Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giren beden eğitimi öğretmenleri kaç kişiyiz?

esra33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2016 ekpss ye giren veya daha önce girip atanan beden eğitimi öğretmeni arkadaşlar varmı aramızda

ben beden ögretmeni degilim ama , 2015 mart atamasında 50 puanla atanan beden ögretmeni vardı 2015 ikinci atamada

Arkadaşım çok teşekkürler birazda olsa içime su serpildi engelli olarak bu branştan alım olacak mı diye çok tereddütüm vardı. Allah yardımcımız olsun

Yani sen teksin. İlk atamada işin tamam dostum :)

inş. çok teşekkurler canım

hala kimse yok.kimsenin dikkatini çekmiyormu ?????

Hocam bir facebook grubunda sınava girenlerin puan sıralaması yapıldı. Mezun olunan bölümler de yazıldı. 400 kişi bu listeye adını yazdırdı. Bu listede 5 beden eğitimi öğretmeni var.

Bugün atama bekleyen engelli öğretmen sayısının 1200 civarı olduğu açıklandı. Buna göre daha fazla beden eğitimi öğretmeni var muhtemelen.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum öğretmenleri branş olarak mı atıyorlar yoksa öğretmen diye atayıp sonra mı branşlaştırıyorlar

Ekpss'de branşa göre atama yok. Mesela 500 öğretmen atanacak denildi. Puana göre ilk 500 öğretmen alınıyor. Branşı ne olursa olsun.

ben branşa göre atama olduğunu biliyorum. internette araştırma yaparsanız hangi branşlardan öğretmen alındığı çıkacaktır. ayrıca beden eğitimi öğretmeni adaylarına bir sorum var ? engeliniz heralde mezun olduktan sonra veya okurken ortaya çıkmıştır. engelli olarak beden eğitimi öğretmenliği üniversitesini kazanamazdınız heralde değil mi ?

İsteyen branşa göre atama varmış gibi davranabilir. Sataşacak yer arayan insanlara prim vermeyin yeter.

Suskun Mutsuz Umutlu

kardeşim tercih kılavuzunda öğretmen olarak geçiyor aldıktan sonra da şu kadar beden egıtımı ogretmenı aldık dıyorlar anlatabıldı mı bır de kronık hasta olabılırler engelliler besyo kazanamaycaklar dıye bır sey yok

ragnar lothbrok geçen senelerde atanmış engellilere sormak lazım tercih sisteminde branşlar yüklüydü ve ordan kendilerimi seçtiler yoksa sadece branşlar gözükmeden mi başvuru yaptılar diye.

beden eğitimi öğretmenliğini kazanabilmek için spor mülakatını geçmen gerekir spor mülakatını geçebilmek içinde fiziksel veya performansını etkileyebilecek veya efor a izin vermeyecek şekilde iç organlarında problem olmaması gerekir. yani engelli olan birisi spor mülakatında başarılı olsa bile tam teşekküllü hastaneden beden eğitmi öğretmeni olur raporu alamadan üniversiteye yerleşemeyeceği için o yüzden merak edip sordum. sen kronik hasta olabilirler diyorsun olur olurda eforuna fiziksel aktivitesine engel değilse olur engelse olmaz. ayrıca sağlık raporu alırken sessiz kalır bişeyim yok derse doktorda muayene etmezse olur . muayene ettiğinde hastalık ortaya çıktığında nasıl müsade edecekler. yönetmelik belli şartlar belli.

neyse benimki zaten basit bi soru ve meraktı. hayırlısı olsun.

laf kalabalığına gerek yok bi engelli neden besyoya giremesin neden spor yapamasın öyle bi kuralmı var. kimse 4- 4 değil ama en zorunu yapabildiğimiz için bizler dahada güçlü insanlarız. sadece bunu bu şekilde düşünün yeterli olur.

Aramizda atama bekleyen beden egitimi ogretmeni varmi ??

ÖSYM Özel yetenek sınavlarında engelilerin barajı ayrı değerlendirilip ve 100 puandan başlıyor . Dediğin soru mantıksız bir şey zaten.

Geçen sene atamasi yapilmayan varmi acaba ben bu sene ilk defa giricem atanma sansim ne kac puanla kapatti kac almam lazim ??

Ben de varım bu sene girecek.Selam herkese...

Ayrıca engelli beden eğitimi öğretmeni nasıl oluyor diyen arkadaşa okurken testis kanseri olan , insülin bağımlısı olan, mezuniyet ardından kaza sonucu sol elini kaybeden arkadaşlarımız var bizim diyorum... Kimin ne zaman ne olacağı bilinmiyor değil mi ?

Atama konusuna gelince geçen sene 2. atamada 53 ile atanan biliyorum. Hemen hemen herkes atandı sanırım...Ama bu sene ilk atamada 70 üstü şart gibi. 500 kişilik kontenjanı düşünürsek...

Puan sıralamasından kasıt il ve barnş kontenjanları belirlendikten sonra ki sıralamaymış. En son tüm branşları tek liste halinde 2014 de almışlar fakat büyük tepki sonucu mahkemeden geri dönmüş...

Döndüğüde iyi olmuş zaten. Matematik ve fizikçiyle, beden eğitimci veya resimcinin aynı kulvarda yarışma şansı var mı sizce ? Bence yok...

Birisi bilişsel alanla, diğeri devinişsel alanla alakalı bölümler...

Selamlar herkese...

Son düzenleme:
engelim ayaktan ortapedik milli takımda oynadığımdan bu sene bende besyö ye girecem yani engelli beden eğitimi öğretmeni olamaz diye bir durum yok

usomer
inşallah bu senede ılk atamada hazıranda bizde atanırız
kontenjanı ıyı verırlerse bu senede atanamayan kalmaz heralde bızım bolumde.

bilgi

slm bir şey soracaktım bilgisi olan cevaplasa memnun olurum ilk defa girecem sınava Beden Eğitimi kaçla kapattı en son alımda bilgisi olan var mı?

yavuz2
hocam bende ılk defa gırıcem 2014-2016 da gırenlerın hepsı atanmıs bu sende ınsallah 2. atamada herkes atanır dıe tahmın edıyorum

yavuz02

51 ile kapattı 2. atamada.

Bu arada bu sene sınava girecek Beden Eğitimi mezunu sayısı 80 civarında bilginize.

Besyoya bu yıl kac kontenjan verirler acaba

Son düzenleme:
beden eğitimi öğr. var mı 2018 sınavına giren

Whatsapp grubunda 45 kişiyiz. Tahmin hocam
https://chat.whatsapp.com/HDTBpPbt5Ir2FdD7BwhH9Y

Buyrun bekleriz

Son düzenleme:
E KPSS engelli beden Eğitimi öğretmeni

Arkadaşlar ekpss sınavıma girdim atama bekleyen beden Eğitimi öğretmeni çok varmı acaba

Üst Alt