazan yerleş öyle atıp tutma ayıp oluyor bencilliğe gerek yok diğer atamada sende öteki boşta kalan yere atanırsın rahat ol sanki 100 almışında hakkını yemişler ayıptır günahtır kimse senin hakkını yemez

bak ben atandım şırnağa gitti 21 gün kaldım egm deyim tayin oldum yaşadığım şehire dilekçe yazıp geçici görevde sende şırnağı yazsaydın atansaydın bombalar patlıyordu hergün şehit haberleri çok şükür imanımız sağlam inandığımız için gittik 15 temmuzdada abdesimizi aldık vatanı korumak için gittik valiliğe işgali durdurduk

çalışmayınca olmuyor arkadaşım 75 engelliyim kalp solunum damar yetmezliği var ameliyat oldum doğuştan birçok hastalığım var kronik sınavdan genelden girdim kurum 8 aysoruşturdu yeni rapor istedi çıkardım ama sabır ettimçalıştımtürkiyenin bie çok iline gittim mülakatlara gittim bendenvasıfsız insanları aldılar çünkü fetocular vardı hertarafta asıl benim hakkımı yediler ben hakkımı helal etmiyorumonlara sizlerde etmeyin

Selamın aleyküm ya ben ilk defa ekpss sınava giriyorum ben ekpss sınavda 56.09 puan aldım acaba atanirmiyim şimdiden teşekkür ederim

Yardımcı olursanız sevinirim

Ekpss den 70 aldım, memur olabilme şansım var mı?

2018 ekpssden 89,062 puan aldım sıralamam 801 ortaöğretim mezunuyum memuriyet için atanma şansım nedir

Hocam ben bu yil ki sinsvds 68 aldim nereye gidebilirim ve yahutta ne is yapabilirim %64 engelli raporum var anadolu meslek lisesi mezunuyum bilisim bölümünden acil cevap lütfen teşekkür ederim...

Yapamayacağın işe niye giriyorsun ?
Eline geçince niye şükretmiyorsun ?
Atanmışlar ne zaman memnun olacak ?
LOVEHURTS;;ALLAH sana be ihtiyacı olanlara şifa versin.... Hiç sordun mu temizlik işinde kim çalışmak ister ?
Peki hiç sordun mu engelli maaşı ile aile bakan var mı ?
Kalkmış imandan inançtan abdesten vatan millet Sakarya diyorsun. Kimin ne olduğunu ALLAH bilir...Biz hakkımızı helal etmeyince ne oluyor bu çok abdestli dindar insanlara ??? Sakin olun heyecan yapmayın.

Karnı ve gözü doymayan insanların karnı ve gözleri doymayıncaya kadar kimse çok fazla bir şey beklemesin...Kadrolar %10 boş olur, %20 yeniler atanır, %70 memur olupta sınava girenler atanır...İnşallah kadro sayısı yüksek olur herkes atanır...

Ben sadece bi sordum zaten herhangibi bi yerde calismiyorum ki kimsenin de hakkini yemedim cok sukur

Üst Alt